Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 29.82%
  • Berabere

11 19.30%
  • Bursaspor

29 50.88%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 373 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

+6 uzatma +Abdul Kader Keita
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben kendimi bildim bileli ilk kez galatasarayı bu kadar kalitesiz bi kadroyla görüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    H.Balta,Ali Turan,Barış,Mustafa Sarp,Ayhan bu takımın oyuncuları değil.Ve ne yazıkki hepside ilk 11 de oynuyor.Gerçekten yazık.Düştüğümüz hallere bak.
    takimda onlarin yerine baska adammi var ? rijkaard ne yapsin, yönetim transfer yapsaydi o bölgelere simdi böyle olmazdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    takimda onlarin yerine baska adammi var ? rijkaard ne yapsin, yönetim transfer yapsaydi o bölgelere simdi böyle olmazdi.
    Rijkard'a laf söyleyen yok zaten.Suç tamamen yönetimin.Kaç aydır eksik bölgelere transder yapmadılar.Birde oturmuş orda maç izliyor ! Utanmaz herifler.Oraya gelen taraftara yazık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Harry Harry Kewell, Harry Harry Kewell

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bu maçın özeti o hakemle ilgili söylenen ve ooo Haldun Üstünel tezahüratıdır .Bir de Keita tabi .

Basiretsizlik ve becerisizlik olunca olmuyor işte .Arda'ya da bu oyun yakışmıyor açıkcası , bu adam hem kaptan hemde takımın 10numarasıysa ekstra birşeyler verecek takıma .Ali Turan'la Balta evlere şenlik zaten .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ledesme - Baptista yerine ayhan-barış oynuyor suç rijkaard da olamaz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by barahir View Post
    ben kendimi bildim bileli ilk kez galatasarayı bu kadar kalitesiz bi kadroyla görüyorum..
    Sorun kalitede değil.Ruh yok.Eee sonuçta Takımın başında Ruhsuz bir hoca var

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ergic'in GS maçlarında bir şanssızlığı var(Bursa'daki maçta mükemmel vuruşu direkten dönmüştü bir önceki maçta altı pastan kaçırmıştı.) ancak bu maçta gol atmasını bekliyorum.
    Maç öngörümüz gerçekleşmiş. Şampiyonluk yolunda büyük bir galibiyet aldık. Yalova - Topçular yolcusu kalmasın. . .

Dicek bisey yok kalitesiz kadro, kötü yöneticilik, isteksiz futbolcular, sanssizlik, sonuc rezalet.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2. gole çok üzüldüm ya... Ufuk bana Aykut'tan daha çok güven verdi inşallah kalıcı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bursaspor kazandı gerçekten tebrik ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Sorun kalitede değil.Ruh yok.Eee sonuçta Takımın başında Ruhsuz bir hoca var
    Tabi, takım A kalite.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yazıklar olsun böyle takıma...Allah böyle yönetimi kimsenin başına vermesin.Geçen seneki rüya kadrodan sonra şu takımın haline ne demeli..Ali Turan'lar M.Sarp'lar Ayhan'lara kaldık..Yönetim acilen istifa etmelidir.Bu takımı yönetmeyi haketmiyor ve beceremiyorlar.Rjikaard ın hiçbir suçu yok..Elindeki malzeme bu kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Rijkard'da ne suç var anlamıyorum.Mourinho'da olsa,Wenger'de olsa sahaya bu kadroyu sürer.Elimizde başka oyuncu yok.Bir çok mevkide eksiklikler var.Yönetim kaç aydır yatıyor takımı süründürüyorlar resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Geçen Sezon Ankaragücü takımına Alisamiyen deplasmanında taraftarlar küfür ettiği için saha kapatma veren Federasyon Maç boyunca Bursaspor Takımına Küfür eden Galatasaray takımına ne ceza verecek bakalım çok merak ediyorum.

Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlarda haklı Bursaspor'u 11 kişi yenmek zordur, 10 kişi olsaydı Galatasaray'ın bir şansı olabilirdi. Hakemde o şansı Volkan Şen'e Kırmızı Kart vermeyerek yok etti. Bu Galibiyetle bu sezonda Şampiyonluğun En büyük adaylarından biridir Bursaspor Tebrikler.

Yöneticiler bu takima 6 aydir gereken takviyeleri yapmadi sonucuna katlanmak lazim.Haftaya da eskisehirle oynayacagiz zaten maglup olcaz 3 de 0 olcak hayirlisi artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hakan balta, servet, bariş, mustafa, ayhan, ali turan, bu takımdan kesinlikle göndermeli

Bursaspor'u cidden tebrik etmek lazım.Demek ki Süper Kupa yenilgisi bu takımın ayaklarının daha sağlam yere basması için gerekiyormuş.Bursaspor şampiyon görüntüsüne yakışan bir mücadele örneği ortaya koydu.

Galatasaray'ı istekli ama son bölgede oldukça pasif gördüm.Sezon başında bu puan kayıpları çok can sıkacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Geçen Sezon Ankaragücü takımına Alisamiyen deplasmanında taraftarlar küfür ettiği için saha kapatma veren Federasyon Maç boyunca Bursaspor Takımına Küfür eden Galatasaray takımına ne ceza verecek bakalım çok merak ediyorum.

Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlarda haklı Bursaspor'u 11 kişi yenmek zordur, 10 kişi olsaydı Galatasaray'ın bir şansı olabilirdi. Hakemde o şansı Volkan Şen'e Kırmızı Kart vermeyerek yok etti. Bu Galibiyetle bu sezonda Şampiyonluğun En büyük adaylarından biridir Bursaspor Tebrikler.
    Galatasarayı Bu halde 8 kişi olsanızda yenersiniz zaten...Sadece şansımız artacaktı tabiki yenecektik diye birşey söylenemezdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

son 5 dakka guzel tezahurat vardi , lalalala Abdel Kader Keita , Haldun Ustunel oleey , vede ''Defol git'' Adnan Sezgin !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Arkadaşlar Rijkard'da ne suç var anlamıyorum.Mourinho'da olsa,Wenger'de olsa sahaya bu kadroyu sürer.Elimizde başka oyuncu yok.Bir çok mevkide eksiklikler var.Yönetim kaç aydır yatıyor takımı süründürüyorlar resmen.
    Rijkaard'da sorun yok. Bizim istediğimiz bu kadroya uygun, en iyi taktiği yaratabilecek teknik direktörün gelmesi. Yönetim Rijkaard'ın istediği futbolcuları almadığı için adam oturtamadı sistemini. Zaten daha fazla sinirlerinin yıpranmaması için gitmesini istiyorum şahsen. Ha, bir şekilde onun istediği adamlar alınacaksa kesinlikle kalmalı ama alınmayacaksa boşuna vakit ve puan kaybı. Hemen gitsin ve yerine bu kadroya uygun bir teknik adam gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Galatasarayı Bu halde 8 kişi olsanızda yenersiniz zaten...Sadece şansımız artacaktı tabiki yenecektik diye birşey söylenemezdi..
    O zaman Bursaspor'un aldığı Galibiyeti Hakeme Yüklemek yersiz. Tebrik Etmeyi Öğrenmek gerekiyor bazen.

Psikolojik savaştan galip çıkan takım Bursaspor! Şampiyonlar Ligi'nde de buna benzer baskılı oyunlar oynayacağız, güzel bir test oldu. Net bir şekilde hak ettik diyemem ama sonuca gitmeyi bildik, galip geldik. Hem de kupon tuttu değmeyin keyfime.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat eğer Adnan Sezgin'i gönderirse önümüzdeki 10 yılın seçimlerini kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

tamam takım a kalite değil de . mondi - cihan - orhan - song - tomas - ayhan - iliç - saidou - necati - ümit karan - h.şükür 11'iyle ya da buna benzer bi takımla şampiyon olan takımdan da güçsüz değiliz kimse kendini kandırmasın . sadece kalecimiz şu anda daha kötü . ama oynamaya çalıştığımız sistemle kadro yapımızın alakası olmayınca böyle oluyor maalesef . En azından bugun mücadele ettik iyi de oynadık bana kalırsa . son pozisyonları çok ciddiye almıyorum . pozisyonlardan biri gol olsa o pozisyonlar olmayacaktı . şans faktörü de yanımızda değildi . hakem volkan'ı atsa çok farklı olacaktı tabi herşey çünkü her atağı volkan şekillendirdi 2.yarı . onun yokluğu hemen hemen hiç atak yapamayan bir bursa demek olacaktı . zaten topu topu kaç atak var kontrolün tümüyle gittiği 80 sonrası hariç .
    rijkaard'dan başka rekor beklerken o tersten rekor kırmaya kalktı sanırım . takımın potansiyelinin göstergesi bu maç bu kadar eksikle bile herkesi yenebilecek güçte oluşu umut verici ama artık kazanmak lazım . haftaya da eskişehir var . onları iyiyken de yenemiyoruz zaten .. allah sonumuzu hayır etsin ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İstifa sesleri var karıştı kulüp , Yıldırım Demirören yeter melodisi ile birine yeter diye bağırıyordular duyamadım tam Sezgin gider ama Üstüneli de kimse geri dönecek diye boşuna beklemesin bence Telegol'ü açın Erman&Ahmet ikilisi yiyor Polat ve yönetimini

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Ne kadar ayıp Memedov. Sahaya adam atıldığı anda kapatmayan TFF 2 küfürlemi kapatacak. Çok ayıp senin yaptığın, çok...

Beyler hedef 2012 kriterleri fazla yüklenmeyelim Adnan Polata

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    tamam takım a kalite değil de . mondi - cihan - orhan - song - tomas - ayhan - iliç - saidou - necati - ümit karan - h.şükür 11'iyle ya da buna benzer bi takımla şampiyon olan takımdan da güçsüz değiliz kimse kendini kandırmasın . sadece kalecimiz şu anda daha kötü . ama oynamaya çalıştığımız sistemle kadro yapımızın alakası olmayınca böyle oluyor maalesef . En azından bugun mücadele ettik iyi de oynadık bana kalırsa . son pozisyonları çok ciddiye almıyorum . pozisyonlardan biri gol olsa o pozisyonlar olmayacaktı . şans faktörü de yanımızda değildi . hakem volkan'ı atsa çok farklı olacaktı tabi herşey çünkü her atağı volkan şekillendirdi 2.yarı . onun yokluğu hemen hemen hiç atak yapamayan bir bursa demek olacaktı . zaten topu topu kaç atak var kontrolün tümüyle gittiği 80 sonrası hariç .
    rijkaard'dan başka rekor beklerken o tersten rekor kırmaya kalktı sanırım . takımın potansiyelinin göstergesi bu maç bu kadar eksikle bile herkesi yenebilecek güçte oluşu umut verici ama artık kazanmak lazım . haftaya da eskişehir var . onları iyiyken de yenemiyoruz zaten .. allah sonumuzu hayır etsin ..
    tamamda o dönemle bu dönem arasındaki lig kalitesi arasında o kadar büyük fark var ki

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri