1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://www.4shared.com/file/-UYQgZDS/matches.html Fark attığım maçlar. Şampiyonlar liginde ben yönetmiyorum çünkü. Tatile git yapıyorum, takımı Neeskens çıkarıyo. 2. Celtic maçı ve Red Star maçlarını ben yönetimmi. Oyun dosyasınıda Upload edecektim ama çok büyük onunla uğraşıp netimi yavaşlatamam.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

http://www.4shared.com/file/-UYQgZDS/matches.html Fark attığım maçlar. Şampiyonlar liginde ben yönetmiyorum çünkü. Tatile git yapıyorum, takımı Neeskens çıkarıyo. 2. Celtic maçı ve Red Star maçlarını ben yönetimmi. Oyun dosyasınıda Upload edecektim ama çok büyük onunla uğraşıp netimi yavaşlatamam.
    Arkadaşım, anlamıyorsun yada işine gelmiyor.Goals from corners istatistiğini paylaşırsan sanırım konu çözüme kavuşacak.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Arkadaşım, anlamıyorsun yada işine gelmiyor.Goals from corners istatistiğini paylaşırsan sanırım konu çözüme kavuşacak.
    Bence sen daha ne anlatmak istediğini bilmiyosun. Bir önceki mesajında add manager eklemişsin demeye getiriyosun lafı tek tek takımları koyduktan sonra işi kornere çeviriyosun. İlginç.

Neyse inanan inansın, inanmayana lütfen inanın diyecek değilim. Bilen biliyo nasıl oynadığımı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence sen daha ne anlatmak istediğini bilmiyosun. Bir önceki mesajında add manager eklemişsin demeye getiriyosun lafı tek tek takımları koyduktan sonra işi kornere çeviriyosun. İlginç.

Neyse inanan inansın, inanmayana lütfen inanın diyecek değilim. Bilen biliyo nasıl oynadığımı.
    433elturcos'u kullanıyorsan bu normal abi , ben ortalama oyuncularla o taktiği kullandığımda 25-35 gol arası atıyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk mesajımda iyi niyetli davranıp -kendimce- direk olarak hileci demek istemediğim için lafı dolandırarak söyleme gereği hissettim.Add manager yapmışsın manasında söylemedim bunları.Olayın özü şudur ki benim gözümde korner taktiği bir hiledir.Ama sen bunu belirtmeyip güya oyunu yiyip bitirmişsine getirmişsin lafı.

3-4 tane karşılıklı mesajımız var ve sen bana yazdığın mesajlarından hiç birinde korner taktiğini kullandığını belirtmiyorsun.Ne ilk mesajında nede bana cevap verdiğin diğer mesajlarda hala "korner taktiği kullanıyorum" gibi bir ibare göremiyorum?Başka bir arkadaşın mesajına cevap verirken "Korner taktiğide var tabiki. " gibi yüzeysel bir şekilde geçiyorsun lafı.Kornerden 46 gol atmışsın ve "taktiği de" tabiri çok iyi özetliyor aslında olayı.

Biz seninle bu polemiğe girmeseydik, sen ilk paylaştığın mesajında kendince inanılmaz başarılı bir kariyeri paylaşmış olacaktın.Ne varki senin açından bu başarısız bir sükse deneyimi oldu.Olay bundan ibarettir.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri