Quote Originally Posted by KanaKe View Post
ben sunu anlamiyorum arkadas ne zaman milli kadro aciklansa elestiriler ardi ardina geliyor tepkiler yükseliyor kardesim bizim ülke world class oyuncularla doluda bizmi bilmiyoruz anlamadimki adam elindeki en iyi kadroyu cikarmis iste daha ne istiyoruz ki? zaten ligde avrupa düzeyinde top oynayabilecek kac oyuncu varki? iki elin parmak sayisini gecmez...
Hiddink türkiyeye euro 2012ye hazırlamak ve yeni bir jenerasyon oluşturmak için geldi.

elindeki en iyi kadro bu değil. Tamamen Fatih Terim kızmasın darılmasın diye kurulmuş bir kadro bu.

Selçuk İnan , Ceyhun , Engin Bayar , Necip , Volkan şen , Tunay Torun , Ömer Toprak , Emre Çolak , Musa Çağıran vs. gibi yeni jenerasyonun en önemli oyuncuları olacak adamları çağırmalıydı.

Eğer Euro 2012'ye yine aynı kadroyla gideceksek Hiddink niye geldi ? Gelirken neden yepyeni bir jenerasyon yakalanacak denildi ?

Tamamen tarafsız gözle bakıldıgında ,

Kazım Kazım ne yaptı da bu kadroda ? Aurelio'nun hala ne işi var bu takımda ? İbrahim Kaş yada Selçuk ne yaptı acaba ?

Bu oyuncuların yerine yukarda saydığım oyuncular çağırılsa ne olurdu ki yenilirmiydik çok önemli hazırlık maçımızda ?

Böyle gençleri bu hazırlık maçlarında değilde en önemli Euro 2012 eleme maçlarında mı milli takıma adapte edecek sayın teknik direktör Oğuz Çetin ?

Şahsen Hiddink ile birlikte bir Piontek devrimi bekliyordum ama anlaşıldıki Fatih Terim resmi olarak takım başında olmasada arka planda hala istifa etmemiş.