Liverpool
Trabzonspor
Berabere
Top trabzonu sever inşallah
Şans bizde yana olacak inşaallah. Orda bir beraberlik alsak yeter.![]()
1 gol abi
Macta olcam cektigim resimleri videolari paylasacam Allahtan bi zarar gelmese
Zor maç.Skoru düşünmeden atılacak her bir gol Trabzonspor için büyük avantaj olacak.2-1,3-2 gibi bir yenilgiyle ayrılırsak harika olur,Trabzon'daki maçta işler daha güzel gider.
Beraberlik çok güzel olur.
Maçı hangi kanal verecek acaba ?
Liverpool'un kazanacağını düşünüyorum 3-1 gibi felan ama Trabzonda iyi takım kurdu yinede ne yapacağı belli olmaz.
Liverpool güçlü bir takım ama Trabzonspor'u da hafife almamak lazım.İşleri zor ama umarım oradan avantajlı,en azından çok dezavantajlı olmayan bir sonuçla dönerler.Kaleci Onur üstün performansıyla adından bahsettirebilir.
So what?
Saike
İçimden 1-1 geçiyor hadi hayırlısı diyorum![]()
Rakip güçlü ama yinede çok umutluyum. İnşallah iyi bir sonuçla Trabzona dönecekler.
Haydi be Trabzon yen de sokaklara dökülelim !!!
Fazla hayalperest olmaya gerek yok rakip ingiliz devi Liverpool.Büyük ihtimal yenileceğiz ama haydi aslanlarım be en az 1 gol atıp iyi oyun oynayıp dönün şuraya yeter bana.
Ben umutluyum trabzondan bence turu geçebilir
Kafilemiz Liverpool'da
Bu habere 19 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
UEFA Avrupa Ligi Play-Off müsabakası için İngiltere'ye hareket eden kafilemiz Liverpool'a indi.
Liverpool John Lennon havaalanında taraftarlarımızca çiçeklerle karşılanan takımımız daha sonra otobüsle Hilton Otel'e geçerek kampa girdi. İngiltere'de bulunan Başkanımız Sadri Şener de havaalanına gelerek kafilemizi karşıladı. Bordo-Mavililer müsabaka öncesi son hazırlık maçını bu akşam maç saatinde Anfield Road'da gerçekleştirecek. antrenman öncesinde Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile kaptanımız İbrahima Yattara bir basın toplantısı düzenleyecek. Takımımızın 19 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Yattara, Umut, Selçuk, Egemen, Onur, Tolga, Serkan, Cale, Glowacki, Ceyhun, Barış Ataş, Teofilo, Jaja, Alanzinho, Colman, Burak, Giray, Ferhat, Sezer.
Diğer Fotoğraflar
Haydi Trabzon'um!!
Trabzonspor inşl. yener şu Liverpool'u. Neden olmasınki deplasmanda biraz sıksa dişini beraberlik falan alsa Avni Aker'de iş kolay bence.
Gönlüm Trabzon Gerçekler Liverpool.
ŞenoL hoca çok iddaaLıydı. Bende onun gibi düşünüyorum. Trabzonspor yenerse LiverpooL u şimdi yener. Trabzon çok hazır ve sezona iyi başLadı. LiverpooL ise yeni hoca, yeni sistem derken aLışma sürecinde, en kan kaybedebiLeceği bir virajda. İnşaLLah Trabzon devirecek LiverpooL u.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
büyük bir ihtimalle bu maç ve rovanşı sonrası onur'u liverpool forması ile izleriz önümüzdeki sezon
Katılıyorum,bu 2 maç Onur için çok önemli.Göstereceği olumlu bir itibar ile Liverpool olmasa bile İngiltere Ligi için vitrinini yapabilir.
Trabzon'un kazanmasini cok istiyorum.Insallah kazanirlar.Allah yardimcilari olsun...
Çok fazla büyütmeye gerek yok,Liverpool iyi durumda değil diyeceğim ama Torres var,Gerrard var,Joe Cole var,Kuyt var...
Glowacki ve Egemen ikilisi ağır ve çevik değiller.Dolayısıyla Liverpool hücumcularını durdurabilmek için Trabzon takım savunmasını iyi yapmalı.Teofilo yerine Umut oynamalı.
Torres oynamayacak. N'Gog kazması ve arkasında Joe Cole oynayacak muhtemelen.
Liverpoolun butun oyunculari iyi ama ben tek KUYT tan cekiniyorumYani bize o gol atacak icimde bu his var.
Yarin orda oruclu olcam ama sesim susmicak4-5 arkadas butun kale arkasini costurcaz insAllah
Bu macta en guvendigim isim Senol Gunes
Eğer Liverpool'u şu anda bir türk takımı eleyebilecekse bu takım kesinlikle Trabzonspor'dur .İnanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. FB-GS-BJK hangisi olursa olsun zerre kadar şans vermezdim tur için. Fakat Trabzonspor'un mevcut mücadeleci futbolu ve yeni katılan oyuncularla beraber sezona formda girmesi ona az da olsa bir şans vermeye itiyor beniFakat herşeye rağmen Liverpool'u tek tek oyuncu olarak düşünürsek bu turda favori olduğunu kabul etmemek biraz hayalcilik olur. Liverpool en az 2 gol atar kanımca ama cidden Onur'a çok iş düşer. Trabzon 1 gol bulabilirse en azından Trabzondaki maçta turu zorlar. Yenemiyorsak da yıpratalım ve türkün gücünü ingilizlere gösterelim yahu!!!
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzon rövanşı almak istiyor
19 Ağustos 2010 00:20 | NTVSpor.net
34 yıl önce Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Liverpool ile eşleşen, ilk maçta 1-0 galip gelmesine rağmen ikinci maçta rakibine 3-0 yenilip tura veda eden Trabzonspor, bu kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak amacında..
![]()
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa Kupaları'ndaki 83. maçına çıkacak.
Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında yaptığı 82 maçta, 32 galibiyet, 32 yenilgi ve 18 beraberlik aldı.
LİVERPOOL İLE 2. KEZ EŞLEŞTİ
Trabzonspor, Liverpool karşısında 2. kez turu geçme mücadelesi verecek. İlk olarak 1976-77 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Liverpool ile karşılaşan bordo-mavililer, rakibini sahasında 1-0 mağlup etmiş, deplasmanda
ise 3-0 yenilerek elenmişti.
TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'i
Trabzonspor'un Liverpool karşısına Onur, Serkan, Glowacki, Egemen, Cale, Burak, Colman, Selçuk, Ceyhun, Alanzinho, Teofilo 11'yle çıkması bekleniyor.
Trabzon'un üstün yanları kaleci ve kadro uyumu.
Liverpool diğer oyuncularının kalitesiyle çok önde. Sadece Gerrard bile kendi başına bir takım. Yine de Trabzon iyi mücadele ederse, şansı da yağver giderse turu geçebilir.
Haydi be Trabzon göster dişini...Onur Kıvrak a çok iş düşecek gerçekten...Alınacak tek farklı mağlubiyet bile iyi sonuçtur...
Barcelonanın uçagımı o![]()