Çok zorlanıcaz.
PAOK
Fenerbahçe
Beraberlik
Çok zorlanıcaz.
Maçı Cristian-Selçuk ikilisi çözer gibi.Alex'e özel bir önlem alınacağı belli.İlhan Young Boys maçında pek güven vermiyordu bu maç nasıl olur bilmiyorum.Beraberlik bekliyorum maçtan 0-0 1-1 gibi.
-------volkan
gg--lugano--ilhan--santos
----cristian--selçuk
topuz---alex----caner
----------semih
(/s)
Emre'nin olmaması çok büyük handikap..
Niang niye yok anlamadım. PAOK kazanır. Tahminim 2-0.
Taraflarların yanında getirdiği Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine Yunan polisi el koydu.
Yenersek dayak yeriz.. Adamlar nası ses çıkarıyolar öyleBeraberlik neyimize yetmiyo
![]()
Galatasaray 2-0 yeniliyor Trabzon'un işi zor bir tek Fenerbahçe'ye kaldı onurumuz. Umarım PAOK'u elerler ve gruplara kalan bir takımımız olur Beşiktaş ile beraber.
Niang'ın işi zor..
PAOK attı..
Al birini vur ötekisine, Galatasaray'a derken F.Bahçe'de yedi golü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Semih bu aralar baya iyi, takıma her atakta pozisyonu o hazırlıyo..
Vieirinha 19. dakikada atmış..
obaa iki takımımız da dökülüyor
Valla bizim takım çok da kötü oynamıyo.. Hele de Young Boys maçlarından sonra..
Ya anlamadığım şu bu Şelçuk-Cristian yanyana oynamaz bin sefer denedi geçen sene Daum bunu nasıl göremez Aykut hoca hadi onları oynattın önlerine Alex'i koymamalısın o iki top yapma özürlü adamın önüne Özer'i yada Topuzu koyman gerekki dinamizmi korunsun takımın.Cidden çok üzücü bu tablo daumun vazgeçemediği bi çok şeyden vazgeçemiyo hoca bu benim için hayal kırıklığıdır Okan'ı Gökhan'ın yoklugunda oynatamadığı gibi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
niang oyunda...
(/s)
Haydi Bismillah..
Alex'e faul vermeyecek hakem tanımıyorum.. Müthiş faul alıyo hakkaten..
PAOK 10 kişi kaldı.
Fenerbahçe bu aralar iyi oynuyor galiba.
Evet baya bastırıyoruz rakip gömülmüştü resmen.. Şimdi tam gömülürler..
niang sakatlandı.
edit: durumu iyi, devam ediyor.
(/s)
Selçuk oyun kurmaya çalışıyor of of
özer oyuna girmeye hazırlanıyor. paok'û 10 kişi yakalamışken en az 1 gol atabilmeliyiz.
(/s)
paok 10 kişi kalınca veirinha kanattan göbeğe geldi ve oyun kuruyor. iyi bir oyuncu.
(/s)
Penaltımız verilmedi galiba. Bu arada topla oynama %70' 30 öndeyiz ama icraat yok ya. Haydi bastırın bir gol atın ya.