Vallahi öyle![]()
Arkadaşlar öncelikle şu Batdal-İbrahimoviç yada Arda-Messi mukayeselerini bırakalım.Her oyuncunun kendisine göre bi becerisi kendisine göre bi oyun tarzı vardır.Medayadada Arda-Messi karşılaştırması çok yapıldı.Sonuçta zararı Arda ve Galatasaray gördü.
Bence Batdal'ın Galatasaray'da 1 Sezona ihtiyacı var.Ben gelişme kaydedeceğine,Galatasaray'da çok iyi işler çıkaracağına hatta Milli Takımın değişmezlerinden olacağına inanıyorum.
Batdal'la İbrahimoviç'i kıyaslamak delilik olur. Sadece stilleri benziyor![]()
İşte böyle uç örneklerle kıyaslandığında heleki bu medyada olduğunda oyuncu birden '' noluyor yaw '' diyordur![]()
Valla İbrahimovic v.s ,maçı izlerken Mehmet Batdal'a toplu ve topsuz alanda özellikle dikkat ettim.Koşu yolları,baskısı,fiziği aburu cuburu herşeyiyle hoşuma gitti futbol tarzı.Sadece bu maça özel değil,geçmiş maçlarda da takip edip beni heyecanlandıran futbolculardan birisi.Daha önce Süper Lig tecrübesinin olmaması tabi ki de dezavantajdır.Ama süper ligin kötü bi takımında gelişim sağlamamasındansa 1.Ligin iyi bir takımında kendini gösterip,iyi bir takıma transfer olması bence daha hayırlı oldu.Her büyük takımın genç oyuncusu gökten zembille inmiyor,alt liglerden de gayet iyi oyuncular çıkabiliyor.Mehmet Batdal'ın 1 sezona daha ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum kendi adıma.Gayet iyi bir futbolcu,aranan kan olabilir.Bu arada keşke 3.değişiklik Ali turan yerine,kendisinden yine çok şeyler beklediğim Musa Çağıran olsaydı.
Ben Ayhan'ın yerine Musa'yı soksun diye çok bekledim ama ısrarla oyunda tuttu yaşlı kurtu![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sarp sınırları çok zorladı bugün![]()
Sayın hocam hep boş alanlardan filan bahsediyorsunuz bakın. Toplu oyunda çok zayıf bir isim Mehmet Batdal, ki tek forvetli sistemde forvetinizin biraz da olsa top sürebilmesi, adam geçebilmesi lazım. Ayrıca karar verme konusunda da sorunları var, Fenerbahçe maçında durduğu yerde garip bir ayak hareketiyle gol aramasını bu konuya örnek gösterebiliriz. Ha dersiniz ki biz klasik 4-4-2'ye döneceğiz, o zaman Mehmet Batdal eksik yönlerini geliştirerek faydalı bir oyuncu olur. Tek forvetli sistemde şu anda anca yedek olur, yerine de yabancı bir santrafor aranır yani![]()
Aynen heves almak falan![]()
katılıyorum..kaldı ki Batdal'ın şuana kadar ki performansına göre net bişey söylemek de yanlış olur bence..
ya tutarsa diye yapılmış bir transfer..geçen yıllarda gelen bu tarz oyunculara göre farklı olduğuna katılırım ama şuanda net birşey söylemek için çok çok erken..
İnşallah tutar da Milli Takım ve Galatasaray'ımız bir santrafor kazanr..
bence bu konuyla uğraşmak yerine Rosicky ve Ledesma'ya yoğunlaşmalıyız![]()
Sarp konusunda bir iki şey eklemek istiyorum..
Geçen sene bütün maçlarımızı seyrettim ve son dönem hariç (ki zaten takım halinde çok kötüydük) Sarp'ın bu kadar eleştirilecek bir performans gösterdiğine inanmıyorum.. ki genel bazda takımın iyilerindendi geçen sene..
Defansif katkılarının dışında ofansa da sürpriz yardımlarıyla benim beklentimi karşıladı..Sarp'ın alınış amacı,rotasyon faktörü,takım derinliği..bunlar incelendiğinde beklentinin neden bu kadar üst seviyede olduğunu anlayamıyorum..
Yahu açıklansın artık şu transferlerimiz yawMerak içindeyim gs.org açıklasın isimleri
![]()
Gece 03:42 de açıklanıyomuş beyler kaynak sağlam. Uyumayın sakın.
Ben yatıyorum hadi iyi geceler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mustafa Sarp gizli golcümüz bizim. Küçük maçların büyük adamı.
Xavi+Iniesta+Fabregas / 3 = Mustafa Sarp
Yarın sabah saat 8de açıklanıcakmış transfer. GS.org editörü demiş Twitter'da
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hasan hocam var mısın sabahlıyalım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir