İngiltere Milli Takımı ve Arsenal’in vazgeçilmez ismi Sol Campbell müjdeyi verdi

Dünya Kupası’nda İsveç maçı sonrası otelde konuşan yıldız futbolcu, ‘Çok ciddi teklifler var ancak İstanbul’dan gelen rüya teklifin üzerine çıkan olmadı. F.Bahçe ile prensipte anlaştım. Turnuva bitince oturup son kez görüşeceğiz’ dedi

TEKLİF İNANILMAZ

FENERBAHÇE’NİN uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Sol Campbell, sonunda ağzından baklayı çıkardı. İngiltere’nin, İsveç ile 2-2 kalıp çeyrek finale çıkmasının ardından otelde basın mensuplarına konuşan Campbell, Fenerbahçe’den rüya gibi bir teklif aldığını belirterek, ‘Bu teklifin üzerine çıkan olmadı’ dedi.

FİNALE ÇIKARIZ!

DÜNYA Kupası’nda İngiltere’nin finale kadar çıkacağını iddia eden yıldız futbolcu, ‘Şanssızlıklar yakamızı bırakırsa kupayı da müzemize götürürüz. Bugüne kadar benimle çok kulüp ilgilendi ve teklif yaptı. Ancak ben Fenerbahçe ile prensipte anlaştım. Menajerlerim ile sürekli olarak irtibat halindeyim’ diye konuştu.

KADRO KALİTELİ

ALMANYA’DAKİ kupanın sona ermesinin ardından Fenerli yöneticilerle son bir kez masaya oturacağını ifade eden Sol Campbell, ‘İnanıyorumki bir aksilik çıkmayacak ve ben Fenerbahçe’ye imza atacağım. Fenerbahçe’nin kadrosunu inceledim ve gördümki çok kaliteli oyuncular var. Büyük başarılara imza atarız’ şeklinde konuştu.

ALINTIDIR..!!