Robinho'yu alacağınıza Klose'yi alın daha iyidir bence.
Robinho'yu alacağınıza Klose'yi alın daha iyidir bence.
Klose'yi tercih ederim ben de.
Transfer sezonunun başında Luca Toni'yi Hepsine tercih ederdim ama geç kaldık![]()
ikisini de mi alacak yoksa BJK ? madem böyle yapacaklardı sezon bittiğinde tüm yabancıların biletini kesselermişya![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hocam galiba Fink+Tabati gidecek. Fink'in yerine Aurelio gelecek hem mevki eksikliği giderilecek , hemde kontenjan açık kalmış olacak , Tabata da gidince 7 yemi 8 e mi ne inecek işte kontenjan , ve Robinho ile anlaşılırsa Klose gelecek tahminim.
Şöyle birşey de olabilir. Bugün Haber1903'e Robinho hakkındaki haberi yönetim de yaptırmış olabilir onlara da kızmamak lazım.(Yönetim bu transfer sezonunda Haber1903'ü tamamen istediği gibi kullanıyor zaten)
Robinho ve Kloseyi Aurelio ile birlikte açıklayıp , Aurelio normal şartlarda gelecek yoğun tepkileri önlemeyi amaçlıyor olabilirler. Çünkü yönetim de arada kalmış durumda , hem kadro zayıflamadan hem kontenjan açmak için tek çare Aurelio. Benim düşüncem bu yönde yani.
Bu kadar transferin transfer sezonunun son haftasında olması çok zor(ayrıca Fink ve Tabata'yı da yollamak da zor). Eğer bu kadar eksiğimiz olsaydı bu kadar gecikmezdik. Bence transfer yapmayacağız.
NtvSpor'da şu an Hakan Gündoğar açıkladı Mehmet Aurelio ile 2 yıl için anlaşılmış. Yarın resmi sözleşme yapılacakmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aurelio Besiktas'a hayirli olsun
Aurelio geldiyse cok iyi ve ihtiyac olan bölgeye bi transfer kontejan derdi olmaması en büyük avantajı
3 yıl önce alsak tamam da 33 yaşına geldi.Bir sağ bek alınsa daha iyiydi
Aurelio Türkiye'de oynayamaz diye biliyorum. TFF opsiyon meselesinde Fenerbahçe'yi haklı görmüştü. Yurtdışında oynayabilir ama Türkiye'de oynayamaz deniliyordu en son.
Robinho, Aurelio, Klose. Bayern Münih'in 2007 Devrimi'ne benziyor. Toni, Ribery, Klose'yi almışlardı. Umarım sonu iyi biter.
Hayırlı olsun artık bize düşen destek çıkmak.Teknik açıdan bakarsak Aurelio-Ernst-Necip ortasahası müthiş ötesi oldu.
1.7 istemişti ilk seferde , ve kabul edilmemişti. Demekki tahminime göre konuşuyorum yıllık 1.3,1.5 arası bitmiştir bu iş.
Robinho ve Klose gelmesi durumunda muhtemel kadro
-------------------Hakan---------------------
Ekrem--Toraman-Zapo----İbrahim Ü.
------------Ernst--Aurelio------------------
----------------Guti.Haz.--------------------
Quaresma----------------------Robinho-
---------------Miroslav Klose---------------
Sadece Robinho gelmesi durumunda
-------------------Hakan---------------------
Ekrem---Toraman-Zapo----İbrahim Ü
-------------Ernst--Aurelio----------------
----------------Guti.Haz.-------------------
Quaresma-------------------------Robinho
--------------------Bobo----------------------
Aurelio gelsin şampiyon olur bjk.çok iyi transfer olur ofansif sorun yasamazki bjk ligde ortasahada sorun yaşarlardı orayada çok iyi transfer yapıyolar zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Muhammet sanırım Aurelio alternatif olarak alındı o bölgeye. Ernst ve Necip'i kesebileceğini sanmıyorum yani. Ama Ernst makina değil tabi bütün sezon , U. İnceman'dan 10 kat iyi alternatiftir.Hatta ben bile daha iyi alternatifim İnceman'dan , biraz bacaklarımı güçlendirsem tamamdır![]()
Robinho yu cok yerde okudum , duydum ama Klose yi ilk kez duyuyorum , gelicegini sanmiyorum Turkiye'ye ama hani olur ya futboldur klose ve robinho gelirse , bu takimda Klose turkiye'deki bir sezonda atilan gol rekorlarini alt ust eder orasi kesin
Valla remzi abi bende sadece Q7 geldiğinde Başkanın "Robinho'da Guti'de Klose'de bize gelmek için bekliyor" dediğini biliyorum bir de bugün haber1903 söyledi Klose'yiBaşka da haberi çıkmadı zaten , keşke gelse ama zor gibi.
Aurelio gelirse Fink de büyük ihtimalle gidici demektir.
Aurelio hayırlı olsun. Beşiktaş taraftarının tepkisini merak ediyorum Aurelioya İnönüde?
TariboWest
Beşiktaş'a hayırlı olsun Aurelio... Robinho ve Klose'de gelirse izleriz artıksiz de bizim ayhan-mustafa zarp -barış ve hakan balta gibi isimlerimizi izleyin bak! çok güzel hareketleri var maçlarda
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benim tahminime göre tepki görmez ancak Beşiktaş taraftarı hiçbir zamanda diğer futbolcularla aynı yerde tutamaz Aurelio'yu. Mesela kendimden örnek vereyim çoğu kişi aynı fikirdedir Beşiktaşlıların , ben ne kızgınım ne sevinçliyim bu transfer için. Sadece hayırlı olur inşallah diyenlerdenim. Ama artık Beşiktaşın topçusu ile bi şekilde sahiplenmek gerek. Yani ne sağdayız ne soldayız tam ortadayız gibi![]()
Hayırlı olsun Betis döneminde pek takip etmedim ama sakatlığının etkisinden kurtulduysa iyi bir transfer olur Beşiktaş için.
Robinho ve Klose gelirse, Quaresma, Guti, Ernst, Tabata, Ferrari, Zapo, Sivok, Hilbert, Fink, Bobo.
12 yabancı oluyor. 2'sinin sözleşmesi dondurulur (Sivok ve Fink), 2'si tribünde oturur.
Bence kontenjan bu kadar zor durumdayken 2 yabancı daha alınmaz.
http://www.haber1903.com/Haber-15866...ktastaBeşiktaş Türk Milli Takımı`nın orta saha oyucusu Mehmet Aurelio ile anlaşmaya vardı.
İlk olarak Haber1903`ün duyurduğu transfer harekatının sonucunda Beşiktaş yönetimi ile milli futbolcu arasında anlaşmaya varıldı. Brezilya asıllı ön libero ile iki yıllık anlaşma yapılacağı ve transferin yarın resmen duyurulacağı öğrenildi.
Aurelio 2008 yılında Fenerbahçe`den transfer olduğu İspanya`nın Real Betis kulübünde 58 maçta 6 gol atmıştı. Tecrübeli futbolcu Türk Milli Takımı formasını da 33 kez giydi.
-HABER1903-
Arkadaş bu ne yüzsüzlüktür ?
http://www.haber1903.com/Haber-15860-aurelio-mu?
Bende böyle yapayım bir site açıp , sabah Torres Beşiktaş'ta haberi yapayım , akşam 'da Torrent ile anlaşılamadı haberi yapayım. Nasılsa tutmayacak mı birisi ? Sonra da ilk biz dediydik işte gördünüz mü vöeeeeeeeey.
Aurelio kesin mi beyler ? Kesinse fena transfer değil..
Henüz resmi değil ama kesin nasıl oluyorsa işte![]()
İlginç bir transfer inşallah yararlı olur ..