Sayfa 320 / 1204 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
9,571 ile 9,600 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu üç oyuncu ile başlamak hatadır, çünkü biri fazla.Üçü de aynı tip oyuncu, elinde oyuncu var mı dersen yok ama 433 oynamak zorunda da değil elbet.En azından Barış yada Mustafa'dan birini alıp Elano ile başlayarak Elano'yu serbest oynatsa daha farklı olur.İlla 433 oynatacağım diyorsa mutlaka doğru isimlerin transfer etmeli, yoksa 433'te direnmesinin bir anlamı yok.Çok kötü bir denklem, çözmek için sil baştan yapmak lazım bence.
    abi geçen sezon Elano'yu oynattı zaten ama Elano'yu şimdi 11'de oynatsaydı ilk yarım saatte pili bitecekti sonra da istediklerini yapamayacaktı daha beter olacakt. Ama diyelim 1-2 hafta sonra oynatmazsa o zaman sorun vardır tabi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Galatasaray'ın orta alanı sanki Xavi,İniesta,Busquets'miş gibi sürekli aynı ortasaha.Ayhan zaten ölmüş.Ayhanın oynadığı her maçta 10 kişi gibiyiz.Geçen sene başlamadna bırakmalıydı ki adam hem geçen seneyi çıkardı birde bu sene oynuyor.Musa Çağıran,Cana yada Elano neden oynamıyor.Daum sendroumu Rijkaard'da da başladı.

Geçen günlerde GS bu sezonu 6-7 Bitirirse kimse şaşırmasın demiştim bana olmaz öyle şey denmişti.Şimdi biraz daha ileriye gidiyorum.Galatasaray bu düzenle devam ederse 7. olması bile zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu üç oyuncu ile başlamak hatadır, çünkü biri fazla.Üçü de aynı tip oyuncu, elinde oyuncu var mı dersen yok ama 433 oynamak zorunda da değil elbet.En azından Barış yada Mustafa'dan birini alıp Elano ile başlayarak Elano'yu serbest oynatsa daha farklı olur.İlla 433 oynatacağım diyorsa mutlaka doğru isimlerin transfer etmeli, yoksa 433'te direnmesinin bir anlamı yok.Çok kötü bir denklem, çözmek için sil baştan yapmak lazım bence.
    3ü aynı tip oyuncu da 3ü 1 ön libero edemiyor

Bu takimin basinda siz olsaniz ne yapardiniz.Rijkaard'in bu yenen gollerde sucu mu var ön liberoda oynayip dönen topu o mu uzaklastiracak tutturmussunuz Fatih Terim diye tamam cok iyi hoca ben de cok severim gelirse belki faydali olur ama 2. döneminde geldi batirdi takimi borca parasiz olmamizin nedenlerinden biridir.

Ayrica takimdaki yerli rotasyonu vasat anadolu takimlarinda oynayacak oyuncular kalitesinde.4 yerli forvetimiz oldugu zamanlari hatirliyorum yerli rotasyonumuz cok iyiydi.Simdi yedek forvetimiz yok.

Ilerleyen 3-5 yilda da Gs'in yerli rotasyonunun düzelecegini sanmiyorum.

Bu sezon 2 orta saha oyuncusuyla düzelecek gibi degil ne bende artik futbol maci izleme istegi kaldi ne de heyecan biraktilar.

Bir takim düsünün 13-14 korner kullaniyor ama bir tanesi bile tehlikeli degil.Ya bu takim calismiyor ya da oyuncular gerizekali.

Arda da ya korneri ön direge ya da arka direge atiyor hepsi etkisiz.Bi isteksizlik var takimi gaza getirecek liderlik vasfi yok ya da kullanmiyor.

Hakan Balta'yi desteklerdim ama bu kadar olmaz acayip yavas ya özel hayatinda problemleri var ya da kendine iyi bakmiyor.

Orta sahada göze gelen futbol oynayamiyoruz iki pas yapamiyorlar.Mustafa Sarp topu alcak döncek bos adami görücek de pasi aticak bunlarin aynisi Baris ve Ayhan icin de gecerli.Ben Ayhan'a kizmiyorum yasi geregi yapabilceklerinin en iyisini yapmaya calisiyo topa kayiyo korkusuzca giriyo gecmiste yaptiklari icin bende kredisi sonsuzdur.

Servet 8 milyon euroya satilsaymis keske yüzyilin 2.kazigi olurdu.Bu sezon her atakta pozisyon hatasi yapiyor gereksiz uzun pas denemeleri yapiyor.

Cok uzattim aslinda daha cok söyleyecegim sey var.Futbolcu kalitemizi düsünün ve Rijkaard'a verilen sözleri transferin yetisecegini söylemelerini düsünün.Ondan sonra yüklenin Rijkaard'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugünkü maçtan sonra Rijkaard'a dediğim şeylerin yüzde 90'ı için özür diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Rijkaardın ne suçu var yahu yollamışınız hemen gsde öyle bir üçlü varki ortada mourinho gelse yine birşey yapamaz

Bursa Bjk Fb Trabzon Gs arasindaki orta saha oyuncularina bakin en kötüsü Gs'dedir.Bi oyuncu söyleyin bana diger 4 takima gidip ilk 11 cikar.Belki Elano olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ısrarla istiyorum Ceyhun ve Selçuk inan bize gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2 sininde sözleşmesi uzatılacak yarın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şimdi Terim gelsin diyenler olumsuz sonuçlar baş gösterdiğinde yine Terim'e atıp tutacaktır Terim öyle Terim böyle diye.Umarım sezon sonuna kadar Rijkaard'la devam edilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

abdülrahim albayrak söylediklerine göre yarın 2 yabancı transferi açıklıyormuşuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jenas + Misimovic...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Jenas + Misimovic...
    Hangisi yedek kalacak ? İkisinin de orta saha olacağını zannetmiyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gelirse gelsin vallahi bıktık.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    ikiside oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelirse ikiside oynar.Cana denilen adamı keseriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabii ya Mustafa Reis oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bunlardan hangisi defans yapacak ? Jenas mı Misimovic mi Elano mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bunlardan hangisi defans yapacak ? Jenas mı Misimovic mi Elano mu ?
    belkide bu oyuncuları almıcaz öylede düşünmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

T.D değişikliği Galatasaray adına altın vuruş olur..
    Bu saatten sonra kimsede tanımadığı topçuyla çalışmak istemez.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Misimovic'in falan geleceğini pek zannetmiyorum .Ama gelirse fark yaratabilir , beğendiğim tipte bir oyuncu .

Bu saatten sonra transfere falan inanmıyorum ,alışana kadar 6 ay geçer .Elano denen adam alışacak hala 1 yıldır sanki Madagaskar'dayız .İyi oynayan Keita göderilir onla aynı fiyattaki vasat oynayan Elano gönderilmez , ne diyelim yönetici mantığı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill
    Kewell
    Baros

Şu anda 3 garanti yabancılar.Gelecek 2 transferleride(tabii gelirse)katarsak 5 yabancı oluyor.Bu durumda Elano,Pino,Cana kalıyor geriye.Ben bu üç oyuncudan Pino oynar diye düşünüyorum.Serdar'la yürümez bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic+Jenas yazdım da bence bir MC bir de santrafor gelecek. 2 santraforla devam edeceksek işimiz yaş.

Rijkaard hala transfer yapilmamasina ragmen mac sonunda efendiligini bozmadi yönetime sallamadi helal olsun baska yabanci hocalar olsa neler neler demislerdi.

F.Terim ile yönetim para konusunda anlaşamamış, liselilerden gelen bir duyum.

Keşke Terim gelse. Bir rakip takım taraftarı olarak en çok istediğim şey. Galatasaray bir daha belini doğrultamaz, Terim bir darbe daha vurur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Neill
    Kewell
    Baros

Şu anda 3 garanti yabancılar.Gelecek 2 transferleride(tabii gelirse)katarsak 5 yabancı oluyor.Bu durumda Elano,Pino,Cana kalıyor geriye.Ben bu üç oyuncudan Pino oynar diye düşünüyorum.Serdar'la yürümez bu iş.
    Kewell yerine Pino oynayabilir bazen.Elano ve Cana gelecek isimlere bağlı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya Fatih Terim bu takımı batırır gider yapmayın Fatih Terim 3.kez niye gelsin Galatasaray'a ya.Jenas ve Misimovic açıklanırsa güzel olur iyi transferler olur yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ya Fatih Terim bu takımı batırır gider yapmayın Fatih Terim 3.kez niye gelsin Galatasaray'a ya.Jenas ve Misimovic açıklanırsa güzel olur iyi transferler olur yani
    Misimovic Schalke'ye gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Misimovic Schalke'ye gitti.
    Schalke'nin sitesinde bi açıklama göremedim ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Schalke'nin sitesinde bi açıklama göremedim ben
    Anlaşıldı. Farfan + 5 milyon € karşılığında. Bugün yarın açıklanır.

Mesaj Yetkileri