1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Nintendo Wii mi,Xbox 360 mı,PS3 mü

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer böyle 5-6 kişiyseniz Wii'den kralı yok şu an ama şu an Kinect'le iş değişecek gibi duruyor PS3 mü 360 mı derseniz de ben 360 derim fiyat performans oranında bence PS3'ü geride bırakır ayrıca HDTV, LED ya da ne isterseniz iyi bir televizyonla aralarında kolay kolay fark edilebilecek grafik farkı olduğunu düşünmüyorum ortak oyunlarda...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    eğer böyle 5-6 kişiyseniz Wii'den kralı yok şu an ama şu an Kinect'le iş değişecek gibi duruyor PS3 mü 360 mı derseniz de ben 360 derim fiyat performans oranında bence PS3'ü geride bırakır ayrıca HDTV, LED ya da ne isterseniz iyi bir televizyonla aralarında kolay kolay fark edilebilecek grafik farkı olduğunu düşünmüyorum ortak oyunlarda...
    Yalnız şöyle bir durum var grafik farkı yok diyorsun ama var.Çok fazla yok çünkü oyun kodlayanların(oyun firmalarının) işine gelmez bir platform'un üstün olması.Aynı kalitede olacak şekilde kodluyorlar şu anda oyunları.Donanımsal olarak Ps3 üstün.Şu anda xbox kapasitesini doldurdu veya doldurmaya çok yakın.Şöyle söyleyeyim xbox donanımının %95 ve üzerini kullanarak bu grafikleri verebiliyor ancak Ps3 için bu rakam %60 civarında.Yani Ps3'ü tam olarak zorlama durumu yok şu anda.İlerleyen zamanlarda bu oran Ps3 için yükseldiğinde grafik farkları çok net olarak ortaya çıkmaya başlayacak
    Yani Ps3 şu anda tam kapasite çalışmazken xbox sınırlarını zorluyor
    Bundan daha öteye geçmesi çok zor xbox grafiklerinin ve performanslarının.
    Kaldı ki Ps3'ün Blu-Ray gibi bir avantajlar denizi var...

Mesaj Yetkileri