+6 uzatma +Abdul Kader Keita![]()
Galatasaray
Berabere
Bursaspor
+6 uzatma +Abdul Kader Keita![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ben kendimi bildim bileli ilk kez galatasarayı bu kadar kalitesiz bi kadroyla görüyorum..
Harry Harry Kewell, Harry Harry Kewell![]()
Bu maçın özeti o hakemle ilgili söylenen ve ooo Haldun Üstünel tezahüratıdır .Bir de Keita tabi .
Basiretsizlik ve becerisizlik olunca olmuyor işte .Arda'ya da bu oyun yakışmıyor açıkcası , bu adam hem kaptan hemde takımın 10numarasıysa ekstra birşeyler verecek takıma .Ali Turan'la Balta evlere şenlik zaten .
Ledesme - Baptista yerine ayhan-barış oynuyor suç rijkaard da olamaz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Dicek bisey yok kalitesiz kadro, kötü yöneticilik, isteksiz futbolcular, sanssizlik, sonuc rezalet.
2. gole çok üzüldüm ya... Ufuk bana Aykut'tan daha çok güven verdi inşallah kalıcı olur.
Bursaspor kazandı gerçekten tebrik ediyorum![]()
Yazıklar olsun böyle takıma...Allah böyle yönetimi kimsenin başına vermesin.Geçen seneki rüya kadrodan sonra şu takımın haline ne demeli..Ali Turan'lar M.Sarp'lar Ayhan'lara kaldık..Yönetim acilen istifa etmelidir.Bu takımı yönetmeyi haketmiyor ve beceremiyorlar.Rjikaard ın hiçbir suçu yok..Elindeki malzeme bu kadar...
Arkadaşlar Rijkard'da ne suç var anlamıyorum.Mourinho'da olsa,Wenger'de olsa sahaya bu kadroyu sürer.Elimizde başka oyuncu yok.Bir çok mevkide eksiklikler var.Yönetim kaç aydır yatıyor takımı süründürüyorlar resmen.
Geçen Sezon Ankaragücü takımına Alisamiyen deplasmanında taraftarlar küfür ettiği için saha kapatma veren Federasyon Maç boyunca Bursaspor Takımına Küfür eden Galatasaray takımına ne ceza verecek bakalım çok merak ediyorum.
Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlarda haklı Bursaspor'u 11 kişi yenmek zordur, 10 kişi olsaydı Galatasaray'ın bir şansı olabilirdi. Hakemde o şansı Volkan Şen'e Kırmızı Kart vermeyerek yok etti. Bu Galibiyetle bu sezonda Şampiyonluğun En büyük adaylarından biridir Bursaspor Tebrikler.
Yöneticiler bu takima 6 aydir gereken takviyeleri yapmadi sonucuna katlanmak lazim.Haftaya da eskisehirle oynayacagiz zaten maglup olcaz 3 de 0 olcak hayirlisi artik.
hakan balta, servet, bariş, mustafa, ayhan, ali turan, bu takımdan kesinlikle göndermeli
Bursaspor'u cidden tebrik etmek lazım.Demek ki Süper Kupa yenilgisi bu takımın ayaklarının daha sağlam yere basması için gerekiyormuş.Bursaspor şampiyon görüntüsüne yakışan bir mücadele örneği ortaya koydu.
Galatasaray'ı istekli ama son bölgede oldukça pasif gördüm.Sezon başında bu puan kayıpları çok can sıkacaktır.
son 5 dakka guzel tezahurat vardi , lalalala Abdel Kader Keita , Haldun Ustunel oleey , vede ''Defol git'' Adnan Sezgin !
Rijkaard'da sorun yok. Bizim istediğimiz bu kadroya uygun, en iyi taktiği yaratabilecek teknik direktörün gelmesi. Yönetim Rijkaard'ın istediği futbolcuları almadığı için adam oturtamadı sistemini. Zaten daha fazla sinirlerinin yıpranmaması için gitmesini istiyorum şahsen. Ha, bir şekilde onun istediği adamlar alınacaksa kesinlikle kalmalı ama alınmayacaksa boşuna vakit ve puan kaybı. Hemen gitsin ve yerine bu kadroya uygun bir teknik adam gelsin.
Psikolojik savaştan galip çıkan takım Bursaspor!Şampiyonlar Ligi'nde de buna benzer baskılı oyunlar oynayacağız, güzel bir test oldu. Net bir şekilde hak ettik diyemem ama sonuca gitmeyi bildik, galip geldik. Hem de kupon tuttu
değmeyin keyfime.
Adnan Polat eğer Adnan Sezgin'i gönderirse önümüzdeki 10 yılın seçimlerini kazanır![]()
tamam takım a kalite değil de . mondi - cihan - orhan - song - tomas - ayhan - iliç - saidou - necati - ümit karan - h.şükür 11'iyle ya da buna benzer bi takımla şampiyon olan takımdan da güçsüz değiliz kimse kendini kandırmasın . sadece kalecimiz şu anda daha kötü . ama oynamaya çalıştığımız sistemle kadro yapımızın alakası olmayınca böyle oluyor maalesef . En azından bugun mücadele ettik iyi de oynadık bana kalırsa . son pozisyonları çok ciddiye almıyorum . pozisyonlardan biri gol olsa o pozisyonlar olmayacaktı . şans faktörü de yanımızda değildi . hakem volkan'ı atsa çok farklı olacaktı tabi herşey çünkü her atağı volkan şekillendirdi 2.yarı . onun yokluğu hemen hemen hiç atak yapamayan bir bursa demek olacaktı . zaten topu topu kaç atak var kontrolün tümüyle gittiği 80 sonrası hariç .
rijkaard'dan başka rekor beklerken o tersten rekor kırmaya kalktı sanırım . takımın potansiyelinin göstergesi bu maç bu kadar eksikle bile herkesi yenebilecek güçte oluşu umut verici ama artık kazanmak lazım . haftaya da eskişehir var . onları iyiyken de yenemiyoruz zaten .. allah sonumuzu hayır etsin ..
İstifa sesleri var karıştı kulüp , Yıldırım Demirören yeter melodisi ile birine yeter diye bağırıyordular duyamadım tamSezgin gider ama Üstüneli de kimse geri dönecek diye boşuna beklemesin bence
Telegol'ü açın Erman&Ahmet ikilisi yiyor Polat ve yönetimini
![]()
Beyler hedef 2012 kriterleri fazla yüklenmeyelim Adnan Polata![]()