Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Liverpool

14 48.28%
  • Trabzonspor

8 27.59%
  • Berabere

7 24.14%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 132 sonuç

Konu: FC Liverpool - Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç

Futbol şansı derler ya hep, öyle birşey oldu bu maçtada işte. Top Liverpool'u daha çok sevdi...hakem de...İlk yarının sonunda Glowacki kafayla uzaklaştırıyor, top bir oyuncumuza çarpıyor, rakibin önünde kalıyor, devamı gol. Umut süper sarkıyor savunma arkasına, gollük bir pas geliyor, on defa vurulsa gol olacak pozisyon yine şansa kaleciden sekip üst direğin üzerinden dışarı gidiyor. Trabzon'daki karşılaşma için umutluyuz. İnşallah gelecek maçta şans biraz yanımızda olurda şu adamlara güzel bir ders veririz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok istiyorum Trabzonspor'un turu geçmesini. Fakat Liverpool daha baskılı oynayacaktır. İşi şansa bırakacaklarını düşünmüyorum. Fakat Trabzon bugün oynadığı gibi oynarsa ve birde gol bulursa çok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Hakem' in sıfatı dün gördüğümde aha dedim 2. hakem vakası geliyor aynen öyle oldu. Arkadaş bir takım bu kadar kollanır mı Ceyhun' un sarıkart gördüğü pozisyonda en ufak bir temas yok. Trafik polisi gibi zırt düdük zırt düdük. İyi oynadık en azından beraberlik olmalıydı. Torres girdiğinde kendini hemen farkettirdi. Alanzinho dan daha çok şey bekliyordum zemine bağlıyorum artık. Trabzonda ki maçta turu geçeceğimize inanıyorum sonuna kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Trabzon inşallah türkiyede yener. Arkandayız Trabzon !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hakem bir ara futbolcular tokalaşsa düdük çalıcaktı, nasıl bir hakem anlamadım en ufak temasa düdük çaldı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzona tebrikler maçı izlemedim ama iyioynamış snaırım burda biraz daha zorlarsa turu geçecektir bence

Tebrikler Trabzon.Iyi skor..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sesimiz duyuldumu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın başlarında oley çekiyordunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Sesimiz duyuldumu
    Duyulmaz mı abi Özellikle son dakikalara doğru,Türkiye Türkiye sesleri harikaydı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Gerçekten Trabzonspor'u kutlamak lazım maçın başından beri bütün güçlerini yansıttılar.Son düdük çalana kadar savaşlarını sürdürdüler.Onur Kıvrak a ayrı bir paragraf açmak lazım.Gerçekten olağanüstü bir kaleci olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Volkan'ın milli takımdaki formasına göz kırpıyor.Fernando Torres'in etkisizliği Liverpool un takım olarak iyi olmayışı gerçekten 2.maç için bizleri umutlandırıyor.Umut Bulut'un pozisyonu gol olsaydı şimdi tur sevincini yaşamış olacaktık.Şenol Güneş ve talebelerine güveniyorum.2.Maçta tur atlayacaklardır...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sesim gitti

Del Piero_10 Misafir

Maçı izleyemedim ama yabancı forumlarda Trabzon'dan övgü ile bahsedildiğini gördüm. Tebrikler, İnşallah ikinci maçta bir zafer elde ederler.

Çok iyi bir sonuç.Trabzonspor kalitesini sahaya yanısıtırsa ikinci maçı kazanabilecek güçte.

Onur Kıvrak bugün inanılmazdı.Bu kaleci hiç durmadan böyle çalışmaya devam etsin,birkaç yıl sonra Avrupa'nın önde gelen bir liginde çok rahatlıkla forma giyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Serkan Balcı az daha turu veriyormuş adamlara Onur'a dua etsin kurtarmış penaltıyı Müthiş oynamış Onur.

Helal olsun Trabzonspor'a. Umarım Türkiye'deki maçta turu geçen takım oluruz. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Serkan Balcı az daha turu veriyormuş adamlara Onur'a dua etsin kurtarmış penaltıyı Müthiş oynamış Onur.
    Serkan'ın suçu yok. Lucas Leiva süper atmış kendini yere...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç öncesi içimden Trabzon'un İngiltere'de 1-0 Trabzonda 3-0 Yenilecegi geçiyordu. İngiltere'deki maç tuttu umarım Trabzondaki tutmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Onur'un verdiği güven acayip etkili diye düşünüyorum. Taffarel'den sonra ilk defa bir kaleci bende bu kadar güven uyandırıyor. Allah nazardan saklasın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Serkan'ın suçu yok. Lucas Leiva süper atmış kendini yere...
    Darbe var gibi geldi bana orda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Var bence orda darbe. Ama Lucas bilerek gidiyo zaten üzerine. Serkan ayağını koyduktan sonra Lucas ona takılıyo bilerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Güzel maç oldu ve Türkiye adına gecenin onuru Onur ve Trabzonspor oldu... İnşallah 2. maçta şansın da yardımıyla turu geçen biz oluruz ama işimiz hala zor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

elimizden geldikce bagirdik cagirdik bizim tayfa resmi sitedeki resimlerede cikti bende ITV ye cikmisim Orucluyken bi zor oldu ama susmadik

Bize her yer Trabzon

kendi resimlerim ve videolari bos vakit buldugumda sizlerle paylascam

Tribunleri begendikmi ?

Maç Sonucu: Liverpool: 1-0 Trabzonspor
    Bu habere 163 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 4 !

Takımımız UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İngiltere'de Liverpool ile karşılaştı. Ekibimiz müsabakadan 1-0 mağlup mağlup ayrıldı. Rövanş maçı 26 Ağustos Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak.

Stat: Anfield Road
    Hakemler: Thomas Einwaller, Roland Heim, Norbert Schwab
    Liverpool: Reina, Aurélio, Kyrgiakos, Carragher, Rodríguez (Dk. 74 Ngog), Lucas, Poulsen, Kelly, Cole, Jovanovic, Babel (Dk. 46 Torres)
    Trabzonspor: Onur, Serkan, Egemen, Glowacki, Cale, Selcuk, Ceyhun, Colman (Dk. 77 Giray), Burak (Dk. 55 Alanzinho), Umut (Dk. 86 Yattara), Teofilo
    Gol: Dk. 45 Babel (Liverpool)
    Sarı kartlar: Dk. 51 Serkan, Dk. 55 Ceyhun, Dk. 78 Egemen, Dk. 85 Cale (Trabzonspor)
    İLK YARI
    Maç başladı.
    4. dakikada Liverpool sol kanattan korner kazandı. Ceza sahasına gelen topa Kyrgiakos kafayı vurdu kaleci Onur çok iyi kurtardı.
    9. dakikada takımımız orta alanda serbest atış kullandı, Selçuk ortasını yaptı Kelly ters vurdu top kornere gitti.
    10. dakikada takımımız gole yaklaştı. Sol kanattan korneri Colman kullandı ortasına kafayı Burak Yılmaz vurdu ama top auta gitti.
    14. dakikada savunmanın arkasına sarkmak isteyen Joe Cole'u savunmamız engelledi.
    16. dakikada gelişen atağımızda sol kanattan Cale ortasını yaptı savunma topu uzaklaştırdı.
    20. dakikada Umut kaleyi denedi ama top kalecide kaldı.
    23. dakikada sol kanattan Cale ortasını yaptı ama savunma topu son anda uzaklaştırdı.
    25. dakikada Liverpool kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest atış kazandı. Fabio Aurelio vurdu top auta gitti.
    27. dakikada serbest atış kazandı. Selçuk ortasını yaptı ama top Reina'da kaldı.
    33. dakikada sağ kanattan Burak geldi ortasında savunmada Carragher topu çıkardı.
    39. dakikada savunmanın arkasına Umut sarktı ama son anda Carragher topu çıkardı.
    41. dakikada kazandığımız serbest vuruşu Burak kullandı, sert şutu üstten auta gitti.
    45. dakikada Joe Cole'un pasında topu önünde bulan Babel düzgün vurdu ve golü attı.
    İlk yarı 1-0 Liverpool'un üstünlüğüyle sona erdi.
    İkinci yarı başladı.
    47. dakikada Torres soldan vurdu kaleci Onur topu son anda çelmeyi başardı.
    50. dakikada Liverpool penaltı atışı kazandı, Serkan ceza sahasında Lucas'yı düşürdü. Onur penaltı atışında Joe Cole'un şutunu kurtarmayı başardı.
    56. dakikada Jovanovic verkaç yapıp kaleci ile karşı karşıya kaldı ama yine Onur topu çeldi boşta kalan topu Egemen uzaklaştırdı.
    58. dakikada takımımız gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan Umut karşı kaşrıya uygun durumda sert vurdu top kaleci Reina'ya çarpıp kornere gitti.
    60. dakikada Liverpool sağ kanattan serbest atış kazandı, ortayı Fabio Aurelio yaptı top kimseye değmeden auta çıktı.
    63. dakikada Liverpool atağında sol kanattan ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Torres kafayı vurdu top kalecide kaldı.
    65. dakikada Selçuk orta sahadan serbest atış kullandı ortasında top kaleci Reina'da kaldı.
    67. dakikada takımımız sol kanattan korner kazandı. Ceza sahasına gelen ortaya Umut vurdu top yandan auta gitti.
    69. dakikada Liverpool sağ kanattan Aurelio ile geldi ceza sahasına ortasını savunma çıkardı seken topa Torres vurdu yine savunma çıkardı.
    72. dakikada korner atışında ceza sahası içinde Krygiakos vurdu çizgiden kaleci topu çeldi.
    76. dakikada Ceyhun vurdu top savunmadan geri geldi.
    83. dakikada Ceyhun ceza sahasına girmeden vurdu top savunmadan sekti.
    88. dakikada Liverpool sağ kanattan geldi, Kelly ceza sahası dışından sert vurdu top savunmadan sekti.
    4. Hakem Dietmar Drabek maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
    Maç sona erdi. Liverpool: 1-0 Trabzonspor.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maçı izleyemedim, bence çok güzel bir sonuçla dönmüş Trabzonspor. İnşallah Avni Aker'de yenip gruplara kalır Trabzonspor.
    Bir site için maç bilgilerini girerken kadroya baktım da Umut ile Teo beraber oynamış. Çift forvet olarak mı çıktı Trabzonspor maça, yoksa birisi kanat mı oynadı? Eğer çift forvet oynadıysa bravo Şenol Güneş'e.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umut Sola yakin oynadi Burak sag tarafa yakin ortada Teo

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçın özeti izledim az önce NTV Spor'da. Onur tartışmasız maçın adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Deplasmanda alınan 1-0 lık yenilgi kötü bir sonuç değil.Yine de kendi sahasında işi kolay değil Trabzonspor'un.Umut'un pozisyon gol olsaymış daha iyi olacakmış.Ya da golde o top Trabzonsporlu oyuncuya çarpıp savunmanın dengesiz yakalanmasına neden olmasaydı da olabilirmiş.Neyse olan olmuş artık.Maçtan önce Onur'un maça damgasını vurabileceğini söylemiştim.Öyle olmuş.Onur'un önü gerçekten açık.Umarım Trabzonspor ikinci maçta turu geçecek skoru elde edebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Trabzonspor yeni Şenol'unu buldu sanırım. Daha doğrusu, Trabzonspor'un efsane kalecisi Şenol, efsane kaleci adayı kazandırdı Trabzonspor'a. Umarım daha da geliştirir kendisini, kalmaz bu seviyede.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Helal olsun Trabzonspor'a ve Onur Kıvrak'a. Gerçekten çok güzel bir maç çıkarttı Onur. Çok iyi kaleci. Trabzon'da inşl. turu geçeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Helal be aslanlarım çok güzel oldu bu sonuç,oyun,Onur.Onur süperdi yahu maçtan önce ondan böylebirşey bekliyordum ama bu kadarını hayal edemezdim.Umut o golü atsa belki turu atlayan biz oluruz derdik ama olmadı neyseki 2.maç var ve Avni Aker'i onlara dar etmeliyiz.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri