Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 76.67%
  • Karpaty kazanır

2 6.67%
  • Berabere biter

5 16.67%
1 ile 30 arası toplam 217 sonuç

Konu: Galatasaray - Karpaty | UEFA Avrupa Ligi Play Off 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ona bakarsan spor yapmayan adamada zarari yok 30 40 senedir sigara icen adamlar gördüm ben tas gibiler hala.. sorun su sigara kilcal damarlari tikiyor bu kondisyonuda etkiler sahada nefes nefese kalir cogu zaman fazla kosamaz ki hakan balta zaten kosan bir oyuncu degil yürüyerek oynayan bir oyuncu birde olaya su yönden bakalim günde 1 paket sigara icmedigini kim biliyor? tuncay dedigin adam bagimli degilki 1 kereligine yakmis olabilir..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ona bakarsan spor yapmayan adamada zarari yok 30 40 senedir sigara icen adamlar gördüm ben tas gibiler hala.. sorun su sigara kilcal damarlari tikiyor bu kondisyonuda etkiler sahada nefes nefese kalir cogu zaman fazla kosamaz ki hakan balta zaten kosan bir oyuncu degil yürüyerek oynayan bir oyuncu birde olaya su yönden bakalim günde 1 paket sigara icmedigini kim biliyor? tuncay dedigin adam bagimli degilki 1 kereligine yakmis olabilir..
    O zaman Hakan'ın günde bir paket içmediğini nerden bileceğiz Tuncayı'ın aynı bağımlı oLmadığını idda ettiğin gibi

Sigara içip taş gibi olan adamlar var.Sporcu ağzıyla konuşuyorum ben tabi sizin bakış açınız ile benimkisi farklı olabilir.

Ama aktif sporcuda sigara sporcuya zarar vermez
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri