Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 60.87%
  • Antalyaspor kazanır

9 19.57%
  • Beraberlik

9 19.57%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 156 arası toplam 156 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [1. Hafta]

Ayrıca bilmiyorum ne kadar dikkat çekti ama,Fenerbahçe'de değişim başlamıştır artık.Bu değişim biraz sancılı olacaktır ama Aykut Kocaman kandırılmanın biteceği,performansların,adale gücünün ve yeterli yeteneğin yarışacağı bir takım kurmanın peşinde.

Bir de söyleyebilirim ki takımda oyuncular için gerçek savaş şimdi başlıyor.

Alex'i yanına oturtan,en flaş transferi için “Önce Semih'i geçmesi lazım” diyen bir teknik direktör var takımda.Kimsenin yeri garanti değil.Bu rekabet takıma çok olumlu yansıyacaktır.

Güzel günler yakında ..

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Niang nasil B sinfii futbolcu ben onu anlamiyorum adam avrupanin en iyi 10 forvetinden birisi niang 1. sinif topcu son 5 sezon marsilyada harikalar yaratmis bir oyuncu yönetimin dedigi gibi fransa liginin en cok konusulan oyuncusu bu kesinlikle dogru fransa ligini biraz takip edenler bilir... hatta yanilmiyorsam arsenal teklif yapmis gecen sene marsilya vermemis
    Futbolcuları sınıflarsak, A sınıfı futbolcular şunlar: David Villa, F.Torres, Drogba, Xabi, Iniesta, Terry, Lampard, Gerrard, C.Ronaldo, Kaka, Messi ...

B sınıfı ise bir alt sınıf oluyor.

En iyi 10 forvet: David Villa, Drogba, Forlan, Diego Milito, Torres, Higuain, Ibrahimovic, Eto'o, Anelka, Rooney sayabiliriz, artı Klose, Luis Fabiano, Adebayor, Tevez de ilave edilebilir.

Niang en iyi 10 forvetten biri değil, abartmaya gerek yok.

Niang bence de A sınıf bir forvet ancak o ilk saydıklarınız A++

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aykut Kocaman maçtan sonra yaptığı basın toplantısında Semih'in performansına değinip, Niang'ın transferiyle ilişkilendiren bir muhabire: "Semih'in iyi oynaması Niang'ın gelişine bağlıysa, her hafta yeni bir oyuncu transfer edemeyiz".Mourinhovari bir demeç.Bu adamı seviyorum.Cümledeki aba altından sopa göstermeye bakarmısınız

İyi başladık.PAOK'dan iyi bir skorla dönüp, Avni Aker'den en az 1 puanla dönersek, güzel günler bizi bekliyor
    İnşallah.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe TV şu anda maçı veriyor, 90 dakika, sonuç belli ama yine de izlemek isteyenler varsa hatırlatayım dedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin bu kadar farklı kazanacağını pek kimse beklemiyordu.Maçın tamamını seyretmedim ama sanırım bu sonucun çıkmasında Antalyaspor'un performansının da baya katkısı varmış yorumlardan anlayabildiğim kadarıyla.Fenerbahçe'nin kötü bir görüntü sergilediği sezon başındaki maçlardan bir çok oyuncunun değişmesi ilerisi için Fenerbahçeli taraftarları umutlandırıyordur.İlerideki PAOK ve Trabzonspor maçları Fenerbahçe'nin durumu hakkında sağlıklı bir fikir edinmek için daha belirleyici olacaktır.O maçlarda da iyi sonuçlar gelirse Fenerbahçe'nin önü açık diye düşünüyorum.Son olarak Semih'e değinmek istiyorum.Bu adam ne kadar bitti denilse de her seferinde performansıyla taraftarları memnun ediyor.Bakalım devamı gelecek mi bu başlangıcının.
    So what?
    Saike

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri