1 ile 30 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Serdar Eylik kiralık olarak katılmış Denizlispor'a. Ama kiralık şartları, opsiyon falan var mıdır, varsa nedir bilmiyorum.

Bağlantı: tff.org (Oyuncu Hareketleri sekmesinden görülebilir)
    Edit : Serdar Eylik 3 senelik kontrata imza attı , kiralıksa neden 1 senelik görünüyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Edit : Serdar Eylik 3 senelik kontrata imza attı , kiralıksa neden 1 senelik görünüyor .
    O 3 senelik sözleşme kimin elindeyse onun bileceği iş. TFF'ye gönderilen sözleşme oarada gösterildiği şekilde demek ki. Belki de 3 senelik sözleşme sonradan yapılmış ve gönderilmemiştir henüz TFF'ye, işlemler de 1 senelik sözleşme üzerinden yapılmıştır, ki bu da pek mantıklı olmaz sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    O 3 senelik sözleşme kimin elindeyse onun bileceği iş. TFF'ye gönderilen sözleşme oarada gösterildiği şekilde demek ki. Belki de 3 senelik sözleşme sonradan yapılmış ve gönderilmemiştir henüz TFF'ye, işlemler de 1 senelik sözleşme üzerinden yapılmıştır, ki bu da pek mantıklı olmaz sanırım.
    Epey kaynağa baktım , heryerde 3 yıllık deniyor kulübün resmi sayfasına mesaj olarak bıraktım cevap gelince konuyu aydınlığa kavuştururuz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri