Bugün taraftar çok güzeldi. Kapalıya ne olmuş anlıyamadım. Neredeyse hepsi bağırıyordu. Eski açık zaten bağırıyor. Yeni açıkda da gelişme var. Eskiden sadece en sol bağırıken şimdi ortaya kadar gelmiş
Takım biraz güzel oynadı. Ama bitiricilik çok kötüydü. 3 tane kale dibinden dokunamadığımız için gol kaçtı. Maç 3-0 bitebilirdi ama olmadı.
Hakemin kim olduğunu bilmiyorum ama her kimse ve eğer bilerek hata yaptıysa Allah'ından bulsun. Orda Volkan şen bile topu elledikden sonra eyvah yedim kırmızı diyor ama hakem bizim adama kart veriyor. Bursalı futbolcuların bugün ne olduklarını gördüm. Yahu sen şampiyon takımsın biraz cesur ol. Kalecisi zaman geçirir futbolcusu yere yatar kalkmaz (Gerçi üç tane adam saolsun kalktı. Hemde zımba gibi. Hakem düdük çalana kadar yattı kıvrandı , düdük sesini duyar duymaz ayağa kalktı yürümeye başladı) Bursaya olan sempatim vardı ama oda gitti.
Tribünden bazı kişiler "Adnan Polat İstifa" demeye çalıştı ama engellendiler. Sonra hep beraber "Adnan Sezgin istifa" diye bağırttılar. Neden anlamadım ama Haldun Üstünel diye bağırmaya çalıştığımızda susturmaya çalıştılar ama başaramadılar
Umarım bu yenilgiden bir hayır çıkar![]()