Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 76.67%
  • Karpaty kazanır

2 6.67%
  • Berabere biter

5 16.67%
1 ile 30 arası toplam 217 sonuç

Konu: Galatasaray - Karpaty | UEFA Avrupa Ligi Play Off 1. Maç

Hybrid View

Galatasaray'ın bu maçı kazanması lazımdı.OFK Beograd rövanşı gibi olacağını düşünmüyorum,Karpaty oldukça dirençli bir takımmış.Galatasaray zorlanacaktır rövanşta.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın önce ruhunu bitirdiler.
    Sonra kadro kalitesini bitirdiler.
    Altyapısını bitirdiler.
    Son olarakta takımın renklerini bitirdiler.

Kewell ve Baros doğru transferlerdi. Bunun yanına Keita'yı da almışsın. Arda gibi bir oyuncun var. Galatasaray'ın yapması gereken bu takımı korurken üstüne eklemekti. Bir Guti'yi biz alamazmıydık. Al koy Topal'ın yanına. Satılan adamların yerine daha kötülerini aynı paraya aldılar. Bu takımın öncelikli ihtiyacı hücumcu ya da ortasaha değil. Kale güven vermiyor. Bugün Joe Cole topa geldiğinde Onur kurtarır dedim. Öyle bir rahatım ki. Kurtardı da. Sabri ve Hakan Balta hedefleri olan Avrupa'da hedefleri olan bir takımın backleri değil. Öncelikle bu denli basit bölgeleri çöz. Sonra çift yönlü ortasaha bulursun.

Maddi anlamda Keita'yı satarsın, Topal'ı satarsın, Arda'yı satarsın. Yerlerine alttan gelen gençlerin vardır. Bir iki gençte Avrupa'dan alırsın. Takım kaybetse de gelecekte iyi olacaklar diye umut ederiz.

Bu takım bu haliyle hiç birşey yapamaz. Çünkü saha içinde oyunu değiştirecek adam yok yedek kulübesinde oyuna giripte birşeyler yapacak adam yok. Bu hafta sonu Baros ve Kewell sakatlanır. Artık inşallah maşallahla iş yaparız.

Mesaj Yetkileri