Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 76.67%
  • Karpaty kazanır

2 6.67%
  • Berabere biter

5 16.67%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 217 sonuç

Konu: Galatasaray - Karpaty | UEFA Avrupa Ligi Play Off 1. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nerde o " Real Madrid , FC Barcelona, Juventus, Bologna, S.S. Lazio, Leeds United, R. Mallorca, Paris Saint Germain, Glasgow Rangers " gibi takımlara mezar olan AliSamiYen Cehennemi. Nerde Galatasaray ruhu?

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk "

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hell We're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Basın toplantısında bir İngiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİSAMİYENDE MAÇ YAPMAKTIR"

Rakiplerimize hala bu sözleri söyletebiliyormuyuz acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunda övünülecek birşey yok ki. Yendiği takımların çoğu Galatasaray'ın ayarında değildi. Tabi ki kazanacak. Bunları yenemiyorsan zaten Avrupa'da varım diyemezsin.

Bugüne baktığımızda ise zar zor beraberlik kurtarıyorsun. Herşeyin bir süreci vardır. Yakında kaybetmeyi de öğrenecekler.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tamam kadro kalitesi kötü falan diyoruz da Rijkaard sistem takımı diyor illa. bir türlü oyuna müdahale etmiyor. yani kalite kadro ile iş görürü ama Gs de bu olmadıgı için işi zor. ilk devrede herkes gol istiyor diye 2 kanat 1 serbest adam ve 1 forvet ile çıkıp orta alanı mustafa-ayhan 2lisine bıraktı, rakip perişen etti. 2. devre baktı bu takımın ortası arızalı , orta alana barış'ı da ekleyince biraz dengeler değişti ve 2 gol bulduk. Herşeye rağmen(!) rijkaard da başarısızdır ve eldeki kötü kadronun kontrolünü sağlayamıyor. hatırlarsanız lucescu florquin'li ve ayhan'lı prta saha ile liverpool-barcelona ve roma ile birlikte oldugumuz Şampiyonlar ligi grubunda mücade ederken takımın başındaydı. liverpool maçında öne geçtim 1-1 bitti, roma maçında öne geçtik berabere bitti, barcelona deplasmanında 2-0 öne geçtik 2-2 bitti. 5 maç sonunda 5 beraberlik vardı, son maçta ofsayttan barcelona attı da elendik 2. gruplarda. yani lucescu o dandik oyunculardan bile mücadele eden bir sistem oluşturdu ama rijkaard aklındaki sistemden taviz vermeyerek takım savunması yaptırmıyor. bakın bu hafta sonu bursa hallaç pamuğu gibi atar Gs savunmasını. allah sonumuzu hayır etsin ama birilerinin buna bir dur demesi lazım. ama bu kim olur bilemem.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçtaydım yeni geldim , yine 2-0 geriye düştügümüz macı 2-2 ye zor getirdik , turu geçeriz ama her zaman papaz pilav yemez , Baros madem sakat degil neden Baros'la baslamadın , Ali Turan yerine altyapıdan bir sagbek koymadın neden Balta'nın yerine Serkan'la başlamadın , neden Ayhan neden neden..

Ayhan-Balta-Servet-Aykut bu 4'lü nünkesinlkle takım ile ilişkilerinin kesilmesi lazım.

Bilmiyorum bunu hatırlayan var mı, içmeye devam etsin..

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Adnan Polat maçtan sonra sağı solu kapıları tekmelemiş. Onuda tekmeleyecekler bir gün ama ne zaman.

Liverpool'da ki sorunla bir nevi aynı bizimki de,Liverpool tekrar o ruhu tekrar yakalayabilmek için Roy Hodgson'u getirdiler, ve Hodgson geldiğinde Liverpool ruhunu bilen oyuncuları alıcaz dedi. Biz de aynen böyle hareket etmemiz gerekiyor, 2000'de ki takımda Hagi,Popescu ve Taffarel dışında kim biliniyordu Avrupa'da? Kimse.. şimdi de aynı yöntemi kullanmamız lazım. Galatasaraylılık ruhu ancak bu şekilde yakalanabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

YıLLardır hiç bu kadar kötü duruma gelmemiştik.O kadar karamsar bi durumdayız ki.Napıcaz nasıl düzelicez bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tamam kadro kalitesi kötü falan diyoruz da Rijkaard sistem takımı diyor illa. bir türlü oyuna müdahale etmiyor. yani kalite kadro ile iş görürü ama Gs de bu olmadıgı için işi zor. ilk devrede herkes gol istiyor diye 2 kanat 1 serbest adam ve 1 forvet ile çıkıp orta alanı mustafa-ayhan 2lisine bıraktı, rakip perişen etti. 2. devre baktı bu takımın ortası arızalı , orta alana barış'ı da ekleyince biraz dengeler değişti ve 2 gol bulduk. Herşeye rağmen(!) rijkaard da başarısızdır ve eldeki kötü kadronun kontrolünü sağlayamıyor. hatırlarsanız lucescu florquin'li ve ayhan'lı prta saha ile liverpool-barcelona ve roma ile birlikte oldugumuz Şampiyonlar ligi grubunda mücade ederken takımın başındaydı. liverpool maçında öne geçtim 1-1 bitti, roma maçında öne geçtik berabere bitti, barcelona deplasmanında 2-0 öne geçtik 2-2 bitti. 5 maç sonunda 5 beraberlik vardı, son maçta ofsayttan barcelona attı da elendik 2. gruplarda. yani lucescu o dandik oyunculardan bile mücadele eden bir sistem oluşturdu ama rijkaard aklındaki sistemden taviz vermeyerek takım savunması yaptırmıyor. bakın bu hafta sonu bursa hallaç pamuğu gibi atar Gs savunmasını. allah sonumuzu hayır etsin ama birilerinin buna bir dur demesi lazım. ama bu kim olur bilemem.
    mustafa-ayhan ikilisine bırakmasaydıda, mustafa-barış, barış-ayhan ikilisine mi bıraksaydı? sanki yedekte iniesta varda böyle konuşuyoruz.

lucescu,gerets,hiddink gibi hocalar elindeki malzemeyi iyi bir şekilde kullanan hocalardır.

rijkaard,cruyf gibi hocalarsa elindeki sistemi, onların istediği iyi bir kadro ile kullanıp, takıma planlı başarı getirirler.

Quote Originally Posted by partizanlion View Post
    Liverpool'da ki sorunla bir nevi aynı bizimki de,Liverpool tekrar o ruhu tekrar yakalayabilmek için Roy Hodgson'u getirdiler, ve Hodgson geldiğinde Liverpool ruhunu bilen oyuncuları alıcaz dedi. Biz de aynen böyle hareket etmemiz gerekiyor, 2000'de ki takımda Hagi,Popescu ve Taffarel dışında kim biliniyordu Avrupa'da? Kimse.. şimdi de aynı yöntemi kullanmamız lazım. Galatasaraylılık ruhu ancak bu şekilde yakalanabilir..
    Ruhunu bilen oyuncular alacağız dedi Hodgson ve Joe Cole 'u aldı. Allah tan ruhu bilen oyuncu
    Bu takım ağlıyor bana orta saha sağ bek kaleci alın diye.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ruhunu bilen oyuncular alacağız dedi Hodgson ve Joe Cole 'u aldı. Allah tan ruhu bilen oyuncu
    Bu takım ağlıyor bana orta saha sağ bek kaleci alın diye.
    Joe Cole biraz taraftara yönelik ama olsun lazım bir yerde..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Maçtaydım yeni geldim , yine 2-0 geriye düştügümüz macı 2-2 ye zor getirdik , turu geçeriz ama her zaman papaz pilav yemez , Baros madem sakat degil neden Baros'la baslamadın , Ali Turan yerine altyapıdan bir sagbek koymadın neden Balta'nın yerine Serkan'la başlamadın , neden Ayhan neden neden..

Ayhan-Balta-Servet-Aykut bu 4'lü nünkesinlkle takım ile ilişkilerinin kesilmesi lazım.

Bu adam ayda yılda bir idman yapmıyor yaa..
    Onun içeceği sigaradan ne olur

Asıl sorun nerde işte bu videoda durumu herşey çok net açıklıyor.

http://yfrog.com/6eharrykewellz

Bi de bu adamı göndereceklerdi ya sezon başında.

20'li yaşlarda olsaydı da şimdi.Duruşuyla, Efendiliğiyle, görseydik doya doya futbolcu neymiş, nasıl yapılıyormuş.
    Maç başı para verip de oynatılan, sezon başı forması Cana'ya verilen Kewell yıllardır Galatasaray'lıymış gibi oynayıp ipten aldı bu takımı..Utanın!...
    Last edited by metaLwrath : 20.Ağustos.2010 at 13:07

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta arkasına düşen ortaları göğsüyle karşılamaya çalışmaya devam etsin. Sonra Aykut'u yuhalayalım. Aykut bu takımın kalecisidir, değildir tartışılır ama dünkü maçta Aykut'un hiçbir günahı yoktu. Bana kimse kalkıp da o topa çıkacaksın arkadaş filan demesin Hakan Balta milli takımda oynuyorsa arkasına düşen ortayı göğsüyle alamayacağını bilecek. Ali Turan sağ bekte beklemediğim kadar iyiydi sadece takıma biraz daha alışması lazım.. Frank Rijkaard artık kendi inadından takıma zarar veriyor. Tutturmuş bir 4-2-3-1. Sanki bu sistemle dünyaları kazanacak. Yatıp kalkıp dua ediyorum ki Harry Kewell gibi bir liderimiz var. Bu çok büyük bir şans.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ortasahada futbol oynamayı bilen oyuncumuz yok. Elano'yu dörtgözle bekliyorum gelsin de 30 metreden milimetrik paslar atsın. Biz bu adamı beğenmiyoruz ya daha tek kelime etmiyorum. Arda,Kewell,Baros tek fark yaratan hücum oyuncularımız. Ah Keita neredesin nerede? Neredesin "Popito" seni kim hangi akla hizmetle gönderir anlamıyorum.

Galatasaray taraftarı da bitmiş. Kimse bana ultrAslan Türkiye'nin en iyi taraftar gruplarından biridir demesin. İlk 5'e giremez. Dünkü 2-0lık durum İnönü stadında olsa protesto edeceklerse de bütün tribün birlikte ederdi. 2000 yılında kim derdi ki bu kulüp bu hallere düşecek. Çok yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen turdaki gibi ilk maçta evinde 2-2 berabere kaldı Galatasaray ama rövanşta deplasmanda geçen turdakine oranla işlerinin daha zor olacağı aşikar.Yine de Galatasaray potansiyelini ortaya koyarsa gruplara kalabilir.Son olarak Galatasaray yönetiminin bu transfer döneminde yapmış olduğu en iyi işlerin Kewell ve Baros ile yeniden sözleşme imzalamak olduğu konusunda sanırım kimsenin aksi yönde bir fikri yoktur.
    So what?
    Saike

Bu arada ben dün Baris'i begendim o girdi maci kurtardik bence bi hareketlilik getirdi Rijkaard'in bu hamlesi yerinde oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

adam kümeye düşsek 2 forvete dönmüyor beni deli eden bu . aynı taktik her takıma sökmez sökemez . bazı takımlara karşı taktiğini değiştirmen lazım . hadi başta yapmadın 1-0 geriye düşünce yap . yapmadın 2-0 geriye düşünce yap . şu kadro kalitesiyle galatasaray ligdeki 10-12 takıma karşı çift forvetle zorlanmaz . ama yapmıyoruz . çoğu maçta o tek forvet biçiliyor . sonra da pozisyona giremiyoruz diye üzülüyoruz . bugün de batdal çıktı baros girdi . oynadığın takım istedğin kadar dirençli olsun . şu takıma karşı çift forvete dönebilmelisin . ayhan - sarp - barıştan biri eksilse çok mu pozisyon verir orta saha ???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sabri sigaranın alasını içiyor ama deli gibi koşuyor. Sigaranın fazla etki yaptığını düşünmüyorum (Profosyonel futbolcularda).
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sabri sigaranın alasını içiyor ama deli gibi koşuyor. Sigaranın fazla etki yaptığını düşünmüyorum (Profosyonel futbolcularda).
    Aslına bakarsan tam anlamıyla profesyonel olan hiç bir sporcu sigara kullanmaz. Ama bu adamlar her gün idman yapıyor sigara falan fazla fark yaratmaz, o doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kesinlikle fark yaratır ama uzun vaadede. Hakan Balta'da kondisyon olarak nasıl düşüş var görmüyor musunuz? Sabri birazcık insanüstü ciğer konusunda orası ayrı ama o da içmediği gibi olmayacak kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Orda sigarayı içmiyo ki yakmaya hazırlanıyo.. Belki yakıp yanındaki kız arkadaşına verecek..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sigara içen sporcular öyle 1-2 paket falan içmezler. Günde en fazla olsa olsa 5-6 tane içerler (%99.9'u diyeyim). Eğer 1-2 paket yada fazlasını içerlerse bundan etkilenirler, etkilenmez diye birşey yok. Bende lisanslı olarak oynadığım dönemlerde son 1-2 sezonumda sigara kullandım ki az içmekle çok içmek arasındaki farkı biliyorum. Burada az içmenin zararı yok diyorum anlamı çıkmasın, azı da çoğu da zarar tabiki o ayrı...

Diğer yandan Hakan Balta'nın pozisyonunu sigarayla bağdaştırmak çok alakasız bence. Çünkü orada pozisyon alma açısından doğru yerde ancak hamle tercihi hatası yapıyor. Kafayla kornere atması gerekirken göğsünü kullanmaya kalkıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Orda sigarayı içmiyo ki yakmaya hazırlanıyo.. Belki yakıp yanındaki kız arkadaşına verecek..
    Farklı bi bakış açısı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Farklı bi bakış acısı ama ne yazıkki yanındakide kız arkadası degil eşi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Serdar Özkan da puro içiyodu yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Farklı bi bakış acısı ama ne yazıkki yanındakide kız arkadası degil eşi
    Tamam yakıp eşine versin, fazla bi fark yok tek farkı devlet nikahı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Son mesajlarda gördüğüm sigara olayı çok saçma.

İstanbulda Gece klubünde otururken Tuncay karşı masamdaydı sigara içiyordu ki bu adam deli dana gibi koşuyor.

RC3'ün Fb Tv'ye röportajı sırasında cebinde bir paket sigara vardı.

Aktif spor yapan adam sigara içtiği sürece sıkınıt olmaz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Son mesajlarda gördüğüm sigara olayı çok saçma.

İstanbulda Gece klubünde otururken Tuncay karşı masamdaydı sigara içiyordu ki bu adam deli dana gibi koşuyor.

RC3'ün Fb Tv'ye röportajı sırasında cebinde bir paket sigara vardı.

Aktif spor yapan adam sigara içtiği sürece sıkınıt olmaz
    Sorun onda dgil , sigara içersin pöfür pöfür ama cıkarsın macına deli gbi oynarsın kimse karısmaz , ama sen sigara içipte iki adım kosamayıp , orta acamayıp , kademeye giremezsen bu taraftr sana ne derse kabullenirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sorun onda dgil , sigara içersin pöfür pöfür ama cıkarsın macına deli gbi oynarsın kimse karısmaz , ama sen sigara içipte iki adım kosamayıp , orta acamayıp , kademeye giremezsen bu taraftr sana ne derse kabullenirsin.
    O zaman tamam Alican ben sigara içti diye adam takıldığını düşündüm..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

nesini savunuyorsun ki profesyonel futbolcu dedigin özel yasantisina dikkat edecek 36 yasindaki carlosun cebinde bir paket sigara var diye hakan baltanin sigara icmesini dogrumu buluyorsun sen simdi? nerede ozaman bu adamin profesyonelligi gitsin amatör kümede oynasin sigarasinida pöfür pöfür icsin galatasarayda ne isi var... profesyonel futbolcu dedigin özel yasantisina biraz dikkat edecek icki sigara gece hayatindan uzak olacak fakat bizim ülkemizdeki adamlari masallah gece kulübünden cikaramiyoruz adamlar top oynamaya degil eglenmeye geliyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    nesini savunuyorsun ki profesyonel futbolcu dedigin özel yasantisina dikkat edecek 36 yasindaki carlosun cebinde bir paket sigara var diye hakan baltanin sigara icmesini dogrumu buluyorsun sen simdi? nerede ozaman bu adamin profesyonelligi gitsin amatör kümede oynasin sigarasinida pöfür pöfür icsin galatasarayda ne isi var... profesyonel futbolcu dedigin özel yasantisina biraz dikkat edecek icki sigara gece hayatindan uzak olacak fakat bizim ülkemizdeki adamlari masallah gece kulübünden cikaramiyoruz adamlar top oynamaya degil eglenmeye geliyorlar.
    Sadece senin istediğin kısmı almışsın

Diyorumki Tuncayla oturduğumuz bir gece klubünde Tuncay'da sigara içiyordu.Tuncay 36 yaşındamı ?

İkinci olarak ise Aktif olarak spor yapan adama sigaranın hiçbir zararı yokdur.Dünyanın her yerinde tüm sporcular sigara alkol tüketimi yapıyor

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri