Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
arkadaşlar ben bu wonderkid olayını tam anlayamadım araştırdım ama tam net açık bi bilgi de bulamadım her yerde parça parça verilmiş şimdi size sorum wonderkid tam olarak ne dir mesela nette dolaşan bazı listeler var çoğunda wonderkid yazmıyo mesela balotelide yazıyo sonradan silinniyor başka bişey yazıyor mesela türksportal oyuncu rehberinde bi oyuncu var burda wonderkid yazmıyor ama benim kayıtlı oyunumda o oyuncu wonderkid bu kişinin yetiştirmesine mi bağlı alt yapımdan da hiç çıkmıyor bende wonderkid görünce hemen alıyorum paralar döküp yani kısaca sizden bu konu hakkında bilgi istiyorum şimdiden cvp verenlere teşekkür ederim
wonder kid "harika çocuk" ileride süper yıldız olması beklenen genç oyuncular için kulanılır bende de vardı mesela bir kalecime yeni van der sar diyordu ama yaşlanıp van der de kalınca
sildi zaten olsa satmazdım yani genç ve acaip yetenekli olması beklenen kimselere denir büyüyüp olmadıkları zaman da silinir yada olursa o zaman wonder boy wonder man olurlar
senin altyapından çıkmaz genelde oyun bizi kazıklamak için genç yetiştirmesi olmayan -mesela ingilterenin 2.liginden ben almıştım fm 2006 da tek oyuncu da oydu zaten klüpte - klüplere verirler ki biz gidip onlara para dökelim ama bizim altyapıdan her sene 30 tane berbat oyuncu çıkarda onları göndermek için üste para verelim ister(fm 2010 için 2006 da bedava gönderiyordum şimdi o da yok).
hadi iyi oyunlar.