RasAnt@Evet
TS muhtemel 11
Onur
Serkan Glowacki Egemen Cale
Burak Selçuk Ceyhun Alazinho
Colman
Teo
Liverpool
Trabzonspor
Berabere
RasAnt@Evet
TS muhtemel 11
Onur
Serkan Glowacki Egemen Cale
Burak Selçuk Ceyhun Alazinho
Colman
Teo
Last edited by vego : 19.Ağustos.2010 at 16:06
Egemen - Glowacki ağır bir ikili. Torres - N'Gog çift forvet çıkacakmış sanırım Liverpool. Çok zorlanabilirler birde Gerrard var tabi. Ceyhun'un kesin adam adama oynaması lazım.
İŞTE İLK 11'LER...
LIVERPOOL
Pepe Reina
Fábio Aurélio
Joe Cole
Milan Jovanovic
Sotiris Kyrgiakos
Maxi Rodríguez
Ryan Babel
Lucas
Jamie Carragher
Christian Poulsen
Martin Kelly
TRABZONSPOR
Onur
Cale
Glowacki
Egemen
Serkan
Ceyhun
Selçuk
Burak
Colman
Umut
Teofilo
Deplasmanda çift forvet tehlikeli.
Kadrosu o kadar iyi değil Liverpool'un. Çok hafife aldıkları belli. İyi bir ders vermek için bundan güzel kadroyu bulamazdı heralde Trabzonspor. Bütün kalbimle destekliyorum.
Liverpool yedeklere şans vermiş umarım Trabzonspor alacağı bir beraberlik veya galibiyetle derslerini verir.
Haydi Trabzonnn
Trabzon üst üste 2 duran toptan tehlikeli pozisyonlar yakaladı gol olabilirdi
3 takım arasında şu ana kadar en iyi futbolu Trabzonspor oynuyor. . .
Trabzonspor bu LiverpooL u şimdi yenemezse biLe Trabzonda parçaLar. LiverpooL da hiçbirşey yok. Trabzon azıcık daha çekinmeden oynasa çok net skor iLe biLe sahadan ayrıLabiLir. Haydi Trabzon.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla trabzon en azından sağlam oynuyo..
yattara alanzinho jaja gibi teknik kapasitesi yüksek tek bir hareketiyle pozisyon yaratabilcek oyunculardan birisi sahada olmalıydı başlangıçta. yinede sporx'ten takip ettiğime göre trabzon kötü değil. içimde büyük bir umut var trabzona karşı. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İçimde Umut'un gol atacağı hissi var.
Tüh be babel
Babel 45.dakikada gol attı. Malesef 1-0.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
30 sn daha dayanamadıLar. Tüh ya
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ancakbu kadar şans olabilirdi Liverpool'da... yazık oldu ilk yarıdaki oyunun sonucu bu olmamalıydı. Burak'ın hala nasıl oynadığını anlayamıyorum, şu adamın yerinde herhangi bir oyuncu olsa çok daha iyi oynar. Trabzonspor'un kalitesine zerre faydası olmayan, yakışmayan bir oyuncu...
Tam ilk yarı bitecekken yenilen gol çok kötü oldu.
tamda diyecektim asıl Liverpool sert kayaya çarptı nazar değdirdik![]()
Harikasın Onur. Muhteşem...
Helal olsun Onur, penaltıyı kurtardı..
Bundan sonra yok artık Lebron değil Yok artık Onur
Bu kadar kolay faul ve sarı kart gösterilmemeli. Şuan Liverpool, hakem tarafından kollanıyor adeta.
Onur müthiş bir gol daha çıkardı. Bu çocuk Avrupa'ya damgasını vuracak...
brsss Umut kaçırdı