Neyse herkese geçmiş olsun, baba oğluna yapmaz böyle iyiliği (+5 M €)
Şampiyonlar liginde Türkiye'yi tek takım olarak temsil etmekten gurur duyacağız. . .
Fenerbahçe
Young Boys
Beraberlik
Neyse herkese geçmiş olsun, baba oğluna yapmaz böyle iyiliği (+5 M €)
Şampiyonlar liginde Türkiye'yi tek takım olarak temsil etmekten gurur duyacağız. . .
Okuyup da yazsak şu konulara , bak !!bazı!! bursalı arkadaşlar demişler dimi ? hepsi değil ? kimse yok bütün Bursa böyle diyor falan demiyor zaten ama gerçekten bazı Bursalı arkadaşlar çok fazla itici olmaya başladılar laf senin gibilere değil diyecem de en baştaki mesajın için sonlarda kendinizle karıştırmayın demen olmamış
Beyler şu Bursa muhabbeti uzamasın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Abi,işin içine tüm Türk klüplerini katalım.Avrupalılar kadar profesyonel miyiz?Onlar kadar profesyonel düşünebiliyor muyuz?Futbolu seyircilik ve çılgınca taraftarlıktan öte;mantıklı düşünerek Avrupa'daki takımları dize getirebiliyor muyuz?Türkiye'nin gerçekleri bunlar.Tüm Avrupa'nın 1.liglerinde tüm takımlarının düşünceleri bizimkilerden en az 10 kat fazla profesyonel.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
profesyonellik bir yere kadar. Young Boys çok mu profesyonel takım? ama çıktılar, mücadele ettiler, istediler aldılar bunu söylüyorum ben. Hırs, istek olmadan olmuyor, Bursaspor'un kadrosunun genelinde, Ertuğrul Hoca'da, oyun anlayışında bu var, bu yüzden ayrı bir yere koyuyorum onları. Fenerbahçe'de bu tipte olan oyuncular zaten kendisini belli ediyor, sahaya baktığımızda en beğendiğimiz oyuncular kimler? Emre, Gökhan Gönül, Volkan, Stoch...Hırslı, istekli çalışan oyuncular.
Sizi ülke puanı ilgilendirmiyor zaten ülke gururu...
İnsan sonradan görme olmasın gelsin gitsin işi zor tabii..
Memnun kaldım elenmekden, rezalet futbolla play off'da bizi ezerlerdi dişli ekipler gelseydi.
hayırlısı olsun, bu sene kötü başladık kötü devam ediyoruz, umarım sezon sonuna kadar hayal kırıklığıyla geçiştirmeyiz.