Valla ben şiştim yahu. 1 aydır 1 santrafor alamadı Fenerbahçe..
Valla ben şiştim yahu. 1 aydır 1 santrafor alamadı Fenerbahçe..
I'm back...
Niang bir şartla ayrılacak!
Fransa Ligi temsilcilerinden Olimpique Marsilya, Alberto Gilardino ve Klaas Jan Huntelaar'ın yanı sıra Sevilla'nın forvet oyuncusu Luis Fabiano'yu takibe aldı.
Teknik direktör Didier Deschamps'ın kadrosunda görmek istediği Brezilyalı futbolcunun 2011 yılına kadar Sevilla ile 'yla sözleşmesi bulunuyor. Fabiano'nun da bu transfere sıcak baktığı, transferin gerçekleşmesi halinde bonservis bedelinin 13 ile 15 milyon euro arasında olması tahmin ediliyor.
Marsilya'nın bu transfer harekatını oyuncularından Hatem Ben Arfa'nın Newcastle United'a, Mamadou Niang'ın da Fenerbahçe'ye oldukça yakın olmasından hızlandırdığı biliniyor. Niang'ın transferi için konuşulan bedel ise 10 milyon euro civarında. Fabiano ve kulübü ikna edilebilirse Niang'ın Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilecek. Bugün Marsilya kulübü başkanı, sportif direktörü ve Deschamps'ın yapacağı toplantıda Fenerbahçe'yi de ilgilendiren karar alınabilir.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
roma almak isteseydi geçen sene bonservisi elindeyken alırdı.
(/s)
Alberto Gilardino'yu keşke biz alabilseydik..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Transferde yaprak kıpırdamıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
yokmu daha bir gelişme.
sorun paraysa aramızda toplayalım,bu nedir yahu.
Ben sorunun para olduğunu düşünüyorum burda bir çok arkadaşımızın aksine.Sonuçta bu lige oyuncular artık geliyor arkadaşlar Q7 Guti Keita Baros son 2 bi kaç yılda rakiplerimizin yaptıgı üst düzey transferlerden bi kaçı ve bu oyuncuları getirirken bile rakiplerimiz öyle çok zor duruma düşüp çok ısrarcı olmadılar.ki olmuş bile olsalar geliyolar mı geliyolar demekki parayı veren düdüğü çalıyo yıllarca biz verdik parayı artık nasıl olduysa veremiyoruz nedenini çıkıp açıklamalı yönetim.Bence 2 sene sonraki Kongreye bütçeyi düzlüğe cıkararak girmek istiyorlar o yüzdende transfere para harcayamıyorlar
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Robinho'yu kiralamak istiyormuş Fenerbahçe Niang olmazsa. Biz robinhoyu beklerken fener açıklarsa robinhoyu önce bileklerimi keserim sonra babamın av tüfeğiyle ağzıma bi fişek çakarım![]()
Niangda bizi oynamak için istemiyo zaten değil mi? şu ligi küçümsemeni anlamıyorum bir türlü ki ben bundan bahsetmedim paraya geliyo oyuncular ver parasını getir anlamında bi mesajdı benimkisi.Ayrıca bu oyuncuların hepsi avrupada birinci sınıf takımlar olmasada bir seviye altı takımlarda oynayabilirler tüm takımlar ister bu oyuncuları.Ha bizimki kadar para vermezler belki ama Anelkada bu ülkeye para için geldi Appiah'ta hatta PVH'de.Ayrıca çok sevgili başkanımız verdiği avrupada kupa avrupada istikrar gibi sözleri tutsaydı belki ligimiz sınıf atlardıda her oyuncu gelmek isterdi buraya
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Baros gelmese bile yaptıkları ortada adam sakat sakat oynadı Ank.Gücü'ne 3 tane attı.Q7'nin suan yaptıklarıda ortada adam takımda en iyisi.Keweelde oynamak için geldim diyor.Oynamak için gelmeseydi Galatasaray'dan aldığı düşük maaş için kalırmıydı.Guti'ninde kariyeri ortada ne kadar R.Madrid'de çoğu oyuncunun arkasında kalsada kalitesi tartışılmaz.FenerBahçeli olmama rağmen böyle düşünen başka FenerBahçeli bulmak zor kardeşim (:
İmzamı atarım buna.
Sanki Tr'ye gelen adamların hepsi ligde oynayım diye geliyorSonuçta şuanki durumda hepside parayı görünce geliyor. OYnamak daha sonraki iş.
niang'ın yarına kadar açıklanmasını bekliyorum...
(/s)
Takımdan bekledıgım oyuncuları gondermedıler ya ne transfer yaparlarsa yapsın fos artık bi caacık olmaz bıızm takımdan bu sezon ,devre arasında gonderılırse ruhsuzlar ozman bı sans sampıyonluk ıcın
Asıl olan Fenerbahçe'nin forvet sıkıntısı değildir..
Fenerbahçe'nin en büyük transferi takım ruhunu oluşturmaktır..
Eğer takımdaki oyuncularda kaybetme üzüntüsü kazanma hırsı yoksa takıma Pele'yide getirsen boş..
Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için sanki birbirlerini bekliyorlar.Biri bi bomba patlatsa diğeride patlatcak![]()
Öyle öyle transfer dönemi bitecek haberleri yok =)
Niang alınmalı bence artık
Yazıklar olsun yönetim başkada yorum yapmıyorum
Beyler bence bu kadar karamsar olmayın. Stoch alınmadan sadece 1 gün önce adı çıktı. Aziz Yıldırım'ın meydanı Yıldırım Demirören'e bırakacağını sanmıyorum alınan isimlerle. Mutlaka önemli takviyeler yapacaktır.
Bomba patlatsınlar patlatmasınlar son gün transfer yapacak kadar çapsız mı bu yönetim senelerdir son günlere kalıyolar.Cidden bıktırdılar ve bombaya ihtiyacı yok bu takımın sıradanda olsa mücadele edecek oyuncular bu takıma yeter bi orta saha bi forvet mücadeleci orta düzey oyuncu alsınlar yetecek.çok mu zor bunu yapmak.Bu taraftar her şartta destek oluyo bu takıma maddi manevi yönetimde gereğini yapmak zorunda
Forvet transferi sözde akşam 10-11 gibi açıklanacaktı ama hala hareket yok. Başka biri için daha mı uğraşıyorlar yoksa Avrupa şartımı koştu adam acaba.
Beyler listeler verildikten sonra ilk maçtan 24 saat önce +1 kuralı ile bir oyuncunun ismi daha verilebiliyormuş. Niang için ilk maçın bir gün öncesine kadar süre var. 2. maçtada oynar eğer olursa.
Lugano milli takıma gitmiş, sakatlığı varsa, zaten takıma geç katıldı, hazırlık maçında Uruguay'ın çok mu ihtiyacı var Lugano'ya, izin isteyebilirlerdi, adam zaten hazır değil, git gel daha da yorulacak. Milli takıma gittiğine göre ligin ilk maçında oynayabilecek halde ve bu demek oluyor ki avrupa maçında da oynama ihtimali var, eğer söylendiği gibi transfer için oynamamazlık yapmıyorsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Lugano düştü artık gözümden. Young Boys maçında oynamamak için sakatlığı bahane ettiğini düşünüyorum. Sakat olsa milli takıma gitmezdi, zaten bazı oyuncularını dinlendiriyorlarmış diye okudum sitelerden birinde. Milli takımda da oynar, oynamayacak olsa o kadar yol yorgunluğu çekmezdi sanırım.
Eskiden hiçbir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir denirdi. Eskide kaldır. Özellikle bazı oyuncular canları nasıl isterse, istedikleri gibi at oynatıyorlar. Gereğini yapan da yok; ne yönetimden ne de teknik heyetten.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Büyük ihtimalle Uruguay'ın maçında forma giyemeyecek ama kaptan olduğu için gitmiştir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
arkadaşlarımı hazırlık maçına motive edeyim diye türkyiden uruguay a uçacağını sanmıyorum ama hayırlısı