hayır onu demiyorum dünya futbolundaki bütün dengeleri bozmuş bir takım için bunu pek takmazlar demek istiyorum.Futbolu bitirdi adamlar![]()
hayır onu demiyorum dünya futbolundaki bütün dengeleri bozmuş bir takım için bunu pek takmazlar demek istiyorum.Futbolu bitirdi adamlar![]()
şöyle söylim sende açıkça söyle sence herhangi bir denge umurlarında mı?
Ben takım içindeki dengeyi söylüyorum yahu banane adamların umurundan![]()
bende onu diyorum takım içindeki dengeler umurlarında değil
ek olarak futbol dünyasınında................![]()
Manchester City, Balotelli ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Ntvspor/Altyazı
City çok sağlam kadro kuruyor..
50 'den iyi düşürmüşler
25 kişi olacak kadrolar. Acaba kimleri gönderecekler?
Resmi
City'nin kadrosu forvet açısından çok şişti. Kiraya mı verecek satacak mı bilmiyorum ama Türk mantığıyla transfer yapıyorlar sanki, her sene bir forvet...
30 Milyon Euro riskli bence..5-6 yıl sonra dünyanın en iyi forveti de olma şansı yüksek.Ama takımda istenmeyen bir forvet olma şansı çok da az değil...
Menajeri Raiola, Balotelli Barcelona maçından sonra tünelde Materazzi'den dayak yediğinde kulüp ile bağlarının koptuğunu açıkladı.
Fransa'da yaşanan sorunların bence bir benzeri de burda yaşanıyor, belki bunlar sürekli olan şeyler fakat hem fransa hem de ingiltere adına bu durum devam ettiği sürece başarı gelmez, fransa geç kalan bir operasyonla takımı canlandırmaya çalıştı, bence ingiltere de ne kadar iyi bir hoca olursa olsun capelloyu göndermeliydi
Liverpool Toivonen'i istiyor.
Cardiff, Machester City'den Craig Bellamy'i 1 yıllığına kiralamış. Bizimkilerde uyusun yazık![]()
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City bir transfer daha gerçekleştirdi.
18 Ağustos 2010 Çarşamba - 11:04
Sporx.com dış haberler
Transfer dönemine damgasını vuran Manchester City, Aston Villa'nın yıldız futbolcusu James Milner'ı da transfer etti.
Guardian'da yer alan haberde, Manchester City'nin James Milner transferi için Aston Villa'ya 40 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. Ayrıca Stephan Ireland'ın bonservisinin de Aston Villa'ya verileceği dile getirildi.
24 yaşındaki futbolcun sağlık kontrolünden geçerek uzun süreli bir kontrat imzalayacak. Milner'ın Aston Villa kazandığı paranın iki katını alacağı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon çıktığı 49 maçta 12 gol kaydeden Milner, İngiltere ile Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda boy göstermişti.
Fiyatı çok abartmışlar yaa.
milner 40 milyon euro + ireland edecek bir oyuncu değil.
(/s)
Milner çok düz bir oyuncu. 40 Milyonun üstüne verilen Ireland'ı tercih ederim.
İyice abarttıLar artık.Nereye varacak bunun sonu biLmem..
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...ty/8919925.stm
31 yaşındaki Galli futbolcu eve döndü. 1 yıllık kiralık olarak Cardiff'te.
Keşke biz aLsaydık.Robinho oLmazsa tabi..
Açaydım gollarımı , gitme diyeydim![]()
Yerli yersiz bütün transfer piyasasının içine ettiler.Gönderdikleri Ireland Milner'dan daha çok yönl,yetenekli bir futbolcu.
Bizim lige gelseydi keşke çok iş yapar
Hadi tamam bir ton adam alıyorsun da niye bir adama değerinin kaç katı para veriyorsun ? Adamlar için paranın hiçbir değeri yok.Eğlencesine harcıyolar.
milner+40=ireland olsa yine olmaz ama daha mantıklı olur. manchester city eşeğin kulağına su kaçırdı.
Hayır aldı diyelim. Hani başarı nerde. Ben bu başarıyı göremedim bir türlü.