Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Beograd
-
Beraberlik
-
30.Temmuz.2010, 18:00
Ben katılmıyorum şu pozisyon konusunda sana, toplamda net pozisyonları bulan daha fazla olan Galatasaray'dı, zaten normal olanda bu olduğu için bu üzerinde konuşulması gereken bir konuda değil aslında.
Eskidendi o farklar falan, oynamadan kazanamıyorsun. İlk yarı sallamadı oyuncular, pozisyona gir gir atama, cezalarını kendileri buldular. Adamların attığı ilk gole hala gülüyorum, önce dedim yuh be ne vurdu tekrara bir baktım top resmen auta giderken defansa çarptı gol oldu.
Ayrıca bizim takımda Arda'da dahil Kewell'dan başka fark yaratan oyuncu yok. Maalesef o da 90 dakikalık bir oyuncu değil, olamıyor bir türlü. Transfer gerekli ama sadece adam gelmesin, takımın ahengini bozanlar da gönderilsin. Rotasyonu gençlerden kuralım bir kere de, ben forma alayım, kombine alayım, kalkayım bir ton uğraş maça gideyim, bana verilen ödül Barış Özbek. Böyle saçma iş olmaz. Bu takım Avrupaya rövanşta veda ederse kim verecek hesabını, benim turdan pek umudum yok açıkçası. Belki hayırlısı böyle olur, iyice saçmalamaya başlayan Adnan Polat istifa edebilir.
Mesaj Yetkileri