Sayfa 377 / 896 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Zaten basına tanıtım doğru birşey değil adamları şımartıyorlar. Görmemişlik gibi oluyor basına tanıtım. Böyle basına tanıtım yaparsak oyuncular arasında huzursuzluk çıkar sonra oyuncu kendini klüpten üstün görür. Ben Robinho hayalleri değil Robinho kabusları görüyorum.
    Futbolcuyu basına tanıtmak ancak bu kadar abartılır Ne var bunda yahu tanıtılsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Futbolcuyu basına tanıtmak ancak bu kadar abartılır Ne var bunda yahu tanıtılsın.
    Benim dediğimden kastım Tribüne çıkıyor 20 - 30 bin kişi geliyor toplar atılıyor. Oyuncu taraftarmış gibi şov yapmaya çalışıyor. Birde ''Champion Fenerbahçe'' dedi mi tamam. Zaten Champion - Şampiyon söylenişi aynı zaten geldiği klübün adınıda büyük ihtimal biliyordur ve bunları söyleyince kahraman ilan ediliyorlar. Oyuncuya olan beklentide çok büyüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sanırım basına tanıtmama olayı aykut kocaman'ın işi. bence iyi de olmuş.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Benim dediğimden kastım Tribüne çıkıyor 20 - 30 bin kişi geliyor toplar atılıyor. Oyuncu taraftarmış gibi şov yapmaya çalışıyor. Birde ''Champion Fenerbahçe'' dedi mi tamam. Zaten Champion - Şampiyon söylenişi aynı zaten geldiği klübün adınıda büyük ihtimal biliyordur ve bunları söyleyince kahraman ilan ediliyorlar. Oyuncuya olan beklentide çok büyüyor.
    genellikle Çempiyon Fenerbahje

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 sene sonra forvetimiz oldu hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Güzel Olacak Güzel...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fenerbahçe için değil rest çekmesi bence para için ama neyse..
    Hani tribünde taptığınız Arda varya Fenerbahçe ciddi manada teklif yapsa parayı önüne koysa şuan dediğin lafı savunurum.Ki bu dünyadaki her futbolcu için geçerli Şimdi Baros Kewell indirim yaptı demeyin.Sakat Baros takım bulamazdı Kewell avrupaya gitseydi vergi ödeyecekdi.

Kolay kolay hiçbir futbolcu alacağı parada indirme gitmez.Belki dışarıya indirime gitti az paraya imzaladı falan denir ama o öyle olmaz yani.Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor

Bakınız mesela ben beden eğitimi okuyorum amatör futbol ile profosyonel futbol arasındaki en büyük fark ney söyleyeyim size ;

Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar , Fakat profosyonel futbolda herkes alacağı paraya bakar çünkü kazandığı paralar onların hayatına yön çizmesine sebep verir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bakınız mesela ben beden eğitimi okuyorum amatör futbol ile profosyonel futbol arasındaki en büyük fark ney söyleyeyim size ;

Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar , Fakat profosyonel futbolda herkes alacağı paraya bakar çünkü kazandığı paralar onların hayatına yön çizmesine sebep verir.
    Evet bu konuda katılıyorum. Benim oynadığım takımda da üst gruptaki abilerimiz (Amatör Takım) hepsi iş güç sahibi. Bu işi hobi olarak yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Amatör futbolcu paraya bakmaz mı?
    Abi sen Tiridinand Tobakkoda mı okuyon abi sen?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani tribünde taptığınız Arda varya Fenerbahçe ciddi manada teklif yapsa parayı önüne koysa şuan dediğin lafı savunurum.Ki bu dünyadaki her futbolcu için geçerli Şimdi Baros Kewell indirim yaptı demeyin.Sakat Baros takım bulamazdı Kewell avrupaya gitseydi vergi ödeyecekdi.

Kolay kolay hiçbir futbolcu alacağı parada indirme gitmez.Belki dışarıya indirime gitti az paraya imzaladı falan denir ama o öyle olmaz yani.Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor

Arda'ya geçen sene öyle bir teklif yaptı ki Aziz Yıldırım duysanız aklınız şaşar. Ama Arda Turan bu teklifi reddetti.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Amatör futbolcu paraya bakmaz mı?
    Abi sen Tiridinand Tobakkoda mı okuyon abi sen?
    Amatör futbolcu paraya bakmaz Serhat Amatörden kasıtı anlayamadın sen orası kesin kardeşim Şimdi sana şöyle söyleyeyim sen Konyada yaşıyorsun Konya'nın Amatör takımı sana 1.5 milyar teklif yapıyor aynı zamanda Diyarbakırdan bir amatör takımda 2 milyar teklif yapıyor nereyi tercih edersin Ama İş A takım seviyesine çıktığın zaman iş böyle olmaz.Sizin bakış açınızla Koskoca '' Yaşar Sevim'in '' Bakış açısı arasında kocaman bir fark var tabiyki.Bi goolge da ya Yaşar Sevim kimdir diye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Arda'ya geçen sene öyle bir teklif yaptı ki Aziz Yıldırım duysanız aklınız şaşar. Ama Arda Turan bu teklifi reddetti.
    O Teklif yapılmadı ya nerede hayır diyor.Yok öyle birşey.O zaman Niang'da doğuştan Fenerbahçeli olduğu için Marsilyayı red etti.Bi görseniz dudağınız uçuklar adam neler neler demiş Fenerbahçe için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O Teklif yapılmadı ya nerede hayır diyor.Yok öyle birşey.O zaman Niang'da doğuştan Fenerbahçeli olduğu için Marsilyayı red etti.Bi görseniz dudağınız uçuklar adam neler neler demiş Fenerbahçe için.
    O zaman Arda Turan yalan söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi yazdıkların biraz komik geldi bana ama şöyle mesela ;
    Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor
    diyorsun

Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar
    birde böyle diyorsun neyse hayırrlısı bakalım Niyang takıma iyi birşeyler katar umarım..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

O zaman Arda Turan yalan söylüyor.
    Şimdi ben Telekom bana 100 milyar teklif etti desem bana inanırmısın ?

Arda yalan söylüyor da demiyorum ben.İlk önce klup başkanınız Görüşmeyi kabul etsin bak bakalım Arda nasıl 2 günde parayı görünce giyiyor formayı.

Geçen sene Aziz Yıldırım'ın dediğini bende iyi hatırlıyorum 15 dk veya 30 dk müsade edin demişti.Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım yoksa farklı boyutlara binecek sonra konu dışı mesajdı falandı filandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang kesinlikle çok iyi katkı verecek.. Ben sadece bazı şeylere cevap verdim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda yalan söylüyor da demiyorum ben.İlk önce klup başkanınız Görüşmeyi kabul etsin bak bakalım Arda nasıl 2 günde parayı görünce giyiyor formayı.

Geçen sene Aziz Yıldırım'ın dediğini bende iyi hatırlıyorum 15 dk veya 30 dk müsade edin demişti.Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım yoksa farklı boyutlara binecek sonra konu dışı mesajdı falandı filandı.
    Abi kusura bakma ama benim dediğimle senin dediğin arasında fark var. Öyle dedi ama Arda Turan'a teklifini yaptı bunu çok iyi biliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda Allah bana o formayı giymeyi nasip etmesin dedi daha ne desin..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Abi yazdıkların biraz komik geldi bana ama şöyle mesela
    Peki kardeşim ben orada Amatör futbolcuyu katıyormuyum bu kategoriye.Alıntı yapdım ama çıkmadı senin yazdığın kısımlar.

Amatör futbolcu için geçerli değil bu dediklerim..

Dediğim gibi okulunda bu olay kitaplarda böyle yazıyor ama sizlere göre böyle değil.O yüzden yapabilecek birşey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Abi kusura bakma ama benim dediğimle senin dediğin arasında fark var. Öyle dedi ama Arda Turan'a teklifini yaptı bunu çok iyi biliyorum..
    Neyse kardeşim aşşağıda vereceğim cevap mantıklı gelecektir belki sizlere

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Arda Allah bana o formayı giymeyi nasip etmesin dedi daha ne desin..

Baliç ; Galatasaray forması giyeceğime kefen giyerim

Tümer ; Ne dediklerini herkes biliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ben Emre FenerBahçeli olduğunu düşünmüyorum açıkcası para için oynuyor diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Ben Emre FenerBahçeli olduğunu düşünmüyorum açıkcası para için oynuyor diye düşünüyorum.
    Olabilir Aslında Fenerbahçelide olabilir Ama bir o kadarda Galatasaraylı olabilir.

Fakat aldığıa paraya bakar herkes

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Arda giymez ama ben olsam rakam çok iyi olursa giyerdim. Bu sonuçta iş ahlakı ile alakalı bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler bu konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.Uzatıldıkça varacağı noktayı sanırım hepimiz biliyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şemsi konu dışında mesaj değil aslında bir sakıncası yok gibi.Böyle tartışmalar açık oturum gibi yani makul olarak kabul edilmiyormuydu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Şemsi konu dışında mesaj değil aslında bir sakıncası yok gibi.Böyle tartışmalar açık oturum gibi yani makul olarak kabul edilmiyormuydu ?
    bende aynısını yazıcaktım.sonuçta niye oynadıklarını yazıyoruz yada niye oynıcaklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu konunun amacı Fenerbahçe'nin transfer haberleri hakkında yorum yapmak.Sizin konuştuğunuz konu tamam çok alakasız değil ama gittiği yönde sıkıntı var.Bu konuyu tartışmayı çok istiyorsanız Türkiye'den futbol forumuna bir başlık açarsınız,orada tartışabilirsiniz mesela.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Neyse asıl konuya dönecek olursak.

Niang iyi transfer.

Para için Fenerbahçeye geldi.

Yaşasın Para var Huzur var Tüm oyuncuları paranız olduğu takdirde getirebiliyorsunuz.

Umarım 20 gol atar Fenerbahçe Şampiyon olur.Lay lay lay.
    Last edited by CeNTeR_TR : 14.Ağustos.2010 at 16:34 Reason: Editlenmesi gereken bir mesaj değil ;)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

tamamen senin kisisel gorusun , karakteri olan bir adam . prensipleri olan bir GS kaptani Fener'e gitmez para ugruna , ayni sey tam tersi icinde gerekli

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    tamamen senin kisisel gorusun , karakteri olan bir adam . prensipleri olan bir GS kaptani Fener'e gitmez para ugruna , ayni sey tam tersi icinde gerekli
    Göreceli kavramlar bana görede gelir ve giderler diyorum.

Emre Karaktersizmiydi Tümer Karaktersizmiydi Balic Karaktersizmiydi ?

Gittiler geldiler taraftarlara göre karaktersiz oldular bu kadar basit yani bu olay.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Niang'ın geleceğini Marsilya başkanı açıklamış resmi olarak bitti sayılır heralde artık bu açıklamadan sonra hayırlı olsun.

Güiza'da KAzan'a gidecekti sanırım en son 7 milyona.

Stoch-------Emre-------Dia
    Alex
    Niang

gerçekten çok iyi hücum hattı oluştu Fenerbahçede ancak 1 stoper alınmalı şahsi görüşüm Lugano'nun yanına , Bilicayı pek izlemedim ama izlediğim kadarıyla arkaya biraz fazla top kaçırıyor gibi. Niang kaptandı Marsilyada acaba FM'deki İnfulence özelliği yüksek mi

Mesaj Yetkileri