1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serbest olarak başladığım oyunda 1 sezon Valladolid'de geçirdim. İspanya kupasını kazanabildim sadece o takımla ama istifa ettim oradan. Bayern isteyince gittim Bayern Münih'e. 3. sezonun ortasındayım şimdi kazandığım başarılar ve puan durumu..

Adler

Beck - Demichelis - Badstuber - Lahm

De Jong

Ramires - Kroos

Gignac - Agüero - Fletcher ( Gomez )

Takımın kadrosunu geliştiriyorum Papastathapoulos, Boenisch, Ömer, Bocchetti, Sissoko x2, Bolzoni, Canales, Sanogo alıyorum takıma. 48 ay taksitle hepsi. Onlarıda alırsam oyun bozulacak zaten

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Adler

De Jong

Ramires - Kroos

Takımın kadrosunu geliştiriyorum Papastathapoulos, Boenisch, Ömer, Bocchetti, Sissoko x2, Bolzoni, Canales, Sanogo alıyorum takıma. 48 ay taksitle hepsi. Onlarıda alırsam oyun bozulacak zaten

19 maçta 98 golMaç başı 5 gol ortalaması...Korner taktiği falan kullanıyorsan kabulüm -ki yine de çok yüksek bir rakam-, aksi halde lütfen yanlış anlama ve kusura bakma inanmıyorum bu golleri normal şekilde attığına.Boenisch çok sağlam bek.Ömer çok iyi alternatif olur.Bocchetti'yide Demichelis'in yerine monte edersin sanırım.Fletcher, Steven Fletcher değildir herhalde?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Serbest olarak başladığım oyunda 1 sezon Valladolid'de geçirdim. İspanya kupasını kazanabildim sadece o takımla ama istifa ettim oradan. Bayern isteyince gittim Bayern Münih'e. 3. sezonun ortasındayım şimdi kazandığım başarılar ve puan durumu..

Adler

De Jong

Ramires - Kroos

Bende Bayern'i yönetiyorum dizilişi hemen göstereyim aynı aktik oyuncular farklı

Adler(Regen)

(C.Lell)D.Renan- Zapata - Chiellini - Lahm(Badstuber)

Javier Mascherano(Tymoschuk)

(De Rossi)Sissoko - Kroos(Regen)

(Olic)Agüero - Lukaku(Gomez) - Hulk ( Neymar )

böyle dizilişte ancak o kadar gol atamıyorum malesef 3 lü forvetin görevlerini tam oturtamadım henüz Taktik olarak mükemmel taktik Topla oynama yüzdesi ve pas yüzdesi çok yüksek tavsiye edilir yani

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Bende Bayern'i yönetiyorum dizilişi hemen göstereyim aynı aktik oyuncular farklı

Adler(Regen)

(C.Lell)D.Renan- Zapata - Chiellini - Lahm(Badstuber)

Javier Mascherano(Tymoschuk)

(De Rossi)Sissoko - Kroos(Regen)

(Olic)Agüero - Lukaku(Gomez) - Hulk ( Neymar )

böyle dizilişte ancak o kadar gol atamıyorum malesef 3 lü forvetin görevlerini tam oturtamadım henüz Taktik olarak mükemmel taktik Topla oynama yüzdesi ve pas yüzdesi çok yüksek tavsiye edilir yani
    Sağ ST - Gignac , Fırsatçı Golcu, Atak
    Orta ST - Agüero, Geriye Dönük Forvet, Support
    Sol ST - Gomez, Uç Santrafor - Atak

MC - Ortasaha , Atak
    DMC - Çakılı oyuncu

Korner taktiğide var tabiki. Özellikle Hulk sende 60 - 70 tane atar. Gignac'a ben rahat 80'i bulduruyorum. Kornersiz 30, 50 tanede kornerle atıyodur.

Sağ ST - Gignac , Fırsatçı Golcu, Atak
    Orta ST - Agüero, Geriye Dönük Forvet, Support
    Sol ST - Gomez, Uç Santrafor - Atak

MC - Ortasaha , Atak
    DMC - Çakılı oyuncu

Korner taktiğide var tabiki. Özellikle Hulk sende 60 - 70 tane atar. Gignac'a ben rahat 80'i bulduruyorum. Kornersiz 30, 50 tanede kornerle atıyodur.
    Ben korner taktiği kullanmıyorum, kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası taktik değilde uzak direğe uzun boylu bir oyuncu(Zapata) koyuyorum nerdeyse her maç atıyor herif Hulk mükemmel bir oyuncu her frikik'i gol yapıyor gerçi Gignac'ta öyle sayılır. Yardımın için sağol

Mesaj Yetkileri