Benim dediğimden kastım Tribüne çıkıyor 20 - 30 bin kişi geliyor toplar atılıyor. Oyuncu taraftarmış gibi şov yapmaya çalışıyor. Birde ''Champion Fenerbahçe'' dedi mi tamam.Zaten Champion - Şampiyon söylenişi aynı zaten geldiği klübün adınıda büyük ihtimal biliyordur ve bunları söyleyince kahraman ilan ediliyorlar. Oyuncuya olan beklentide çok büyüyor.
sanırım basına tanıtmama olayı aykut kocaman'ın işi. bence iyi de olmuş.
(/s)
4 sene sonra forvetimiz oldu hayırlı olsun.
Güzel Olacak Güzel...
Hani tribünde taptığınız Arda varya Fenerbahçe ciddi manada teklif yapsa parayı önüne koysa şuan dediğin lafı savunurum.Ki bu dünyadaki her futbolcu için geçerliŞimdi Baros Kewell indirim yaptı demeyin.Sakat Baros takım bulamazdı Kewell avrupaya gitseydi vergi ödeyecekdi.
Kolay kolay hiçbir futbolcu alacağı parada indirme gitmez.Belki dışarıya indirime gitti az paraya imzaladı falan denir ama o öyle olmaz yani.Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor![]()
Bakınız mesela ben beden eğitimi okuyorum amatör futbol ile profosyonel futbol arasındaki en büyük fark ney söyleyeyim size ;
Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar , Fakat profosyonel futbolda herkes alacağı paraya bakar çünkü kazandığı paralar onların hayatına yön çizmesine sebep verir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Amatör futbolcu paraya bakmaz SerhatAmatörden kasıtı anlayamadın sen orası kesin kardeşim
Şimdi sana şöyle söyleyeyim sen Konyada yaşıyorsun Konya'nın Amatör takımı sana 1.5 milyar teklif yapıyor aynı zamanda Diyarbakırdan bir amatör takımda 2 milyar teklif yapıyor nereyi tercih edersin
Ama İş A takım seviyesine çıktığın zaman iş böyle olmaz.Sizin bakış açınızla Koskoca '' Yaşar Sevim'in '' Bakış açısı arasında kocaman bir fark var tabiyki.Bi goolge da ya Yaşar Sevim kimdir diye
O Teklif yapılmadı ya nerede hayır diyor.Yok öyle birşey.O zaman Niang'da doğuştan Fenerbahçeli olduğu için Marsilyayı red etti.Bi görseniz dudağınız uçuklar adam neler neler demiş Fenerbahçe için.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Abi yazdıkların biraz komik geldi bana ama şöyle mesela ;
diyorsunKimse futbolu babasının hayrına yapmıyor
birde böyle diyorsun neyse hayırrlısı bakalım Niyang takıma iyi birşeyler katar umarım..Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar![]()
Şimdi ben Telekom bana 100 milyar teklif etti desem bana inanırmısın ?
Arda yalan söylüyor da demiyorum ben.İlk önce klup başkanınız Görüşmeyi kabul etsin bak bakalım Arda nasıl 2 günde parayı görünce giyiyor formayı.
Geçen sene Aziz Yıldırım'ın dediğini bende iyi hatırlıyorum 15 dk veya 30 dk müsade edin demişti.Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım yoksa farklı boyutlara binecek sonra konu dışı mesajdı falandı filandı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Niang kesinlikle çok iyi katkı verecek.. Ben sadece bazı şeylere cevap verdim![]()
Peki kardeşim ben orada Amatör futbolcuyu katıyormuyum bu kategoriye.Alıntı yapdım ama çıkmadı senin yazdığın kısımlar.
Amatör futbolcu için geçerli değil bu dediklerim..
Dediğim gibi okulunda bu olay kitaplarda böyle yazıyor ama sizlere göre böyle değil.O yüzden yapabilecek birşey yok.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben Emre FenerBahçeli olduğunu düşünmüyorum açıkcası para için oynuyor diye düşünüyorum.
Arda giymez ama ben olsam rakam çok iyi olursa giyerdim. Bu sonuçta iş ahlakı ile alakalı bir durum.
Beyler bu konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.Uzatıldıkça varacağı noktayı sanırım hepimiz biliyoruz.
So what?
Saike
Şemsi konu dışında mesaj değil aslında bir sakıncası yok gibi.Böyle tartışmalar açık oturum gibi yani makul olarak kabul edilmiyormuydu ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu konunun amacı Fenerbahçe'nin transfer haberleri hakkında yorum yapmak.Sizin konuştuğunuz konu tamam çok alakasız değil ama gittiği yönde sıkıntı var.Bu konuyu tartışmayı çok istiyorsanız Türkiye'den futbol forumuna bir başlık açarsınız,orada tartışabilirsiniz mesela.
So what?
Saike
Neyse asıl konuya dönecek olursak.
Niang iyi transfer.
Para için Fenerbahçeye geldi.
Yaşasın Para var Huzur var Tüm oyuncuları paranız olduğu takdirde getirebiliyorsunuz.
Umarım 20 gol atar Fenerbahçe Şampiyon olur.Lay lay lay.
Last edited by CeNTeR_TR : 14.Ağustos.2010 at 16:34 Reason: Editlenmesi gereken bir mesaj değil ;)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Niang'ın geleceğini Marsilya başkanı açıklamış resmi olarak bitti sayılır heralde artık bu açıklamadan sonra hayırlı olsun.
Güiza'da KAzan'a gidecekti sanırım en son 7 milyona.
Stoch-------Emre-------Dia
Alex
Niang
gerçekten çok iyi hücum hattı oluştu Fenerbahçede ancak 1 stoper alınmalı şahsi görüşüm Lugano'nun yanına , Bilicayı pek izlemedim ama izlediğim kadarıyla arkaya biraz fazla top kaçırıyor gibi. Niang kaptandı Marsilyada acaba FM'deki İnfulence özelliği yüksek mi