1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener işini biliyor yahu. Paramız yok dedi 30 yaşından küçük yetenekli bir santraforun ancak tek bacağını alabiliriz falan diyordu beklentileri düşürdü sonrada bombayı patlattı. Diğer sayfada Umut fakirin ekmeği falan diye yorumlar var hatta. Jaja'nın ismi hiç bir yerde yazmıyordu bence tek gecelik bir operasyon falan oldu.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sadri Şener işini biliyor yahu. Paramız yok dedi 30 yaşından küçük yetenekli bir santraforun ancak tek bacağını alabiliriz falan diyordu beklentileri düşürdü sonrada bombayı patlattı. Diğer sayfada Umut fakirin ekmeği falan diye yorumlar var hatta. Jaja'nın ismi hiç bir yerde yazmıyordu bence tek gecelik bir operasyon falan oldu.
    Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı..

yaziyor aciklamada..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı..

yaziyor aciklamada..
    O zaman acaba kaç paraya aldılar..

5'ten asagiya almamislardir bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

4.2 milyon avro bonservisine ödenecekmiş.Yıllık 600 bin avro alacakmış.Gördüğümde haberi ben de şaşırdım.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Merak ediyorum açıkcası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Saike View Post
    4.2 milyon avro bonservisine ödenecekmiş.Yıllık 600 bin avro alacakmış.Gördüğümde haberi ben de şaşırdım.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Merak ediyorum açıkcası.
    Finansal olarakda mukemmel is cikarmislar , 2 sezon once 10m euro istiyordu metalist cok iyi hatirliyorum

Mesaj Yetkileri