Galatasaray'ın orta alanı sanki Xavi,İniesta,Busquets'miş gibi sürekli aynı ortasaha.Ayhan zaten ölmüş.Ayhanın oynadığı her maçta 10 kişi gibiyiz.Geçen sene başlamadna bırakmalıydı ki adam hem geçen seneyi çıkardı birde bu sene oynuyor.Musa Çağıran,Cana yada Elano neden oynamıyor.Daum sendroumu Rijkaard'da da başladı.
Geçen günlerde GS bu sezonu 6-7 Bitirirse kimse şaşırmasın demiştim bana olmaz öyle şey denmişti.Şimdi biraz daha ileriye gidiyorum.Galatasaray bu düzenle devam ederse 7. olması bile zor.
Bu takimin basinda siz olsaniz ne yapardiniz.Rijkaard'in bu yenen gollerde sucu mu var ön liberoda oynayip dönen topu o mu uzaklastiracak tutturmussunuz Fatih Terim diye tamam cok iyi hoca ben de cok severim gelirse belki faydali olur ama 2. döneminde geldi batirdi takimi borca parasiz olmamizin nedenlerinden biridir.
Ayrica takimdaki yerli rotasyonu vasat anadolu takimlarinda oynayacak oyuncular kalitesinde.4 yerli forvetimiz oldugu zamanlari hatirliyorum yerli rotasyonumuz cok iyiydi.Simdi yedek forvetimiz yok.
Ilerleyen 3-5 yilda da Gs'in yerli rotasyonunun düzelecegini sanmiyorum.
Bu sezon 2 orta saha oyuncusuyla düzelecek gibi degil ne bende artik futbol maci izleme istegi kaldi ne de heyecan biraktilar.
Bir takim düsünün 13-14 korner kullaniyor ama bir tanesi bile tehlikeli degil.Ya bu takim calismiyor ya da oyuncular gerizekali.
Arda da ya korneri ön direge ya da arka direge atiyor hepsi etkisiz.Bi isteksizlik var takimi gaza getirecek liderlik vasfi yok ya da kullanmiyor.
Hakan Balta'yi desteklerdim ama bu kadar olmaz acayip yavas ya özel hayatinda problemleri var ya da kendine iyi bakmiyor.
Orta sahada göze gelen futbol oynayamiyoruz iki pas yapamiyorlar.Mustafa Sarp topu alcak döncek bos adami görücek de pasi aticak bunlarin aynisi Baris ve Ayhan icin de gecerli.Ben Ayhan'a kizmiyorum yasi geregi yapabilceklerinin en iyisini yapmaya calisiyo topa kayiyo korkusuzca giriyo gecmiste yaptiklari icin bende kredisi sonsuzdur.
Servet 8 milyon euroya satilsaymis keske yüzyilin 2.kazigi olurdu.Bu sezon her atakta pozisyon hatasi yapiyor gereksiz uzun pas denemeleri yapiyor.
Cok uzattim aslinda daha cok söyleyecegim sey var.Futbolcu kalitemizi düsünün ve Rijkaard'a verilen sözleri transferin yetisecegini söylemelerini düsünün.Ondan sonra yüklenin Rijkaard'a.
Bugünkü maçtan sonra Rijkaard'a dediğim şeylerin yüzde 90'ı için özür diliyorum.
Rijkaardın ne suçu var yahu yollamışınız hemen gsde öyle bir üçlü varki ortada mourinho gelse yine birşey yapamaz
Bursa Bjk Fb Trabzon Gs arasindaki orta saha oyuncularina bakin en kötüsü Gs'dedir.Bi oyuncu söyleyin bana diger 4 takima gidip ilk 11 cikar.Belki Elano olur.
ısrarla istiyorum Ceyhun ve Selçuk inan bize gelsin![]()
Screw you guys, I'm goin' home
2 sininde sözleşmesi uzatılacak yarın
Şimdi Terim gelsin diyenler olumsuz sonuçlar baş gösterdiğinde yine Terim'e atıp tutacaktır Terim öyle Terim böyle diye.Umarım sezon sonuna kadar Rijkaard'la devam edilir.
abdülrahim albayrak söylediklerine göre yarın 2 yabancı transferi açıklıyormuşuz
Jenas + Misimovic...
Kim gelirse gelsin vallahi bıktık.
Tabii ya Mustafa Reis oynar.
Bunlardan hangisi defans yapacak ? Jenas mı Misimovic mi Elano mu ?
T.D değişikliği Galatasaray adına altın vuruş olur..
Bu saatten sonra kimsede tanımadığı topçuyla çalışmak istemez.
Misimovic'in falan geleceğini pek zannetmiyorum .Ama gelirse fark yaratabilir , beğendiğim tipte bir oyuncu .
Bu saatten sonra transfere falan inanmıyorum ,alışana kadar 6 ay geçer .Elano denen adam alışacak hala 1 yıldır sanki Madagaskar'dayız .İyi oynayan Keita göderilir onla aynı fiyattaki vasat oynayan Elano gönderilmez , ne diyelim yönetici mantığı .
Neill
Kewell
Baros
Şu anda 3 garanti yabancılar.Gelecek 2 transferleride(tabii gelirse)katarsak 5 yabancı oluyor.Bu durumda Elano,Pino,Cana kalıyor geriye.Ben bu üç oyuncudan Pino oynar diye düşünüyorum.Serdar'la yürümez bu iş.
Misimovic+Jenas yazdım da bence bir MC bir de santrafor gelecek. 2 santraforla devam edeceksek işimiz yaş.
Rijkaard hala transfer yapilmamasina ragmen mac sonunda efendiligini bozmadi yönetime sallamadi helal olsun baska yabanci hocalar olsa neler neler demislerdi.
F.Terim ile yönetim para konusunda anlaşamamış, liselilerden gelen bir duyum.
Keşke Terim gelse. Bir rakip takım taraftarı olarak en çok istediğim şey. Galatasaray bir daha belini doğrultamaz, Terim bir darbe daha vurur.
Ya Fatih Terim bu takımı batırır gider yapmayın Fatih Terim 3.kez niye gelsin Galatasaray'a ya.Jenas ve Misimovic açıklanırsa güzel olur iyi transferler olur yani