Sayfa 356 / 896 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
10,651 ile 10,680 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eldeki golcüler içinde yine de en iyisi Güiza. 1 forvet alınsa da Güiza elde tutulmalı, takıma katkı yapacağı maçlar elbette olacaktır. Bu adam sonuçta 2 sezonda 36 gol atmış, üstelik de maçlar 2-0, 3-0 olduktan sonra atılan goller de değil, kritik anlarda attığı keritik gollerle direk maçın skoruna etki ettiği maçlar hayli fazla. Tabi kaçırdıklarıyla elden kaçanlar da hayli fazla, orası ayrı.

Bunları daha sezon açılışı yapılmadan yazmıştım, illa ki gönderilmeli diye bir durum olmamalı bence. Sezon başı davranışları sebebiyle kalmaya hakkı yoktu ama onları da düzelttiği söylendi. Gökhan ve Semih yerine oyuna girecek alternatifin Güiza olmasını tercih ederim. Güiza kalsın ama yabancı forvet transferi de mutlaka yapılsın, takımın ilk forveti olarak kalmasın Güiza.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ve Güiza geri döndü

Young Boys'a dün gece 1-0 yenilerek büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
    Basın mensuplarına kapalı olarak yapılan antrenmanda bir süredir takımdan ayrı çalışan oyuncular Lugano, Güiza ve Uğur Boral da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman boyunca teknik ekipte yer alan Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmalarda hazır bulundu.

F.Bahçe antrenmanı 2 grup halinde gerçekleştirdi. Dün akşam oynanan Young Boys maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncular ise koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı kanat organizasyonları ve şut çalışmasıysa sürdürdü. Top kapma ve pas çalışmalarının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Dün akşamki Young Boys maçında sağ ayağına darbe alan ve ağrıları bulunan Gökhan Ünal ile sol arka adalesinde sertleşme bulunan Dia antrenmana çıkmadı. Bu oyuncuların tedavi çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Mehmet Topuz ise takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe hazırlıklarına, 6 Ağustos Cuma günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman basın mensuplarına da açık tutulacak.

05.08.2010
    Kaynak : Sporx.com

ben bu filmi izlemiştim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Herkesin favori oyuncuları vardır bu hayatta. Benim içinde Nistelrooy öyledir. Tuttuğum takımda görmek isterim. Para için gelipte para yatacak bir oyuncu değil Nistelrooy. 9 ay sakatlık geçirmeseydi zaten Real Madrid'de as oynamaya devam ederdi. Türkiye'ye geleceği olan bir fovet oyuncu gelmez. Bu oyun değil FM değil gerçek hayat. Ve bu Türk takımları için imkansız. Ne bir scout ekibimiz var ne başka birşey.
    Nistelrooy'un senin için önemini bilmiyordum. Nasıl bir kişiliğe sahip onu da bilmem. Ama bu yaştan sonra Türkiye'ye gelen ünlü oyuncuların hemen hemen hepsi para için, birçoğu da Türkiye Avrupa'ya Katar'dan daha yakın olduğu için seçiyor bence. Genç oyuncular bulunur. Bir Mehmet Aurelio nasıl bulunduysa; Geremi, Baliç, Filipescu nasıl bulunduysa, bulunabilir iyi oyuncular. Bu bulunan oyuncular da Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea'ye transfer olmasın. Takımlarımıza faydalı olsunlar, sonra giderlerse 2. ligde oynasınlar. Hiç önemli değil. Hala kesin rakamı bilmesem de yıllık 3 milyon tl'ye yakın para alan Deivid'in son +2 de kullanılabilmesi konuşuluyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aziz Yildirim : ''Sampiyonlar ligine katilamazsak forvet transferi olmayacak'' demiş

Kaynak : Göktug Sevinc

Radyospor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu şekilde davranmaya devam ederse yönetim.seneye ne aziz yıldırım kalır ne ekibi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Böyle bir düşünce anlayışı olamaz,Şampiyonlar Ligi'nde katılsaydık,gruplardan çıkacaktık ya sanki.

Şampiyonlar Ligi'ne oranla Avrupa Ligi'nde başarılı olma şansımız daha fazlayken nasıl forvet almıyoruz ben onu anlamıyorum.

2 ay boyunca Krasic'in peşinden koşana kadar forvet transferini bitirselerdi o zaman.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Keşke ne Aziz Yıldırım kalsa ne de ekibi. Bu zamana kadar Fenerbahçe için yaptıkları ile tarihe geçti. Fazlası olmuyor, zarar veriyor maalesef. Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin gibi takımın efsanelerini harcadı hoca olarak. Aykut Kocaman da harcanmasa keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Krasiç'in peşinden 2 ay koşulmadı ki, 2 defa sorduk, gelmek istemiyorum diyorsa ısrar etmenin mantığı yok demişti Aykut Kocaman.

Ayrıca bu ŞL'ye kalamazsan yabancı transfer yok sözünün de doğruluğuna inanmıyorum, Play off maçı ağustosun sonunda oynanacaktı, o zaman kadar transfer yapılmayacak mıydı yani takıma? Pek inandırıcı gelmedi bana.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçen sene bu zamanlar ben Aziz Yıldırım'ı eleştirdiğimde nerdeyse fenerbahçe düşmanı olmakla suçlanacaktım şimdi bi anda herşey değişti demekki olabiliyomuş böyle şeyler.Cidden yazık sinirden ağlıycam resmen o durumdayım şu an.ne hale geldik yahu.maddi olarak borç batağındayız aykut kocamanı sırf ucuz diye getirdik sürekli zarar ediyoruz desinlerde anlayalım.kimse bana bu takımın bütçesi maddi durumu iyi demesin.Bu takımın parası olsaydı çoktan 2-3 oyuncu alırdı Aziz bey dün geceden bu yana.Biz diyoruzki 4-5 farklı pozisyonda eksiğimiz var,rakiplerimiz güçleniyo biz geriye gidiyoruz.Adamlar forvet bile almayı düşünmüyolarmış hayret bişey yaa!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aziz Yıldırım Allahını seversen git artık şu takımın başından. Tamam Samandra için stad için çok teşekkür ederiz ama yeter. Olmuyorsa zorlamayacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence avrupa şampiyonluğu görmeden gitmemeli ve bu sene Fenerbahçe 2 avrupa şampiyonluğu kazanabilir. Bunu görmek hakkı.

Ayrıca gitmesine de gerek yok, Aykut Kocaman'a verilen yetki sözde kalmasın, paranın kontrolü cidden verilsin Aykut Kocaman'a.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bence avrupa şampiyonluğu görmeden gitmemeli ve bu sene Fenerbahçe 2 avrupa şampiyonluğu kazanabilir. Bunu görmek hakkı.

Ayrıca gitmesine de gerek yok, Aykut Kocaman'a verilen yetki sözde kalmasın, paranın kontrolü cidden verilsin Aykut Kocaman'a.
    buna gerçekten inanıyormusun sen serkan ? Sadece Fb değil hiçbir türk takımı şu anda Avrupa şampiyonlugunu falan düşlemesin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

futbol takımının avrupa şampiyonluğu değil bence kasıt.amatör branşlarda şampiyonluk zor değil fenerbahçe için

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    buna gerçekten inanıyormusun sen serkan ? Sadece Fb değil hiçbir türk takımı şu anda Avrupa şampiyonlugunu falan düşlemesin...
    Futbol için söylemiyor Serkan anladığım kadarıyla. Bayan voleybol ve bayan basketbol takımları Avrupa şampiyonluğu için epey şans sahibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Basketbol ve voleybolun bayan branşlarında Avrupayı sallayacağız. Sırf onun için Aziz Yıldırım'ı tebrik ederim ama aynı oranda futbol takımını rezil ettiği içinde sitem ederim.. Keşke transferleri Y.Boys maçından önce kampta yapsaydı.

Güiza takıma kazandırılacak, başka yolu yok. Transfer özürlüsü yönetim bir şey beceremediğinden Güiza'yı kazanmaktan başka yol yok. Eldeki G.Ünal ve Semih, eleştirilen Güiza'dan beter. Güiza'nın ölüsü ikisinden de daha fazla pozisyona girer, gol atar, asist yapar.

Orta sahanın merkezinde problem var dedi dün A.Kocaman, o zaman o bölgeye neden transfer yapmadınız? Baroni ile olmayacağını anlayamadınız mı? Selçuk'un kapasitesini bilmiyor musunuz? Emre'nin defansif versiyonunu bu kadar zamanda bulamadınız mı? Onu da geçtim, Aurelio gideli kaç yıl oldu, hala onun boşluğu doldurulamadıysa ciddi yönetim hatası var demektir.

Stoch, Dia süper, takıma ivme kazandırıyorlar ama yukarıda Umut'un dediği doğru, üste tişört, alta boxer giyiyorsun.

Stoch, Emre, Topuz, Dia dörtlüsünün önüne çift forvet (Güiza-Niang) şeklinde ofansif bir onbir oluşturulabileceği gibi, Stoch-Emre-Topuz-Dia dörtlüsünün önüne tek forvet, arkasına da yabancı kaliteli bir ön libero konularak oyunun çift yönünü de oynayan bir takım oluşturulabilir.

G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos
    Dia-Topuz-Emre-Stoch
    Niang-Güiza

veya

G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos
    * Yabancı Ön Libero * (Diarra vb.)
    Dia-Topuz-Emre-Stoch
    Niang veya Güiza (Tek forvet)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene de takımın forveti Güiza olacaksa yüz bölgesine bir estetik ameliyat şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kusura bakmasın ama bir sene daha F.Bahçe taraftarı bu Güizayı çekemez. Onu kazanmak nasıl olacak. 2 maçta gol kaçırsa ıslıklansa sezon boyunca o adam oynayamaz. Saçmalık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İnanıyorum, hatta erkek voleybol takımı için de keşke olsalar diye iç geçiriyorum, inanmaktan fazlası ummak diyelim. İyi takviyeler yapıldı ama avrupa şampiyonluğu çok zor hedef onlar için ama bayan voleybol ve bayan basketbol branşlarında dörtlü finalleri garanti görüyorum ve şampiyonluk gelmesini bekliyorum.

Ayrıca amatör branş da dememek gerekir artık, çok profesyonelce yönetiliyorlar, hatta şöyle diyeyim biraz da abartıyla, o branşların yanında futbol branşı amatörce yönetiliyor ve amatörce işler yapılıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu filmi 100. Yılımızda da görmüştük.. İnşallah sonu da öyle olur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Guizanın gidip gitmediği bugün belli olacakmış.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güiza kalır da forvet transferi yapılmaz ise yemin ediyorum Lig tv'mi iptal ederim. Kan kusmak istemiyorum bütün sene.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Guiza gitmesin.Onu seviyoruzzz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Güiza kalırsa onunla tribünden tezahürat yaparız artık..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hala yönetimi savunan fenerbahceliler var ben ona kiziyorum adamlarin savunulacak tek bir yani yok takimi ileriye götüreceklerine geriye götürüyorlar.. hazirlik maclarindaki performansimizdan belliydi ön elemede zorlanacagimiz young boys moung boys kücümsedi herkes fakat gördük adamlari cikip catir catir oynadilar rezil ettiler feneri kendi evinde.. takimda bir kere bilica denen mahlugun kalmasi sacmaliktan baska birsey degildir bu adamin tutulacak biryeri yok hani savunmaya kalksak nesini savunacagiz adam markaji bilmez top kaybi yapar ikili mücadele bilmez hava topu bilmez ne ise yarar bu adam luganonun yanina lugano kadar kaliteli bir defansi getirsene bilica gecen sene takimi bir cok macta yakti bileti kesinlikle kesilmeliydi hadi bilicayi gectim güiza hala takimda duruyor verin getafeye kiralik gitsin kardesim zaten bu adamdan bu saatten sonra ha öyle ha böyle zarar yapacaksin en azindan getafede oynarsa adamlar satin alirdi simdi o firsatida kacirdilar sonra volkana alternatif kaleci yok hadi oda önemli degil gökhana alternatif sag bek yok önderle bekirlemi olacak o is.. gecin bunlari yönetim hakan bilal kutlualp gittiginden beri sadece fiyasko transferlere imza atti adamlar transferden anlamiyor hadi ondan anlamiyorlar gelen hocalarin raporlarinada uymuyorlar daum gecen sene devre arasi transfer diye orasini burasini yirtiyor baskan cikiyor transfere gerek yok diyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu hem futboldan elimi cektim diyorsun hemde yapilacak transfere karisiyorsun adam gibi su futbol takiminin basina birisini bulup koysunlar yabancida olabilir önemli olan hem oyuncudan hem futboldan iyi anlayan birisi olmasi avrupaya bakin almanya italya fransa ispanya portekiz hollanda liglerinde bütün takimlarin futboldan sorumlu sportif direktörleri var baskanlar hic elini ayagini sürmez takimin belirli bir bütcesi vardir bu bütceye göre hareket eder yapilacak transferden sportif direktör ile hoca sorumlu olur fakat bu ülkemizde tam tersi baskanlar diger branslari izlemeye bile gitmezken futbola burunlarini sokuyorlar hani futboldan anlasalar birsey demiyecegimde futboldan zerre anladiklari yok hayatlarinda topa vurmamislar sonrada oturur aglasiriz türk futbolu neden bu kadar kötü neden avrupada adini duyuramiyor diye..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bu ülkemizde tam tersi baskanlar diger branslari izlemeye bile gitmezken
    Her eleştirine katılırım, buna katılmam. 9 dalda mücadele ediyor Fenerbahçe ve tüm branşlarda yapılan mücadelelerde başkanı görebilirsiniz. Zaten o yaptıkları, tesisleşme hamleleri sebebiyle futbolda başarı gelsin istiyorum artık ki bu yaptıkları da yok sayılmasın. Tüm branşların rahatlıkla kullanabileceği Düzce'de yapılan kamp tesisi ve kapalı spor salonu inşaatı sona erdiğinde (bu süreçte avrupa şampiyonluğu da görür) bırakmalı. Şu anda bırakırsa yerine gelecek kişilerin futbol harici branşlara aynı derecede önem vereceğini bilemeyiz. Futbol elbette en önemli branş, diğer branşların hepsinde avrupa şampiyonu olsan, aynı gün Galatasaray derbisini kaybetsen, ertesi gün kaybedilen derbi, şampiyonluklardan daha çok konuşulur. Bu ülkemizin hatta bazı istisnalar hariç çoğu ülkenin gerçeği.

Nasıl ki diğer branşları ben bilmiyorum diyerek profesyonellere bırakabiliyorsa, futbolu da artık bırakmalı, bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Aykut Kocaman'a bıraktık lafı var ama icraat yok yine kontrol tamamen Aykut Kocaman'da değil. Ve eğer ki bazı şeyler değişmezse, yönetimi bu sezon çok zor günler bekler çünkü artık direk Aykut Kocaman'a tepki yok, başarısılığın faturası artık yönetime kesiliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'nin mutlaka transfer etmesi mevkiiler ;

Lugano'nun yanına sağlam bir oyuncu.

Emre'nin yanına hem ileri hem geri oynayabilecek mutlaka bir orta saha oyuncusu. Bir de forvet alırlarsa daha iyiye gidecektir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Fenerbahçe'nin mutlaka transfer etmesi mevkiiler ;

Lugano'nun yanına sağlam bir oyuncu.

Emre'nin yanına hem ileri hem geri oynayabilecek mutlaka bir orta saha oyuncusu. Bir de forvet alırlarsa daha iyiye gidecektir.
    Mutlaka demişsin, aciliyeti kastettiğini düşünüyorum bu mevkiiler için.

Ancak;
    Volkan'a ciddi bir alternatif - 1
    Gökhan Gönül ve Andre Santos'a alternatif gerçek sağ ve sol bek - etti 3,
    Doğrudan oynayabilecek savunmacı - etti 4,
    Emre'nin yanına da savunma özelliği iyi olan kaliteli bir orta saha - etti 5,
    Banko 1, genişlik için de 1 toplam da 2 forvet - eder 7.

En az 7 tane transfer gerekir bu takıma. Önder, Baroni, Uğur, Güiza, G.Ünal da gitsin isterim. Yerlerine 5 oyuncu alınırsa, toplam 12 transfer. Değişmesi gereken çok şey var. Hamle yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bizim kanatlarımız savunma yapmıyor.. Bence en büyük sorun bu..

Mesaj Yetkileri