Allah rızası için nolur gerçekci olsun ya. 27 şut çekip 1 gol atmak istemiyorum. Tamam atıyım ama bu 2 maç olsun 38 haftanın 19unda olmasın! Tamam 1 gol atıyım 27 şuttan ama rakip 10 maçın 9unda 2 şuttan gol atmasın. Tamam onu da geçtim gol atmayım ama benim oyuncumun uzun şutu 17 olup kaleyi bulduramazken rakibin oyuncusunun uzun şutu 10 olup orta sahadan çakmasın. Tamam şut da çekmeyim ama rakibin o adi forvetleri gelip ligdeki ilk gollerini bana atmasın (bundan nefret ediyorum ligdeki ilk golü dediği an kırasım geliyo ekranı :@ ). Biz iyi oynayan 3 oyuncumuzu 15 mnye zor satarken oyundaki normal bir oyuncuyu bilgisayar bize en az 20-25 mnye satmasın! HEr oyunda karşı taraf pc aynı transferleri yapmasın!( Chelsea büyün oyunlarımda donovan ve kolarovu, city krasici, man utd de cegliayı alıyor artık alıştım buna )

Bunlar şuan aklıma gelenler. Lütfen okuyun ve katıldığınız yerleri belirtin. Ben bu oyunu oynamak için oynamıyorum inanın. Gerçek olarak düşünüyorum. Neler neler yapıyorum ama olmuyor bir taktiğim adam gibi tutmuyor...