İstanbulda işimiz zor
PAOK
Fenerbahçe
Beraberlik
İstanbulda işimiz zor
58.dakikadan beri 10 kişi oynuyorlar. 1 gol atsak bari.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Papazoğlu inanılmaz bir gol kaçırmış.
biz burda bas bas bagirdik paoka karsi zorlanirlar diye sakalimiz var ama dinleyen yokfark atariz dediler nereye fark atiyor gördük iste...
%100 lük pozisyon kaçtı.
(/s)
Maç bitti inşallah İstanbul'da.
Maç bitmiş sanırım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
buradaki %70 kesim takımın son durumunu bilmeden yorum yapıyor.
emre, stoch, dia, bilica gibi oyuncular yoktu bu maçta. olsalardı daha iddialı bir konuma gelirdik.
-------volkan
gg---lugano--bilica--santos
-----emre---selçuk
dia-----alex----stoch
-------niang
bu kadro ile bir de kadıköy'de görüşelim paok ile.
(/s)
Selçuk yerine Topuz daha iyi olur.
takimin son durumundan haberimiz var merak etmeyinbu takim güya dünya takimi degilmi kardesim ? yedek oyuncularida en az ilk 11 de oynayan adamlar kadar iyi olmak zorunda degilmi? e peki neden en ufak bir eksiklikte takim sahada dökülüyor? paok fenerbahcenin seviyesinde bir takim mi? hayir degil fakat fenerbahcenin antalya karsisindaki oyunu herkesin gözünü boyamaya yetti takim kosmuyor birkere %70 %80 topla oynasa ne yazar hepsi geri pas zaten onlarin.. hirs yok adamlarda ruh yok umurlarinda degil artik kaybetmisler kazanmislar..
yedeklerimiz neden iyi değil sorusuna ''dünya kulübüyüz'' diyenler cevap vermeliyani yöneticiler.
ruhsuz olduklarına katılıyorum. cristian-selçuk ikilisine ortasahayı emanet edersek, ne bir yaratıcılık görürüz, ne de mücadele. o bölgeye en az 2 transfer şart. en az bir tane emre gibi pırpır ve pas yapmasını seven ve bir tane de defansif yönü çok iyi olan -ki kendileri fransa'da oynamaktadırlar- bir oyuncuya ihtiyacımız var.
sağ - sol ve forvet bölgeleri iyileşti ama bu sefer de göbek patlak veriyor.
(/s)
Katılıyorum.Eksikler giderildikten sonra özellikle de forvette Niang ile oynayınca PAOK'u en az 2 farkla yeneriz.Young Boys maçında son dakikada Semih kaçırmıştı bu maçta da Mehmet kaçırdı.Böyle son dakikada kaçan goller daha çok üzüyor adamı.Emre-Stoch-Niang üçlüsünün direk 11 oynayacak olması 2. maç için yeter de artar bile.Ancak tekrar gördük ki orta sahaya mutlaka bir transfer lazım.İleride İlhan-Bekir de Deniz, Selçuk statüsüne geçer gönderilmesi istenen futbolculara dönüşür diye düşünüyorum.
Birşey olacağını düşünmüyorum. Evimizdeki maçın skoru tahminimce 1-1 yada 2-1 olacak. Eleneceğimizi düşünüyorum.
Semih gitsin. Gerçekten gitmesini çok istiyorum. Kariyerini Fenerbahçe için heba ediyor. Gitsin avrupaya kendine değer verecek bir takıma. Yazık gerçekten.
bu PAOK'taki Papazoglou türk asıllı mıydı ?
Cristian'ın bu takımda işi yok hatta hiç bir takımda işi yok.Geçen sene bazı bölümler iyi oynamıştı ama artık ondan da eser yok.
Al Fenerbahceyi vur Galatasaray'a , gerci FB'nin deplasmanda almis oldugu bu skor cokda kotu sayilmaz eler kadikoyde Paok'u
Anadolulu Rumlar da var böyle isimler. Mesele Patsaoglou, Papazoglou vb gibi.
Uzatmalarla birlikte 35 dakika 10 kişi oynayan rakibimize karşı tek pozisyonumuzu 90+1 de buluyorsak maç hakkında konuşacak fazla şey yok demektir.
Emre'nin olmayacağını öğrendiğim anda buradan avantajlı bir skorla dönme ihtimailimiz olmadığını düşünmüştüm zaten.
Rövanş çok da farklı olmayacaktır bana kalırsa. Önce golü atıp 1-0 öne geçeriz maç rölantide giderken 1-1 olur ve öyle maçın sonunu getiririz diye dtahmin ediyorum. Klasik Fenerbahçe taaaaaa Pereira döneminden beri.
İşin ayrı bir boyutu ama Alman hakem de çok fenaydı.En sonda da kaleci 1 dk yatmasına rağmen tam ataktayken bitirdi.Ondan önce elle oynanan tüm pozisyonları es geçti.Özellikle bir tanesi kesin penaltıydı.
Çok net bir penaltımız verilmedi ama rakip de haksız 10 kişi kaldı bana göre. Neyse hakem ne yaptığını bilmiyordu zaten. Tribünün etkisinde kaldı fena halde.
Yalnız Niang oyuna girdi 5 dakikada ben iyi futbolcuyum diye bağırdı arkadaş. Keşke çok daha önceden katılsaydı takıma.
1-0 çok da iyi bir sonuç değil, keşke 2-1 yenilseydik, içeride 1 gol kesin yeriz, 3 atar mıyız? Kadronun durumuna bağlı.
Selçuk ve Baroni ile başlanacak dendiğinde zaten ümidimi kesmiştim, diğer eksikler neyse de, Emre çok önemli. Ayağına top aldığında Baroni sinir krizi geçiriyorum artık, dikine ya da ters kanada 1 tane top atmıyor, topu alıp bekliyor bekliyor, sağa dönüyor sola dönüyor geriye veriyor. Selçuk en azından kısıtlı tekniğiyle bile bazı şeyler deniyor, risk alıyor ama Baroni de bu hiç yok. Eğer adam alınmayacaksa orta sahaya Selçuk'u Baroni'ye tercih ederim.
2 YB maçına göre daha ne yaptığını bilen, topa hakim sakin bir Fenerbahçe vardı. O kötü, aciz geçilen 2 maçın ardından düzelen bazı şeyler var. Fenerbahçe aslında 11'e 11'ken tempo yapıp saldırmaya başladı, rakip ne güzel 10 kişi kaldıktan sonra oyunun tek hakimi olsa da gol getirecek baskıyı kuramadı, bunu da engelleyen, pas trafiğinde orta sahada topun Baroni'ye gelmesi.
1-0 yine de kötü değil, PAOK çok da etkili bir takım değil, İstanbul'da erken golü bulmalıyız mutlaka, yenilecek golden sonra 3 atmamız gerekecek çünkü. Tam kadro çıkmayı ümit ediyorum sadece, en azından tam kadroyu izleyelim, onlarla daha iyi olacağını düşünüyorum, olmuyorsa da geleceğe o şekilde bakalım.
"YÜCE ATATÜRK"
Rövanşda şansımız %50 ilk 20dk bir gol bulur ve fazla pozisyon vermezsek eleriz bence...
Beklediğim bir sonuçtu umarım fener istanbulda turu geçer..
Bu macla PAOK'un abartilidigi kadar iyi takim olmadigini gorduk.Young Boys daha iyi takimdi PAOK'a gore.Ben Istanbul'da tam kadroyla eleyecegimizi dusunuyorum.Bunu gercekten inanarak soyluyorum.biz.Bu kadroyla cikarsak PAOK'u Istanbul'da eleriz:
Volkan
Gökhan - Lugano - İlhan(Bilica) - Santos
Dia - Mehmet(Selcuk) - Emre - Stoch
Alex(Semih)
Niang
Macla ilgili olarak tek olumlu sey Niang'in etkileyici performansiydi.Tekmeye kafa uzatti macta bir ara.Yillar sonra aradigimiz forvet..
Erken bir yorum olabilir ama Niang 45 dakikada farkını belli etti.İstanbul'da turu geçeriz inşallah.