1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Wonderkid tam olarak nedir ?

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Default Wonderkid tam olarak nedir ?

arkadaşlar ben bu wonderkid olayını tam anlayamadım araştırdım ama tam net açık bi bilgi de bulamadım her yerde parça parça verilmiş şimdi size sorum wonderkid tam olarak ne dir mesela nette dolaşan bazı listeler var çoğunda wonderkid yazmıyo mesela balotelide yazıyo sonradan silinniyor başka bişey yazıyor mesela türksportal oyuncu rehberinde bi oyuncu var burda wonderkid yazmıyor ama benim kayıtlı oyunumda o oyuncu wonderkid bu kişinin yetiştirmesine mi bağlı alt yapımdan da hiç çıkmıyor bende wonderkid görünce hemen alıyorum paralar döküp yani kısaca sizden bu konu hakkında bilgi istiyorum şimdiden cvp verenlere teşekkür ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Tam olarak kaç olduğunu bilmiyorum ama sanırım Ca'sı 150'den yüksek olursa wonderkid oluyor. Ayrıca wonderkid 20 ve daha düşük yaşlardaki oyuncularda yazar. Yani 21 yaşındaki bir oyuncu wonderkid olamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Tam olarak kaç olduğunu bilmiyorum ama sanırım Ca'sı 150'den yüksek olursa wonderkid oluyor. Ayrıca wonderkid 20 ve daha düşük yaşlardaki oyuncularda yazar. Yani 21 yaşındaki bir oyuncu wonderkid olamaz.
    onu anladım peki de mesela balotelliyi örnek alalım 18 yaşında wonderkid demi balotelli 22 olunca wonderkid yazısı silinip yerine başka bişey mi yazcak

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet aynen öyle. 21 yaşına geldiğinde başka bir descriptionu olacak. Mesela Winger olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

ama wonder kid yazanlar mutlaka gelişir demi bi adama 24 milyon verdim de demin

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

O Pa'sına bağlı tabiki ama wonderkid ise zaten belirli bir seviyeye gelmiştir o oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

potansiyeli yüksek olan ve iyi antremanla bu potansiyele erken yaşta ulaşacağını belirten bir ifade wonderkid. Arkadaşların da dediği gibi genç oyuncularda çıkar ve 20 yaşından sonra değişir.Zaten çok paralara gider o tür gençler İlk 11 de oynatırsan gelişimi hızlanır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

hepinize eşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
    arkadaşlar ben bu wonderkid olayını tam anlayamadım araştırdım ama tam net açık bi bilgi de bulamadım her yerde parça parça verilmiş şimdi size sorum wonderkid tam olarak ne dir mesela nette dolaşan bazı listeler var çoğunda wonderkid yazmıyo mesela balotelide yazıyo sonradan silinniyor başka bişey yazıyor mesela türksportal oyuncu rehberinde bi oyuncu var burda wonderkid yazmıyor ama benim kayıtlı oyunumda o oyuncu wonderkid bu kişinin yetiştirmesine mi bağlı alt yapımdan da hiç çıkmıyor bende wonderkid görünce hemen alıyorum paralar döküp yani kısaca sizden bu konu hakkında bilgi istiyorum şimdiden cvp verenlere teşekkür ederim
    wonder kid "harika çocuk" ileride süper yıldız olması beklenen genç oyuncular için kulanılır bende de vardı mesela bir kalecime yeni van der sar diyordu ama yaşlanıp van der de kalınca
    sildi zaten olsa satmazdım yani genç ve acaip yetenekli olması beklenen kimselere denir büyüyüp olmadıkları zaman da silinir yada olursa o zaman wonder boy wonder man olurlar
    senin altyapından çıkmaz genelde oyun bizi kazıklamak için genç yetiştirmesi olmayan -mesela ingilterenin 2.liginden ben almıştım fm 2006 da tek oyuncu da oydu zaten klüpte - klüplere verirler ki biz gidip onlara para dökelim ama bizim altyapıdan her sene 30 tane berbat oyuncu çıkarda onları göndermek için üste para verelim ister(fm 2010 için 2006 da bedava gönderiyordum şimdi o da yok).
    hadi iyi oyunlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yo eğer genç akademisi kurarsan her sene en az bir 150 pa lı çıkıyor.arada wonderkid çıkıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Wonderkid => İyi bir antreman programı ve düzgün forma şansı verirsen geleceğin yıldızı olması garantidir.

wonderkid=mucize çocuk

13. Default

fenerbahçeyle her seride oynadım neredeyse bi tane "MUCİZE ÇOCUK " çıkmadı . İnşallah bi gün çıkar gözüm açık gitmem

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

wonderkid = sat milyonlar senin olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    yo eğer genç akademisi kurarsan her sene en az bir 150 pa lı çıkıyor.arada wonderkid çıkıyor.
    Dün 21:06iam1supermanfenerbahçeyle her seride oynadım neredeyse bi tane "MUCİZE ÇOCUK " çıkmadı . İnşallah bi gün çıkar gözüm açık gitmem
    cevabı vermiş ama ben bi daha yazim benim fm 2006 da süper bir takımım vardı 2005-2006 sezonundan emekli olduğum 2013 e kadar sadece 1 oyuncu çıktı geri kalan her seneki 25 kişi falanı bedava göndermiştim fm 2010 da da editörden oluşturduğum takım bir hayli uçuk: antreman 18 genç yetiştirmeye 16 verdim oyuna başladığımda oyun u 18 e yeni oyuncular eklemişti ama oyun çok sık kopunca oyunu sildim kaldırdım yeniden oyun kurdum hala çok fazla kopuyor aslında her neyse bir oyuncu 177 pa ya sahip geri kalanı 150 den aşağı tsl takımları için iyi olabilir ama ben 185 ten aşağı bakmıyorum pek genede defans olduğundan bi onu gereksiz demedim işin kötüsü fm 2006 da olduğu gibi free transfer de yok teklif te yok olmazsa şutlayacaz ne yapalım
    süperman'e: fener de zaten çıkmaz bu arada kim çıktı fener den işte semih müzmin yedek golcü fenerde kim çıkıyor ki harbiden alt yapıdan,hep dışardan; para bol tabii.ama bi gs den çıksın para yok zira benden çıksın tamam 100 milyon transfer bütçesi yaptım ama alacağım bi adamın değeri 100 milyon daha doğrusu satış bedeli o kadar ben ne yapim?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

wonderkid Eden Hazard'dır :P

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Wonderkid'in reputation'u da yüksek olmalı, gerçekte futbolu biraz takip edenlerin bilecekleri kişiler olmalı. Bu yüzden oyuncu wonderkid olacak kadar yetenekli olsa bile düşük profilli bir kulüpte oynuyorsa tanımı wonkerkid olmaz, ama yine wonderkid gibi oynar o ayrı.

Mesaj Yetkileri