Yok artık. scoutgs'den duyduğum için inanıyorum tamamen... Rosicky, Ledesma, Kewell formaları beni bekler![]()
Yok artık. scoutgs'den duyduğum için inanıyorum tamamen... Rosicky, Ledesma, Kewell formaları beni bekler![]()
Galiba beklediğimize değecek.3 İsimde oldukça kaliteli ve Galatasaray'da iş yapacak oyuncular.
Rosicky'nin ölüsü yeter.Heleki milli takımdanda birlikte olduğu Baros'la TSL'yi altüst ederler.Forma satışlarıda patlar.
Ledesma'yı tam olarak tanımıyorum ama videolardan iyi oyuncu olduğu belli.
Altidore Dünya Kupasında iyi iş çıkarmıştı.Sadece Striker değil AMR'de oynayabilir.
Artık Transferlerin resmiyet kazanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Daha önce Kewell, Baros, Elano, Jo, Dos Santos, Lorik Cana ve Pino transferlerini kulüpten önce açıklayan Scoutgs.com sitesi bu kez Arjantinli Ledesma ile Çek Tomas Rosicky’nin Galatasaray’a transfer olduğunu yazdı.
Gk: Ufuk ( Aykut )
Dr: Sabri ( Serkan )
Dl: Hakan ( Çağlar )
Dc: Servet ( Gökhan )
Dc: Neill ( Ali Turan )
Dmc: Cana ( xxx Sarp xxx)
Mc: Ledesma ( Barış Reis )
Mc: Rosicky ( Emre )
Amr: Pino ( Serdar )
Aml: Arda ( Kewell )
Fc: Baros ( Altidore )
Çok iyi oldu be![]()
yalnız şöyle bi durum var Adnan Polat dün akşama doğru İtalya'ya gitti 1 günde Ledesma'yı aldı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
süper oldu
![]()
Buyrun
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
profile gel![]()
;
![]()
Konuşulan üç isminde gelmesini isterim, scoutgs güvenilir bir kaynak olsa bile resmi açıklama gelmeden oyuncular gelmiş gibi düşünmek istemiyorum. Transfer işi bu sonuçta, hele ki söz konusu Galatasaraysa kesin olarak düşünemiyorum.
En çok Rosicky transferine sevinirim gerçekleşirse, arsenal'e gittiğinde yıkılmıştım resmen. Favori oyuncularımdandır her zaman, en sinir olduğum takımlardan birine giderek beni üzmüştü. Kendini affettir Rosicky...![]()
Last edited by uAburak89 : 04.Ağustos.2010 at 20:59
Kendinizi bu kadar kaptırmayın sonra çok üzülürsünüz. Robert Pires'te geliyordu , Kily Gonzalez'de zaten..
Avrupa liginde yola devam etme durumumuz da transferleri etkileyecektir.
Daha adamLar geLmeden kadroLar biLe yazıLmış.
Hayırdır AdamLar geLdide gs.org'un mu haberi yok ??
Kendi kendinize geLin güvey olayına girmişsiniz![]()
cana gelirken de pino gelirken de scoutgs en önceden duyurandı.
ben açıkçası yüzde 99.9999 gözüyle bakıyorum. zira dandirik fanatik fotomaç'ın haberi falan değil bunlar. ben onları kaale bile almam hayatta girmem sitelerine örneğin. ama scoutgs falan yönetime yakın olan adamlar. ve transfer bitmeden de hayatta açıklamazlar. sanmıyorum bir yanılsama olacağını.
Rosicky ve Ledesma geLmezse yazık oLur bunca ümide ve scoutgs'ye![]()
Kesinlesen bisey olmasa aciklamazlar bence bi bildikleri vardir umarim yanilmazlar![]()
Yoo Elano Keita'yi scoutgs aciklamisti önceden ben öyle hatirliyorum.
Rosicky agır bi sakatlık geçirmişti sanıyorsam baya oluyor , Ledesma ise ne kadar iyi gibi gözüsede iddia ediyorum , Ya Cana oynar yada Ledesma , altidore ise gyan gibi güçlü fizig var ama gol yollarına etkisiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
öldür öldür...
cana ile ledesma birbirinden alakasız iki oyuncu
altidore daha 20 yaşında.
ayrıca 30 defa a milli takımda oynamış. ayrıca gyan ne alaka onu hiç anlamadım. ikisinin uzaktan yakından alakası yok. altidore çok daha fizikli bir oyuncu ve daha bir santrofor.
eleştiriyi de dozunda bırakmak lazım sanki...
Jan Polak ile 2.5 milyon euroya anlaşıldığını söyledi TV8.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ladesma ve Rosicky'den daha iyi alabileceğimiz bir isim yok şu anda.. Altidore'dan iyi de bir yedek alamayız, hem kiralık olması da avantaj. Eğer turu geçersek açıklanır 3-5 gün içinde hepsi.
Doğru doğru Kanal A'ydı pardon![]()
resmi site açıklamadan sevinmek istemiyorum ama Rosicky CM4 Dortmund kariyerimin efendisidir,efsanesidir..ki eski sakatlığını atlattığını geçen seneki EPL maç sayısından anlamak gayet mümkün..mükemmel bir transfer olur..
Ledesma sözleşmesi biteceği için istediğimiz rakamlara getirebileceğimiz bir oyuncu ama tercihim Bradley tarzı daha genç oyuncular..
Altidore transferi ise gayet mantıklı hem kiralık hem de genç ve dinamik oluşu ile denenebilir.. + Batdal için de bi avantaj olur Batdal'ı direk eleyecek bir forvet alınması onu kaybetmemize neden olabilirdi..
hayırlısı olsun![]()