Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Karpaty kazanır
-
Berabere biter
-
20.Ağustos.2010, 13:04
Hakan Balta arkasına düşen ortaları göğsüyle karşılamaya çalışmaya devam etsin. Sonra Aykut'u yuhalayalım. Aykut bu takımın kalecisidir, değildir tartışılır ama dünkü maçta Aykut'un hiçbir günahı yoktu. Bana kimse kalkıp da o topa çıkacaksın arkadaş filan demesin Hakan Balta milli takımda oynuyorsa arkasına düşen ortayı göğsüyle alamayacağını bilecek. Ali Turan sağ bekte beklemediğim kadar iyiydi sadece takıma biraz daha alışması lazım.. Frank Rijkaard artık kendi inadından takıma zarar veriyor. Tutturmuş bir 4-2-3-1. Sanki bu sistemle dünyaları kazanacak. Yatıp kalkıp dua ediyorum ki Harry Kewell gibi bir liderimiz var. Bu çok büyük bir şans.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama ortasahada futbol oynamayı bilen oyuncumuz yok. Elano'yu dörtgözle bekliyorum gelsin de 30 metreden milimetrik paslar atsın. Biz bu adamı beğenmiyoruz ya daha tek kelime etmiyorum. Arda,Kewell,Baros tek fark yaratan hücum oyuncularımız. Ah Keita neredesin nerede? Neredesin "Popito" seni kim hangi akla hizmetle gönderir anlamıyorum.
Galatasaray taraftarı da bitmiş. Kimse bana ultrAslan Türkiye'nin en iyi taraftar gruplarından biridir demesin. İlk 5'e giremez. Dünkü 2-0lık durum İnönü stadında olsa protesto edeceklerse de bütün tribün birlikte ederdi. 2000 yılında kim derdi ki bu kulüp bu hallere düşecek. Çok yazık...
Mesaj Yetkileri