Sayfa 363 / 896 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
10,861 ile 10,890 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla ben şiştim yahu. 1 aydır 1 santrafor alamadı Fenerbahçe..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Niang bir şartla ayrılacak!

Fransa Ligi temsilcilerinden Olimpique Marsilya, Alberto Gilardino ve Klaas Jan Huntelaar'ın yanı sıra Sevilla'nın forvet oyuncusu Luis Fabiano'yu takibe aldı.

Teknik direktör Didier Deschamps'ın kadrosunda görmek istediği Brezilyalı futbolcunun 2011 yılına kadar Sevilla ile 'yla sözleşmesi bulunuyor. Fabiano'nun da bu transfere sıcak baktığı, transferin gerçekleşmesi halinde bonservis bedelinin 13 ile 15 milyon euro arasında olması tahmin ediliyor.

Marsilya'nın bu transfer harekatını oyuncularından Hatem Ben Arfa'nın Newcastle United'a, Mamadou Niang'ın da Fenerbahçe'ye oldukça yakın olmasından hızlandırdığı biliniyor. Niang'ın transferi için konuşulan bedel ise 10 milyon euro civarında. Fabiano ve kulübü ikna edilebilirse Niang'ın Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilecek. Bugün Marsilya kulübü başkanı, sportif direktörü ve Deschamps'ın yapacağı toplantıda Fenerbahçe'yi de ilgilendiren karar alınabilir.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

roma almak isteseydi geçen sene bonservisi elindeyken alırdı.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alberto Gilardino'yu keşke biz alabilseydik..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Transferde yaprak kıpırdamıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

yokmu daha bir gelişme.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

sorun paraysa aramızda toplayalım,bu nedir yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben sorunun para olduğunu düşünüyorum burda bir çok arkadaşımızın aksine.Sonuçta bu lige oyuncular artık geliyor arkadaşlar Q7 Guti Keita Baros son 2 bi kaç yılda rakiplerimizin yaptıgı üst düzey transferlerden bi kaçı ve bu oyuncuları getirirken bile rakiplerimiz öyle çok zor duruma düşüp çok ısrarcı olmadılar.ki olmuş bile olsalar geliyolar mı geliyolar demekki parayı veren düdüğü çalıyo yıllarca biz verdik parayı artık nasıl olduysa veremiyoruz nedenini çıkıp açıklamalı yönetim.Bence 2 sene sonraki Kongreye bütçeyi düzlüğe cıkararak girmek istiyorlar o yüzdende transfere para harcayamıyorlar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ben sorunun para olduğunu düşünüyorum burda bir çok arkadaşımızın aksine.Sonuçta bu lige oyuncular artık geliyor arkadaşlar Q7 Guti Keita Baros son 2 bi kaç yılda rakiplerimizin yaptıgı üst düzey transferlerden bi kaçı ve bu oyuncuları getirirken bile rakiplerimiz öyle çok zor duruma düşüp çok ısrarcı olmadılar.ki olmuş bile olsalar geliyolar mı geliyolar demekki parayı veren düdüğü çalıyo yıllarca biz verdik parayı artık nasıl olduysa veremiyoruz nedenini çıkıp açıklamalı yönetim.Bence 2 sene sonraki Kongreye bütçeyi düzlüğe cıkararak girmek istiyorlar o yüzdende transfere para harcayamıyorlar
    Dediğin adamlar oynamak için gelmediki. Q7 top oynamadan geldi. Guti'nin kariyerinin son anları. Keita para için geldi. Baroş sakatlanmasa gelmezdi. Kewell'da böyle. Yani ben bu ligde oynayayım diye hedef koyan bir oyuncu yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robinho'yu kiralamak istiyormuş Fenerbahçe Niang olmazsa. Biz robinhoyu beklerken fener açıklarsa robinhoyu önce bileklerimi keserim sonra babamın av tüfeğiyle ağzıma bi fişek çakarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Dediğin adamlar oynamak için gelmediki. Q7 top oynamadan geldi. Guti'nin kariyerinin son anları. Keita para için geldi. Baroş sakatlanmasa gelmezdi. Kewell'da böyle. Yani ben bu ligde oynayayım diye hedef koyan bir oyuncu yok.
    Niangda bizi oynamak için istemiyo zaten değil mi? şu ligi küçümsemeni anlamıyorum bir türlü ki ben bundan bahsetmedim paraya geliyo oyuncular ver parasını getir anlamında bi mesajdı benimkisi.Ayrıca bu oyuncuların hepsi avrupada birinci sınıf takımlar olmasada bir seviye altı takımlarda oynayabilirler tüm takımlar ister bu oyuncuları.Ha bizimki kadar para vermezler belki ama Anelkada bu ülkeye para için geldi Appiah'ta hatta PVH'de.Ayrıca çok sevgili başkanımız verdiği avrupada kupa avrupada istikrar gibi sözleri tutsaydı belki ligimiz sınıf atlardıda her oyuncu gelmek isterdi buraya
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligde oynayayım diye hedef koycak adam siz getirinde izleyelim bari. Guiza,Maldonado,Bilica vs. Bunlar hedef koymuşlarmıydı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Baros gelmese bile yaptıkları ortada adam sakat sakat oynadı Ank.Gücü'ne 3 tane attı.Q7'nin suan yaptıklarıda ortada adam takımda en iyisi.Keweelde oynamak için geldim diyor.Oynamak için gelmeseydi Galatasaray'dan aldığı düşük maaş için kalırmıydı.Guti'ninde kariyeri ortada ne kadar R.Madrid'de çoğu oyuncunun arkasında kalsada kalitesi tartışılmaz.FenerBahçeli olmama rağmen böyle düşünen başka FenerBahçeli bulmak zor kardeşim (:

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ligde oynayayım diye hedef koycak adam siz getirinde izleyelim bari. Guiza,Maldonado,Bilica vs. Bunlar hedef koymuşlarmıydı ?
    İmzamı atarım buna.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanki Tr'ye gelen adamların hepsi ligde oynayım diye geliyor Sonuçta şuanki durumda hepside parayı görünce geliyor. OYnamak daha sonraki iş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

niang'ın yarına kadar açıklanmasını bekliyorum...
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Takımdan bekledıgım oyuncuları gondermedıler ya ne transfer yaparlarsa yapsın fos artık bi caacık olmaz bıızm takımdan bu sezon ,devre arasında gonderılırse ruhsuzlar ozman bı sans sampıyonluk ıcın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Asıl olan Fenerbahçe'nin forvet sıkıntısı değildir..
    Fenerbahçe'nin en büyük transferi takım ruhunu oluşturmaktır..
    Eğer takımdaki oyuncularda kaybetme üzüntüsü kazanma hırsı yoksa takıma Pele'yide getirsen boş..

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için sanki birbirlerini bekliyorlar.Biri bi bomba patlatsa diğeride patlatcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle öyle transfer dönemi bitecek haberleri yok =)
    Niang alınmalı bence artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yazıklar olsun yönetim başkada yorum yapmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bence bu kadar karamsar olmayın. Stoch alınmadan sadece 1 gün önce adı çıktı. Aziz Yıldırım'ın meydanı Yıldırım Demirören'e bırakacağını sanmıyorum alınan isimlerle. Mutlaka önemli takviyeler yapacaktır.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beyler bence bu kadar karamsar olmayın. Stoch alınmadan sadece 1 gün önce adı çıktı. Aziz Yıldırım'ın meydanı Yıldırım Demirören'e bırakacağını sanmıyorum alınan isimlerle. Mutlaka önemli takviyeler yapacaktır.
    Aynen. Kesinlikle 3 büyükler birer tane daha bomba patlatacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bomba patlatsınlar patlatmasınlar son gün transfer yapacak kadar çapsız mı bu yönetim senelerdir son günlere kalıyolar.Cidden bıktırdılar ve bombaya ihtiyacı yok bu takımın sıradanda olsa mücadele edecek oyuncular bu takıma yeter bi orta saha bi forvet mücadeleci orta düzey oyuncu alsınlar yetecek.çok mu zor bunu yapmak.Bu taraftar her şartta destek oluyo bu takıma maddi manevi yönetimde gereğini yapmak zorunda

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bomba patlatsınlar patlatmasınlar son gün transfer yapacak kadar çapsız mı bu yönetim senelerdir son günlere kalıyolar.Cidden bıktırdılar ve bombaya ihtiyacı yok bu takımın sıradanda olsa mücadele edecek oyuncular bu takıma yeter bi orta saha bi forvet mücadeleci orta düzey oyuncu alsınlar yetecek.çok mu zor bunu yapmak.Bu taraftar her şartta destek oluyo bu takıma maddi manevi yönetimde gereğini yapmak zorunda
    Öyle deme abi bakarsın yarın açıklanır dur bir yahu ne karamsarlık bu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet transferi sözde akşam 10-11 gibi açıklanacaktı ama hala hareket yok. Başka biri için daha mı uğraşıyorlar yoksa Avrupa şartımı koştu adam acaba.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beyler listeler verildikten sonra ilk maçtan 24 saat önce +1 kuralı ile bir oyuncunun ismi daha verilebiliyormuş. Niang için ilk maçın bir gün öncesine kadar süre var. 2. maçtada oynar eğer olursa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano milli takıma gitmiş, sakatlığı varsa, zaten takıma geç katıldı, hazırlık maçında Uruguay'ın çok mu ihtiyacı var Lugano'ya, izin isteyebilirlerdi, adam zaten hazır değil, git gel daha da yorulacak. Milli takıma gittiğine göre ligin ilk maçında oynayabilecek halde ve bu demek oluyor ki avrupa maçında da oynama ihtimali var, eğer söylendiği gibi transfer için oynamamazlık yapmıyorsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Lugano milli takıma gitmiş, sakatlığı varsa, zaten takıma geç katıldı, hazırlık maçında Uruguay'ın çok mu ihtiyacı var Lugano'ya, izin isteyebilirlerdi, adam zaten hazır değil, git gel daha da yorulacak. Milli takıma gittiğine göre ligin ilk maçında oynayabilecek halde ve bu demek oluyor ki avrupa maçında da oynama ihtimali var, eğer söylendiği gibi transfer için oynamamazlık yapmıyorsa.
    Lugano düştü artık gözümden. Young Boys maçında oynamamak için sakatlığı bahane ettiğini düşünüyorum. Sakat olsa milli takıma gitmezdi, zaten bazı oyuncularını dinlendiriyorlarmış diye okudum sitelerden birinde. Milli takımda da oynar, oynamayacak olsa o kadar yol yorgunluğu çekmezdi sanırım.

Eskiden hiçbir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir denirdi. Eskide kaldır. Özellikle bazı oyuncular canları nasıl isterse, istedikleri gibi at oynatıyorlar. Gereğini yapan da yok; ne yönetimden ne de teknik heyetten.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Büyük ihtimalle Uruguay'ın maçında forma giyemeyecek ama kaptan olduğu için gitmiştir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

arkadaşlarımı hazırlık maçına motive edeyim diye türkyiden uruguay a uçacağını sanmıyorum ama hayırlısı

Mesaj Yetkileri