Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

2 takım da yorgun dönüyor avrupadan trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    2 takım da yorgun dönüyor avrupadan trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
    Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.
    Bizim kalemizde de milli kaleci var heralde.Formda olunca neler yaptığı ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bizim kalemizde de milli kaleci var heralde.Formda olunca neler yaptığı ortada.
    Ona bir itirazım yok. Peki sen Volkan'ın şuan formda olduğuna inanıyor musun ? Ya da şöyle sorayım. Onur mu daha hazır Volkan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ona bir itirazım yok. Peki sen Volkan'ın şuan formda olduğuna inanıyor musun ? Ya da şöyle sorayım. Onur mu daha hazır Volkan mı ?
    Volkan'la Onur'u kıyaslayamazsın. Onur'un oynadığı resmi maç kadar Volkan'ın çıktığı milli maç vardır. Ayrıca Türkiye'nin 1 numaralı kalecisi Volkan'dır. Onur'la Volkan'ı kıyaslamak için en az 2-3 sene geçmesi lazım.

Onemli bir sorun olmazsa tam kadro cikacagiz bu maca.Emre ve Dia'da yetisecektir diye dusunuyoum.Bu maca yazacagim iki 11'den biri ile cikar heralde Aykut Hoca.

1.
    Volkan

Gökhan - Lugano - İlhan - Santos

Mehmet - Cristian - Emre - Stoch

Alex

Niang

2.

Volkan

Gökhan - Lugano - Bilica - Santos

Mehmet - Selcuk - Emre - Stoch

Alex

Niang

Belkide Dia'yi oynatip daha degisik bir kadro ile cikabilir.Ama ben yine Mehmet ile baslayacagini dusunuyorum.

Maca gelince isimiz gercekten cok zor.Ama biz bu maclarin takimiyiz.Zorlaniriz ama kazaniriz bence.Niang gol atacaktir bu macta Oyle hissediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan.Young boys maçından beri formda sırf forma renginden dolayı bunu görmemezlikten geliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Volkan.Young boys maçından beri formda sırf forma renginden dolayı bunu görmemezlikten geliyorsun.
    Fenerbahçe Young Boys maçından sonra 2 maç yaptı. Birini kazandı ki o maçta Volkan'a top dahi gelmedi. Öteki maçta da yenildi. Bu şekilde formda olduğunu nasıl anladın 2 maçta ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Young Boys maçından sonra 2 maç yaptı. Birini kazandı ki o maçta Volkan'a top dahi gelmedi. Öteki maçta da yenildi. Bu şekilde formda olduğunu nasıl anladın 2 maçta ?
    Young Boys maçlarını da saymıştım anlatamadım heralde.2 maçta 3 gol yememize rağmen çok iyi oynamıştı Volkan.

Mesaj Yetkileri