21 milyona kimleri alabiliriz Robinho'yla uğraşıyoruz.![]()
21 milyona kimleri alabiliriz Robinho'yla uğraşıyoruz.![]()
İşte bu yüzden Robinho gelmeyecek..
Mantıklı düşününce bu rakamlar çok çok fazla tabi , gelme ihtimalini düşürüyor..
Ben zaten ben mesihim vahiy geliyor falan demedimki kimsye burada. Sağda solda olan haberler duyumlara inanarak gelecek gelecek dedim en başından beri , yani kısacası ben haber ve duyumlara inanmayı tercih ettim tıpkı hergün buraya gelip gelmezz diyen arkadaşların inanmamayı tercih etmesi gibi.
Ya tutmazsa Yıldırım Demirören donuna kadar kaybeder.
Banane Demirören'den, ben mi kaybedeceğim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar herhangi bir konuya yeni mesaj atıldığında o konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz.Tamam herkes düşüncelerini belli çerçeveler içerisinde açıklamakta özgür ama biraz daha içi dolu yorumlar yapında ufkumuz genişlesin.Yıldırım Demirören'in kaybı ne olacakki Robinho transferinin tutmaması durumunda batacağını düşünüyorsun? Bu transferi Demirören kendi cebinden mi yapacak sanki? Hadi yapsa bile Demirören'in servetinin ne kadar olduğunu nereden biliyorsun da beş parasız kalacağını söylüyorsun? Bu transfer gerçekleşirse bu sponsorlar sayesinde olacak.Yoksa şu durumda Robinho'nun maliyetini karşılaşayacak durumda olmadığımız aşikar.
So what?
Saike
Robinho transferinin gecikmesini tek nedeni Barçadır.Bu transfer Schalke'de bizim adımızada son güne kadar sarkabilir.Robinho Barça'yı bekliyor.Teklif gelmez ise %70 bizde.
Eğer bu yazılanlar doğruysa ve Robinho gelirse Beşiktaş çok büyük bir kumarın altına girmiş olur. Sırf isimli futbolcu alınacak diye bu kadar dengesiz işlerin yapılması bence çok yanlış...
"Bu kadar dengesiz işlerin" lafındaki iş Robinho mu oluyor ?
Kendi fikrimizi söylemek de Beşiktaş düşmanlığı olmuş. İnşallah Robinho gelir inşallah gelir de izleriz. Yeter ama artık kendi fikrimizi söylemek de Beşiktaş düşmanlığı oluyorsa diyecek tek lafım daha yok. Yazdığım yorumlara hiç rastlamadığınız o kadar belli ki insanlara bir takım etiketler yapıştırmak bu kadar kolay geliyor size. Yazık...
Ya yemişim parasını. Böyle adam gelsin Türkiye'de oynasın daha ne istiyorsunuz. Ben Galatasaray'lıyım ama acayip istiyorum şu Robinho'nun gelmesini. Ha madem batmayacak dolu parası var niye basıp alamıyo o zaman Robinho'yu şimdi ?. Karşıt yorumlar oluyo ama şimdi madem batacak biri değil madem sükse yapıyor madem Qouresma, Guti gibi adamları aldı. Bunuda geldi gelecek diyip duruyorlar. Yöneticisi çıkıyo Robinho gelmeyecek diyo başkanı çıkıyo ayrı bi yorum yapıyo. Ne dengesiz bir yönetimmiş.
Çok fazla alıngan oluyosunuz yahu. Burda kim neden Beşiktaş'a düşman olsun? İkinci bir soru ise. Düşmanlığı olan kişinin ne zararı olacak?
I'm back...
Tamam kendinizi şaşırmayın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Birçok kişide de aynı düşünce var maalesef. Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili konuya o takımın aleyhine görüş yazılınca orada da bu tepkiyi alabilirsiniz. Genel olarak böyle durum, sadece Beşiktaş'la alakalı değil. Beşiktaş Robinho ya da başka bir oyuncuyu bu rakamlarla alırsa, geleceğine ipotek koyar. Bu kadar açılmamak gerek. UEFA da finansal durumları bu kadar önemsemeye başlamışken, önümüzdeki senelerde Beşiktaş'ın borç yüzünden Avrupa'da mücadele edememesi herkesi üzer sanırım. Vardır o düşüncedeki arkadaşlar da ama çoğu kişinin Beşiktaş'a ya da yapacağı transfere çamur atma niyetinde olmadığını düşünüyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben Beşiktaş'lı olmasam düşman olurdum
Quaresma ve Guti'yi getirmiş, Robinho gibi bir dünya yıldızı için de uçuk rakamları gözden çıkarmış bir takımı tutmasam düşman oğlu düşman olurdumKıskanırdım, çekemezdim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
valla ben bir gs li olarak kıskanmıyorum tam tersime hoşuma gidiyor tabi bunda bizim takımın rezil durumda olmasınında etkisi olabilirumarım robinho da gelir..
Benim bahsettiğim düşmanlık da aslında kıskançlık gibi birşey.
Ben şahsen rakiplerimin yaptığı iyi transferleri zamanında hep kıskanmışımdır. Keşke benim takımımda alsa demişimdir.
Mesela Alex, Anelka, Ortega, Hooijdonk, Hagi, Jardel ilk sırada aklıma gelen isimler. Yani aslında söylemek istediğim şey kötü birşey değildi
Ben mesela F.Bahçe'nin Dia yerine Krasiç'İ almasını o kadar çok isterdim ki. Ha şu da var diyorum o gelse daha çok kıskanırdım ama dediğiniz gibi Dia yerine daha kaliteli bir isim izlerdik.
yani?????????????
Yanisi şu; Skybet'e göre Beşiktaş artık bu transferde banko. Oranlar eşit, 1'e 1 yani dengede.