Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Neyse herkese geçmiş olsun, baba oğluna yapmaz böyle iyiliği (+5 M €)

Şampiyonlar liginde Türkiye'yi tek takım olarak temsil etmekten gurur duyacağız. . .
    Bu kadar çok güvenmemeni öneririm takımına.Türkiye'deki 3 büyüklerin hali bu şekilde harapken,diğer takımların çok da iyi olabileceği sanmıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu kadar çok güvenmemeni öneririm takımına.Türkiye'deki 3 büyüklerin hali bu şekilde harapken,diğer takımların çok da iyi olabileceği sanmıyorum.
    Dünya'nın merkezinde mi zannediyorsunuz kendinizi? nedir bu yahu? 3 büyükler kötüyse herkes kötü...aynaya bakın, iyice bakın. Görün gerçekleri. Takımlarının yapısına uygun futbol oynamıyor 3 büyük kulüpte.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Dünya'nın merkezinde mi zannediyorsunuz kendinizi? nedir bu yahu? 3 büyükler kötüyse herkes kötü...aynaya bakın, iyice bakın. Görün gerçekleri. Takımlarının yapısına uygun futbol oynamıyor 3 büyük kulüpte.
    Abi,işin içine tüm Türk klüplerini katalım.Avrupalılar kadar profesyonel miyiz?Onlar kadar profesyonel düşünebiliyor muyuz?Futbolu seyircilik ve çılgınca taraftarlıktan öte;mantıklı düşünerek Avrupa'daki takımları dize getirebiliyor muyuz?Türkiye'nin gerçekleri bunlar.Tüm Avrupa'nın 1.liglerinde tüm takımlarının düşünceleri bizimkilerden en az 10 kat fazla profesyonel.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Abi,işin içine tüm Türk klüplerini katalım.Avrupalılar kadar profesyonel miyiz?Onlar kadar profesyonel düşünebiliyor muyuz?Futbolu seyircilik ve çılgınca taraftarlıktan öte;mantıklı düşünerek Avrupa'daki takımları dize getirebiliyor muyuz?Türkiye'nin gerçekleri bunlar.Tüm Avrupa'nın 1.liglerinde tüm takımlarının düşünceleri bizimkilerden en az 10 kat fazla profesyonel.
    profesyonellik bir yere kadar. Young Boys çok mu profesyonel takım? ama çıktılar, mücadele ettiler, istediler aldılar bunu söylüyorum ben. Hırs, istek olmadan olmuyor, Bursaspor'un kadrosunun genelinde, Ertuğrul Hoca'da, oyun anlayışında bu var, bu yüzden ayrı bir yere koyuyorum onları. Fenerbahçe'de bu tipte olan oyuncular zaten kendisini belli ediyor, sahaya baktığımızda en beğendiğimiz oyuncular kimler? Emre, Gökhan Gönül, Volkan, Stoch...Hırslı, istekli çalışan oyuncular.

Mesaj Yetkileri