1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Oyundan Sıkılanlara..

Hybrid View

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bunun dışında katılabilirim yazılarına ama olmadık maçlarda olmadık skorlar gs ile fb yi yenmem ama ibb ye takılmam(bunu evvelden yazmıştım) gibi ayrıca editörden kendi kurduğum takımda bir hayli yetenekli buda hile sayılabilir tabi oyun müsaade etseydi hazırlık maçında b.münihi 3-0 yenmiştim mesela oradan anlayın takımın nasıl olduğunu maç evveli bizim takım çok üstün gibi bir yorum vardı gerçi bu hile sayılmaz canııım yani gerçekte yok böyle bir takım ama benim hayal gücümde 20 senedir var.hadi by.
    ek: a.madrid yazınla dediğimin doğru olduğu ortaya çıkmış sonra gördüm.hadi iyi oyunlar.

Sizin dediğiniz mantıkta olsaydı fenerbahçe ligi 34 galibiyet 0 beraberlik 0 malubiyet bitirmeliydi, galatasaray ı yenen her takım ibb yi de yenmek zorunda değil, ayrıca her iyi oynadığınız maçı da yenmek zorunda değilsiniz. Eğer öyle olsaydı en iyi oyuncuları alır tatile çıkardık, bazen iyi oynasak da yetmiyor ki biz varız müdahale etmek için.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Sizin dediğiniz mantıkta olsaydı fenerbahçe ligi 34 galibiyet 0 beraberlik 0 malubiyet bitirmeliydi, galatasaray ı yenen her takım ibb yi de yenmek zorunda değil, ayrıca her iyi oynadığınız maçı da yenmek zorunda değilsiniz. Eğer öyle olsaydı en iyi oyuncuları alır tatile çıkardık, bazen iyi oynasak da yetmiyor ki biz varız müdahale etmek için.
    görüşlerine tabi ki saygı duyuyorum ama en iyi oyuncuları alıp ben tatile çıkmam oyun orada başlar benim için yani iyi oyuncuları alır sonra keyifle takımıma bakarım yada bakamam
    şu anda çok iyi yada genie scout a göre dersek mevkisinin en iyisi oyuncularım var ama 2 oyuncuyla ilgileniyorum(öyle olmasaydı sayı 20 olurdu)sana da iyi oyunlar.
    ek: 2 derken alabileceğim 2 yoksa varda 100milyon istiyor klübü artı 2 oyuncuda rakibimde olduğundan alamıyorum.
    Last edited by mehmetd : 12.Ağustos.2010 at 23:35 Reason: ek

Mesaj Yetkileri