1-0 çok da iyi bir sonuç değil, keşke 2-1 yenilseydik, içeride 1 gol kesin yeriz, 3 atar mıyız? Kadronun durumuna bağlı.

Selçuk ve Baroni ile başlanacak dendiğinde zaten ümidimi kesmiştim, diğer eksikler neyse de, Emre çok önemli. Ayağına top aldığında Baroni sinir krizi geçiriyorum artık, dikine ya da ters kanada 1 tane top atmıyor, topu alıp bekliyor bekliyor, sağa dönüyor sola dönüyor geriye veriyor. Selçuk en azından kısıtlı tekniğiyle bile bazı şeyler deniyor, risk alıyor ama Baroni de bu hiç yok. Eğer adam alınmayacaksa orta sahaya Selçuk'u Baroni'ye tercih ederim.

2 YB maçına göre daha ne yaptığını bilen, topa hakim sakin bir Fenerbahçe vardı. O kötü, aciz geçilen 2 maçın ardından düzelen bazı şeyler var. Fenerbahçe aslında 11'e 11'ken tempo yapıp saldırmaya başladı, rakip ne güzel 10 kişi kaldıktan sonra oyunun tek hakimi olsa da gol getirecek baskıyı kuramadı, bunu da engelleyen, pas trafiğinde orta sahada topun Baroni'ye gelmesi.

1-0 yine de kötü değil, PAOK çok da etkili bir takım değil, İstanbul'da erken golü bulmalıyız mutlaka, yenilecek golden sonra 3 atmamız gerekecek çünkü. Tam kadro çıkmayı ümit ediyorum sadece, en azından tam kadroyu izleyelim, onlarla daha iyi olacağını düşünüyorum, olmuyorsa da geleceğe o şekilde bakalım.