1 ile 30 arası toplam 210 sonuç

Konu: İlk Sezonda Tüm Kupaları Aldık! |Fenerbahçe| [2. Sezondayız]

Hybrid View

Kalou Fener'de !

Chelsea'nın dünya yıldızı kendisine kadroda yer bulamadığı ve takımında mutsuz olduğu için Fenerbahçe'ye transfer edildi.Bonservis bedeli 9.25 Milyon TL olduğu açıklanan oyuncu bu sabah kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

İki Gence Erken Veda!

Fenerbahçe'de daha 1 dönem önce transfer edilen forma şansı bulamayan ve kanatlarda etkisizliğiyle eşleştirilen Miroslav Stoch ve Issiar Dia gönderildi.
    İki oyuncuda Arsenal'a 12 Milyon TL ve 13 Milyon TL şer'e satıldı..

Deivid Chievo'da

Son zamanlarda yaşı ve kötü futbolu eleştiri konusu olan Deivid de Souza İtalyan ekibi Chievo'ya 250.000 TL gibi cuzi bir miktara 1 yıllığına satıldı..
    Last edited by yuksel824 : 02.Ağustos.2010 at 17:23

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by yuksel824 View Post
    Kalou Fener'de !

Chelsea'nın dünya yıldızı kendisine kadroda yer bulamadığı ve takımında mutsuz olduğu için Fenerbahçe'ye transfer edildi.Bonservis bedeli 9.25 Milyon TL olduğu açıklanan oyuncu bu sabah kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

İki Gence Erken Veda!

Fenerbahçe'de daha 1 dönem önce transfer edilen forma şansı bulamayan ve kanatlarda etkisizliğiyle eşleştirilen Miroslav Stoch ve Issiar Dia gönderildi.
    İki oyuncuda Arsenal'a
    Stoch'un zaten PA'sı düşüktü eğer oynanmadıysa. Dia hakkında bilgim yoktu. Ama doğru rolde verememiş olabilirsin. Eğer özellikleri oynanmamışsa Kalou işe yaramaz.

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Stoch'un zaten PA'sı düşüktü eğer oynanmadıysa. Dia hakkında bilgim yoktu. Ama doğru rolde verememiş olabilirsin. Eğer özellikleri oynanmamışsa Kalou işe yaramaz.
    Kalou 2 ( 1 ) maçda 2 yapdı hocam ya baya iyi top sürmesi süratı sol forvette oynatıyorum verim alıyorum...

Stoch ve Dia dediğim gibi forma şansı veremiyordum Dia'nın sezon başındaki veriminden eser kalmadı Uğur Boral varken Stoch yabancı kontenjanını işgal ediyordu bende sattım..

Mesaj Yetkileri