Volkan çocukca hareketler yapıyor. Yere düşmüşsün neden topa elle ellersin anlamıyorum zaten. Hakem atması lazımdı ama bu olayı neden eyyamcı hakemlere çekiyorsunuz anlamıyorum. İlk sarı kartı başka bir hakem mi verdi Volkan'a ?
Galatasaray
Berabere
Bursaspor
Volkan çocukca hareketler yapıyor. Yere düşmüşsün neden topa elle ellersin anlamıyorum zaten. Hakem atması lazımdı ama bu olayı neden eyyamcı hakemlere çekiyorsunuz anlamıyorum. İlk sarı kartı başka bir hakem mi verdi Volkan'a ?
VoLkan atıLmaLıydı ama Baros'un hareketi masum değiLdi bence.O da atıLmaLıydı diye düşünüyorum.
Konun amacından dışarı çıkmayın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Taraftarları çok iyi gördüm özellikle Karpaty maçından sonra toparlanmışlar .
Hareketi sinirden görmedim ama Baros'u atmak da yemedi herhalde o kadar itiraz olunca bi şey olduğunu anladı . zaten baros'u da atsa bir daha maç falan yönetemezdi . volkanı atma çok açık atılması gerekirken rakip sinirlensin onu at .. bir hatada maçın nasıl bitirileceğinin resmi ..
Elano ve Cana ikinci yari girmeli hücüm anlaminda daha iyi olmak istiyorsak.
Volkan'ın kırmızı kart görmesi lazımdı.
Maç başından bu yana hakemin verdiği kararlar ilginçti zaten, Galatasaray lehine de maç başından bu yana baya bir karar verdi.
İkinci yarıda Ertuğrul hoca Sercan'ı Sağ kanada alıp Volkan Şen'in yerinede Santrafora Nunez'i alırsa Samiyenden 3 puanla dönmememiz için bir sebep yok.
Maçı konuşmaya devam edelim.
Gs iyi oynadı ilk yarı.. Gol atmadılar.. Bizde hiç iyi oynamadık. 1-2 tane yakaladık hemen attık golü..
Volkan Şen'in yaptığı kasti bir şey değil.. Ama kurallar atılması yönünde.. Zaten kendi de farkındayani böyle şeyler olur.. Burada bir artniyet aramamak lazım ne halemde ne oyuncuda..
Sentugo.
iyi oynuyormuş gs o yüzden taraftarda takıma ayak uyduruyordur zaten şahsi yorumum takımlar yenildiklerinden cok ruhsuz oldukları için tepki çekiyorlar.Ayrıca ilginç bi maç oluyo gibi ben fenerbahceli olarak bursa yenilmesin isterim.Ama GS söylendiği kadar baskı kurmuşsa bi anda kilidi açabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
85'de atarız, 86'da atarız, ben bu maçı öyle ya da böyle alacağımıza inanıyorum.
![]()
bursa taraftarı görmeyeli çok insancıl olmuş yahu
umarım haftaya aynı pozisyon size olurda hepbirlikte forumda hoşgörüyle karşılarız bende katılırım
![]()
Hadi alalım şu maçı bizde Elimizden Geleni yaparız
işte o an..
Takımda en iyi oynayan oyuncumuz Volkan ama atılmaya en yakın oyuncu da o...maça devam etmesi risk taşıyor, Sercan'ı sağa çekip forvete Nunez'i alsa fena olmaz. Birde Vederson şu anda en sahadaki en kötü oynayan oyuncu durumunda, önündeki Ozan'da gününde değil...Mustafa Keçeli'yi özledim...
maçı kim kazanır bu dakikadan sonra bilemem ama tek bildiğim birşey var, bu maç kolay kolay 11 vs. 11 bitmez![]()
hemen öküz altında buzağı aramavermediği bir kart sonucunda rakip sinirlenip atılınca adamın vermediği karar duble etki göstericek ve adam direk olarak maçın sonucunu belirlemiş olacakto 11-10 olması lazımken 10-11 yapmış olacaktı yani . e bu bariz hatadan sonra da federasyon kolay kolay maç vermez adama diye düşünüyorum . benzer açıklamayı yapmıştım zaten de sen sadece bunu okumuşsun ..
İnsua girse keşke yaa![]()
Herşeye rağmen oyuncularda bir hırs taraftarda bir hırs var. Maçı çevirmeye karar vermiş gibiler ama bal yapamadıktan sonra önemi yok.
Ozan İpek zamanında yapılan BJK röportajından sonra çökmüş. Takip eden arkadaşlardan bilgiler alıyordum moralsiz vs diyorlardı. Geçen seneki halide yok herhalde İnsua vs gelince yedeğe geçer..
2. gol geliyordu..
İnsua ve Ozan ayrı mevki oyuncuLarı. Bursaspor un kadrosunda aLternatifi en zayıf nokta soL açık. Ozan koLay koLay kesiLmez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Volkan golü atsaydı hakemin işi bitmişti. . .
Ömer Erdoğan kötü düştü. Umarım birşeyi yoktur.