1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Wonderkid tam olarak nedir ?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yo eğer genç akademisi kurarsan her sene en az bir 150 pa lı çıkıyor.arada wonderkid çıkıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    yo eğer genç akademisi kurarsan her sene en az bir 150 pa lı çıkıyor.arada wonderkid çıkıyor.
    Dün 21:06iam1supermanfenerbahçeyle her seride oynadım neredeyse bi tane "MUCİZE ÇOCUK " çıkmadı . İnşallah bi gün çıkar gözüm açık gitmem
    cevabı vermiş ama ben bi daha yazim benim fm 2006 da süper bir takımım vardı 2005-2006 sezonundan emekli olduğum 2013 e kadar sadece 1 oyuncu çıktı geri kalan her seneki 25 kişi falanı bedava göndermiştim fm 2010 da da editörden oluşturduğum takım bir hayli uçuk: antreman 18 genç yetiştirmeye 16 verdim oyuna başladığımda oyun u 18 e yeni oyuncular eklemişti ama oyun çok sık kopunca oyunu sildim kaldırdım yeniden oyun kurdum hala çok fazla kopuyor aslında her neyse bir oyuncu 177 pa ya sahip geri kalanı 150 den aşağı tsl takımları için iyi olabilir ama ben 185 ten aşağı bakmıyorum pek genede defans olduğundan bi onu gereksiz demedim işin kötüsü fm 2006 da olduğu gibi free transfer de yok teklif te yok olmazsa şutlayacaz ne yapalım
    süperman'e: fener de zaten çıkmaz bu arada kim çıktı fener den işte semih müzmin yedek golcü fenerde kim çıkıyor ki harbiden alt yapıdan,hep dışardan; para bol tabii.ama bi gs den çıksın para yok zira benden çıksın tamam 100 milyon transfer bütçesi yaptım ama alacağım bi adamın değeri 100 milyon daha doğrusu satış bedeli o kadar ben ne yapim?

Mesaj Yetkileri