Dedemden hatta Dedemin Annesinden yaşlı o adam![]()
Dedemden hatta Dedemin Annesinden yaşlı o adam![]()
ümit korkmaz türk asıllı australia lı oyuncu genç yaşta mekli oluyor bana göre yaşadığı sakatlıklardan olabilr ama bi tuhaf geldi ondan paylaşıyorum yoruma açık bi konu![]()
-----------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
![]()
adamın anasını ağlatmışlar oda küsmüş herhalde![]()
Haha içine kapanık yazıyor.E tabi o kadar sakatlık yaşamış ki toplumdan uzaklaşmış.
![]()
Adamın kırılmadık kemiği kalmamış vallahi![]()
adamı paso maçlarda bitirmişler benim takımımdaydı kariyerimde kaliteli gerçekten yazık olmuş![]()
demekki aynı fişkirdeyiz
![]()
tebrik ederim konuya 1.000 mesajı attın![]()
her zaman ilk olurum![]()
ne ilki sen atmadın![]()
ben attım![]()
aaa sen atmışın![]()
beyler daha demin ilginç birşeyle karşılaştım.
Kulübün finansı sürekli güvenli ile güvensiz arasında gidip geliyor.
bu sırada mutsuz olan bir oyuncuya sözleşme önericektim mutlu olsun diye baktım maaşının yarısını kabul ediyor.Dedim diğerlerine bakım.Çoğu maaşının yarısını almaya başladı.Oyunda böyle ince düşünceler olduğunu bilmiyordum![]()
bu nedir ya serbest transferden sol bek ile anlaştım geldim baktık kontratı yok yeni sözleşme önerdim baktım hala yok of ya iyiyde sol bekti şimdi bayıl milyonları
![]()
Geçen Seneki Kariyerde Bank Asyada Sakarya ile 3 Büyüklere Ders Vererek Kupa Kazanmıştık Ama Bu Sefer Fm Bizi Hayal Kırıklığına UğrattıSSlere Bakın Bir
Türkiye Kupası Grup Maçlarından 2si
Ankaragücü - Kırıkkalespor
Kırıkkalespor - Kayserispor
Puan Durumu
Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.ve 2.Maçları
Cimbombom Yusuf Yusuf Nidasıyla Elimden Zor KurtulduKabus Üstlerine Çökecekti ki Fm İzin Vermedi
Kurban Keserler Artık Galatasaray
Türkiyenin Barcasııyız![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bu nasıl bir ad
![]()
Yıl 2020. Türkiye Milli takımıyla İngiltere'de oynanan Avrupa Şampiyona'sındayız. Çeyrek finale çıkıyoruz gayet güzel bir şekilde, rakibimiz Portekiz oluyor. Ancak oynayacağımız stadı görünce şoka giriyoruz.
Benim sorum şu: İngiltere'de ne zamandan beri Atatürk Olimpiyat Stadı var? Eğer yoksa bu Türkler'in tüm dünyayı fethedip Avrupa ülkelerinde Atatürk adına stad açtığının göstergesi midir? O zaman oyunda siyaset var mıdır?
Ben Dünya Kupası'na falan dikkat ettim. Oyunun orasını ayarlayamamışlar. Mesela WC 2010 Güney Afrika'da ama sadece finali G. Afrika'da oynanıyor. Diğer maçlar ev sahibi kime denk geldiyse orada. Mesela bak şu İtalya-Rusya maçına. Eminim ki Giuseppe Meazza'Da falan oynanıyordur.
119 pas atmış 115'i tutmuş GuarenteciğiminŞaşırdım doğrusu ilk kez görüyorum bu kadarını.
Ne denebilir ki![]()
Sene 2016 Juventusdan Valencia ya geçtim Kaptanlık icin soru sordular David Villa'da gözüküyordu Bende David Villayı seçtım ve kaptan oldu .. daha sonra bi baktım ki Adam Barcelona'da oynuyor xD
![]()
Kazım'ı bırak, sen de baya para saymışsın