volkan
gökhan
lugano
ilhan(bekir)
santos
emre
mehmet
özer
dia
stoch
yeni transfer
bu şekilde oynarsak aykut hocanın istediği sistemi oturtabiliriz sanırım aykut hocada aragones gibi topa sahip olan ama hızlı oynayan bir takım istiyo yani alexsiz bir takım.alex'i oynatmadan cesurca kurmalı kadrosunu.sağ bekte eksiğimiz oldugunda okanı kullanmalı tek işi kaleciye pas vermek ve çalım yemek olan önderi değil.zaten caner sol tarafta bek alternatifi olabilir kanatta iyi bi yedek oldugu aşikar sagda disiplinsizde olsa kulübe için kazım iyidir.forvette de kulübede göhan ünal var.biraz kıpırdanıyo gibi sanki,dün ki maç için söylemedim sadece gs maçında santosun golünde ön direğe harika bi koşu yapmıştı her forvet yapmaz bunları ama gökhan akıl etti yaptı,tamam santos şut atmayı tercih etti ama bi forvet için temel bilgilerdir koşacagı yeri iyi bilmek.aslında sıkıntılı bi kadromuz yok sadece emre mehmet özer 3üde çok sakatlanma tehlikesi olan oyuncular tek yönlü selçuk ve aşırı pasif cristian orada oynadıgında çok sırıtıyolar.en azından bi tane göbege yırtıcı oyuncu alınmalı.ben forvet ve orta sahanın ortasına transferin yeterli olacağını düşünüyorum.bilica iyi kötü oynar stoperde lugano yokken sağ bektede okan denensin istiyorum zaten sezon boyunca 4-5 maç olmuyo gökhan gönül bi genç kardeşimiz oynayabilir o kadarcık maçtada,oynayamıyacak kadar yetersizse kapatalım alt yapıyı.yedek kaleci olarakta mert var babacan son zamanlarda güven vermesede
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly