Sayfa 298 / 1204 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
8,911 ile 8,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Geçen sene ki kadrodan 2 gömlek düşük bir takım olusturduk suan güçlenmemiz gerekirken aksine belirgin şekilde kalitemiz düştü , düşürüldü...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Geçen sene ki kadrodan 2 gömlek düşük bir takım olusturduk suan güçlenmemiz gerekirken aksine belirgin şekilde kalitemiz düştü , düşürüldü...
    yaww gidin allah aşkına! kim gitti de 2 gömlek düştük? uğur uçar mı, emre güngör mü bizi 2 gömlek üste taşıyordu ? yoksa 1 maç şov yapıp diğer maç dengesiz bir hareketle takımı eksik bırakan ya da sahada kaybolan, yetenekli ama istikrarsız keita mı?

gelen oyunculardan hangisi gidenlerden çok daha kalitesiz ? Musa Çağıran mı,Mehmer Batdal mı yoksa Ali turan mı? Hadi Çağlar ve Serdar zkan biraz kumar diyelim. Lorik Canayı da koyarsanız 4 tane iyi oyuncu alındı. Gidenlerden sadece Keita'yı sayabilirim ben ilk 11 için.. 2 gömlek düşmedik. sadece gömlek değiştirdik. Fakat geçen yılki sorunları çözmedik orası ayrı. Eğer orta alana 2 tane takviye yapılırsa sorun çözülmüş olur.Tek sıkıntımız bu şu anda...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

şuan da kimi alarsak alalım iş yapamaz ortasahaya 2 oyuncu bi tane de hem forvet hem kanat oynayabilen bi oyuncu almamız lazım ayrıca bi tanede defans lazım onu söylemiyoruz bile...Ve yönetimde hala tık yok.Adnan Bey'in söylediği tek şey transfer çalışmalarımız sürüyor bi kaç oyuncu alacaz..Bi kaç ne hocam?bi tanemi yoksa iki tanemi kesin bişi diyemiyo msn?Transferin son günü petre ve inamoto inecek bence İnş yönetim beni yanıltır...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yaww gidin allah aşkına! kim gitti de 2 gömlek düştük? uğur uçar mı, emre güngör mü bizi 2 gömlek üste taşıyordu ? yoksa 1 maç şov yapıp diğer maç dengesiz bir hareketle takımı eksik bırakan ya da sahada kaybolan, yetenekli ama istikrarsız keita mı?

gelen oyunculardan hangisi gidenlerden çok daha kalitesiz ? Musa Çağıran mı,Mehmer Batdal mı yoksa Ali turan mı? Hadi Çağlar ve Serdar zkan biraz kumar diyelim. Lorik Canayı da koyarsanız 4 tane iyi oyuncu alındı. Gidenlerden sadece Keita'yı sayabilirim ben ilk 11 için.. 2 gömlek düşmedik. sadece gömlek değiştirdik. Fakat geçen yılki sorunları çözmedik orası ayrı. Eğer orta alana 2 tane takviye yapılırsa sorun çözülmüş olur.Tek sıkıntımız bu şu anda...

keita oynadığı maçların yüzde 70 inde şov yapan bir futbolcuydu. maç zora girse herkesin aklından geçirdiği adamdı. atletico madrid e karşı iki maçta direnen tek isimdi. tur atlasaydık onun sayesinde atlamış olacaktık.

musa çağıran ve mehmet batdal ı çağlar ve serdar ın önüne koyuyarsanız futbol bilginizi sorgularım. musa ile batdal ın süper lig tecrübesi sıfır ama serdar ve çağlar yıllardır bu ligde oynuyor. hem de oynadıkları takımlarda çoğu zaman ilk 11'delerdi. bu iş tecrübe özgüven işi türkiye'de. genç oyuncu oynadıkça açılıyor. musa ile batdal asla süper lig seviyesinde değiller şuanda.

emre güngör ve uğur un gitmesi emre aşık'ı da sayarsak rotasyonu berbat etti diyebiliriz. onların yerine gelen adamlar; ali turan... . çağlar ı saymıyorum çünkü o zaman caner i de saymalıydık.

ayrıca bu saatten sonra yapılacak olan transfer de muhtemelen aceleyle yapılmış transferler olacak ve bu sene yine uyum sorunun tillahına sahip elano'yla birlikte kabus dolu bir orta saha bizleri bekleyecek.

rijkaard ocak'ı görürse yatıp kalkıp dua edelim bence...

Mert Nobre taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu tabii
    G.Zan ve S.Özkan'dan sonra Nobreyi de alıp takımın içine edebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hocam illa Beşiktaş madem, Fink'i alın ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    şuan da kimi alarsak alalım iş yapamaz ortasahaya 2 oyuncu bi tane de hem forvet hem kanat oynayabilen bi oyuncu almamız lazım ayrıca bi tanede defans lazım onu söylemiyoruz bile...Ve yönetimde hala tık yok.Adnan Bey'in söylediği tek şey transfer çalışmalarımız sürüyor bi kaç oyuncu alacaz..Bi kaç ne hocam?bi tanemi yoksa iki tanemi kesin bişi diyemiyo msn?Transferin son günü petre ve inamoto inecek bence İnş yönetim beni yanıltır...
    Zaten 1 kere bile olsun net konuşmuyor Adnan Polat.Sıkıyor böyle yaparak taraftarları.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu seneden bence transfer olarak umudu kesin. %90 sezona böyle devam edilecek belki Ocak'ta transfer yapılacak haberiniz olsun.. 1-2 isimle görüşülüyor ancak bonservisleri istediğimiz düzeyde değil onun için zor transferler. Öncelikli olarak Fransa'dan ve İngiltere'den ortasahalarla görüşüyoruz. İsimleri bilmiyorum. Polak transferine de engel olan Rijkaard'mış gerçekten..

Del Piero_10 Misafir

Galatasaray bana göre de güçsüzleşti. Elano bu saatten sonra takımda kalsa bile geçen seneden faydalı olmayacaktır. Takımın bana göre en iyi oyuncusu Keita'nın yerine gelen Pino bir muamma. Serdar Özkan konusunda Beşiktaş taraftarı Galatasaray'a şükran borçlu. Cana iyi transfer ama yanında Mustafa Sarp gibi oyuncular oynadığında hücum yönündeki etkisizliği göze batacak. Ledesma gibi bir oyuncu alınsaydı birbirlerini çok iyi tamamlarlardı. Emre Güngör ve Uğur Uçar üst düzey olmasa da Türkiye şartlarında bulunabilecek en iyi yedeklerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen katılıyorum ama sadece Emre Güngör'e katılmıyorum. Ali Turan Emre Güngör'den çok daha yararlı olacak. 2 senedir Emre bize inanılmaz zarar veriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre güngör de sakar lık sorunu olmasaydı tr nin en iyi stoperi olabilirdi bence

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

gidenler : Emre-Uğur,Keita,m. topal
    Gelenler : çağlar, musa,mehmetbatdal ,cana,pino ,ali turan ,serdar özkan

kim ne derse desin geçen seneye göre çok güç kaybetmiş falan değiliz. ilerlyen haftalarda da belli olacak zaten dediğim şey.Fakat geçen seneki sorunumuz olan orta sahayı çözmeden sezona giriyoruz.Bu ayrı bir konu.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

gidenler : Emre-Uğur,Keita,m. topal
    Gelenler : çağlar, musa,mehmetbatdal ,cana,pino ,ali turan ,serdar özkan

kim ne derse desin geçen seneye göre çok güç kaybetmiş falan değiliz. ilerlyen haftalarda da belli olacak zaten dediğim şey.Fakat geçen seneki sorunumuz olan orta sahayı çözmeden sezona giriyoruz.Bu ayrı bir konu.
    Sağ kanatta çok aşırı güç kaybediceksiniz pino gereksiz transfer daha iyisi alınırdı bana göre serdar daha iyi oynar orada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino Serdar'dan çok daha iyi izleyebildiğim kadarıyla. Bu sene Gio'yu çok arayacağız anlaşılan..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

en azından sol bek ve sağ bek için alternatifler var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mehmet Topal da büyük bir kayıp.Sarp,Barış veya Ayhan'dan çok daha iyi bir oyuncuydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal'ın yerine Cana alındı. Eğer Topal gitmese o da alınmayacaktı. Aynı tas aynı hamam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Sağ kanatta çok aşırı güç kaybediceksiniz pino gereksiz transfer daha iyisi alınırdı bana göre serdar daha iyi oynar orada.
    nasıl gereksiz yahu ? Adam daha alışmadan direk ipini kesmeye alışmış bir millet olunca tabi normal yorumlar Dia ve Sotch'da gereksiz o zaman. Daha iyileri alınabilirdi.Bence Özer Stoch'tan daha iyi.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Pino Serdar'dan çok daha iyi izleyebildiğim kadarıyla. Bu sene Gio'yu çok arayacağız anlaşılan..
    Neyini arıcaz Gio'nun ? Sanki varya öyle bir yazıyorsunuzki... Boşa dememişler "kör ölür ,badem gözlü olur" diye. Adam tamam iyi hoştu, hızlıydı teknikti ama bal yapmayan arı gibiydi. eldekilere bakmak yerine gidenlere özelem duymaktan zevk alır hale geldiysek olmaz bu iş...

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Mehmet Topal da büyük bir kayıp.Sarp,Barış veya Ayhan'dan çok daha iyi bir oyuncuydu.
    büyük bir kayıp değil. Mehmet Topal geldikğinin ertesi senesiydi sanırım çok iyi top oynadı ama ondan sonra bir türlü toparlanamadı. potansiyelinin oldugunu herkes biliyor ama her oyuncu potansiyeline ulaşacak diye de birşey yok. Hem 5 milyon € gibi bir bedelle satıldı ve gittiği yerde başarılı olacak diye kesin birşey de yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

büyük bir kayıp değil. Mehmet Topal geldikğinin ertesi senesiydi sanırım çok iyi top oynadı ama ondan sonra bir türlü toparlanamadı. potansiyelinin oldugunu herkes biliyor ama her oyuncu potansiyeline ulaşacak diye de birşey yok. Hem 5 milyon € gibi bir bedelle satıldı ve gittiği yerde başarılı olacak diye kesin birşey de yok...
    Tabii ki Mehmet'i satmamız iyi oldu Hasan hocam.Zaten Avrupa'ya gitmek istiyordu,bu yüzden de istediği futbolu sahaya yansıtamıyordu.Kafası başka yerlerdeydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Pino,oynadığı 2 maçta kalitesini gösterdi diye düşünüyorum.Sakatlık sorunu olmasaydı,lige çok iyi bir giriş yapabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin'in Sivas'ta olması da dediğim gibi transferin olmayacağının bir göstergesi sanırsam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adnan Sezgin'in Sivas'ta olması da dediğim gibi transferin olmayacağının bir göstergesi sanırsam
    Adnan Sezgin de orada olsun,Adnan Polat da orada olsun.Transfere falan ne gerek var ki zaten.Takım farklı şekilde galip.Sonra Adnan Polat,Rijkaard'tan rapor ister.Adamın eline bir kere kaliteli oyuncular ver de,başarılı olamazsa o zaman hepimiz hesap sorarız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Transferin ne kadar önemli birşey olduğunu anladım. Transfer olmayınca insanın maç izleyesi gelmiyor. Bugünkü maçı izlemedim , özetinide denk gelmezse izlemeyeceğim. Beşiktaş buca maçı ne durumda umrumda değil, Fener napıyor bakasım yok. Futboldan soğuttular beni. Geçen sene pendiksporla bile maçımız olsa izlerdim. Çünkü Kewell , Baros , Keita, Elano gibi süper yıldızlarımız vardı. Bazıları şimdide var ama aynı performansla oynamıyorlar. 1 saat sonra Liverpool - Galatasaray maçı var deseler TV başına geçesim gelmez.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mehmet Topal büyük bir kayıptır. O mevkiiye Türk olan daha iyi bir oyuncu maalesef yok ve Mehmet Topal bu ortamda tutulması en gerekli oyunculardan biriydi.

Oyuncu sattik hala para yok tamamlanmayan staddan gelirlerimiz var hala para yok transfer yok tamam kolay degil bu isler ama sportif anlamda basari kazandiramayacaksa yönetim biraksin gitsin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

risk almazsan başarı kazanamazsın burda 1-2M€'nun hesabı yapılıyor ama o transferlerin sonucunda gelebilecek paralar hiç düşünülmüyor galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'lı bazı yöneticiler Uğur'u nasıl yolladıklarını düşünüyorlardır. Sağ bekin alternatifi olmadığı çok açık ortada. Maçı izlemedim ama herşey ortada. Galatasaray'a bir kaleci, bir alternatif sağ bek, bir tane Mehmet Topal kalitesinde ön libero, (Tük olanı yok) alternatif sağ ve sol açık ve alternatif bir forvet lazım.

Ön liberoya gerek yok orta sahada oyun kurabilcek hem de savunmaya yardim edebilcek bi oyuncu lazim ama bu imkansiz gibi bu vakitten sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ön liberoya gerek yok orta sahada oyun kurabilcek hem de savunmaya yardim edebilcek bi oyuncu lazim ama bu imkansiz gibi bu vakitten sonra.
    Elano satılmadıktan sonra,o bölgede de problem yok.Bir tane de mc gelseydi çift yönlü oynayabilecek,o zaman iyi olacaktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Elano satılmadıktan sonra,o bölgede de problem yok.Bir tane de mc gelseydi çift yönlü oynayabilecek,o zaman iyi olacaktı.
    Çift yönlü oynayacak adamlar Türkiye'de ne arar. Avrupa'da hemen kapıyorlar. Elano'dan faydalanılmalı.

Mesaj Yetkileri