-
14.Ağustos.2010, 16:31
Abi şöyle özetleyeyim ve kapansın lütfen konu. Orda kimseye bir saygısızlığım yok. Forumda Beşiktaşlı sayısı az diye sürekli 2-3 kişniin gelip hergün bu konuda provakasyon yapması hiç hoş değil. Gelip burada düşüncelerimizle dalga geçilirken birşey olmuyor , ben o sözü yazınca neden olsun ? Hem kendi söylediğim bir söz değil bir düşünürün söylediği bir söz.
Orada hiçbir art niyet yok genel anlamda. Sadece fikirlere karşı saygılı davranmayan arkadaşların en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini anlamaları için yazdım. Bakın ben demiyorumki olumsuz görüş olmasın.
Ben de Dia transferine olumsuz görüş bildirdim ve iyi transfer değil dedim. Bu doğal birşey burası görüş alanı. Gelip elbette "bence gerçekleşmeyecek vs." denilebilir ama burada fikirlerler umutlarla dalga geçmek bana ters geliyor açıkçası. Neyse konu uzamasın kişisel problemler için de burada provakatif hareketler yapmasa bazı arkadaşlar çok daha güzel olacak.
Dediğim gibi o sözüm tabiki herkes için geçerli değil , kimseyi kırmak istemem bakın Revolution(isimini bilmiorm arkadşm k.bakma ) ile sürekli cevap yazarız birbirimize ama ne o beni kırmıştır ne de ben onu. Hatta en sevdiğim üyelerdendir Revolotion ayın üyesinde benim adayımdı hata. Yani ben kimse hakkında art niyetli düşünmem bana karşı art niyetli olunmadıkça. Sadece tek anlatmak istediğim hergün burada kışkırtma amaçlı mesajların yazılmaması , Feenrbahçe konusuna gelip hayal mayal yazsak linç ediliriz biz de abi ama Beşiktaşlı pek yok diye forumda istenilen laflar söyleniyor ve sonra bazı arkadaşlar hemen "ben birşey yapmadım" a getirmeyi de çok iyi biliyor olayı. Neyse dediğim gibi kırma amacım yok kimseyi ama şunu sölim sadece forum ayrı msn ayrı şey bazı arkadaşlar için bu lafım.
Mesaj Yetkileri