1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aurelio hayırlı olsun. Beşiktaş taraftarının tepkisini merak ediyorum Aurelioya İnönüde?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Aurelio hayırlı olsun. Beşiktaş taraftarının tepkisini merak ediyorum Aurelioya İnönüde?
    Benim tahminime göre tepki görmez ancak Beşiktaş taraftarı hiçbir zamanda diğer futbolcularla aynı yerde tutamaz Aurelio'yu. Mesela kendimden örnek vereyim çoğu kişi aynı fikirdedir Beşiktaşlıların , ben ne kızgınım ne sevinçliyim bu transfer için. Sadece hayırlı olur inşallah diyenlerdenim. Ama artık Beşiktaşın topçusu ile bi şekilde sahiplenmek gerek. Yani ne sağdayız ne soldayız tam ortadayız gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Benim tahminime göre tepki görmez ancak Beşiktaş taraftarı hiçbir zamanda diğer futbolcularla aynı yerde tutamaz Aurelio'yu. Mesela kendimden örnek vereyim çoğu kişi aynı fikirdedir Beşiktaşlıların , ben ne kızgınım ne sevinçliyim bu transfer için. Sadece hayırlı olur inşallah diyenlerdenim. Ama artık Beşiktaşın topçusu ile bi şekilde sahiplenmek gerek. Yani ne sağdayız ne soldayız tam ortadayız gibi
    Bizdeyken çok laf ettiler. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur. Türk futbolunu yabancılarla doldurmuşuz. Türk yaptık diye. Ama artık işler sizin lehinize. Bakalım aynı pankartlar açılacak mı?
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizdeyken çok laf ettiler. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur. Türk futbolunu yabancılarla doldurmuşuz. Türk yaptık diye. Ama artık işler sizin lehinize. Bakalım aynı pankartlar açılacak mı?
    Milli takıma çağrılırsa evet. Ben Milli takımda oynamasına her türlü yabancının karşıyım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Türkiye'de her şey unutulur. İki gol atar kahraman olur. Bkz Emre Belözoğlu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Türkiye'de her şey unutulur. İki gol atar kahraman olur. Bkz Emre Belözoğlu.
    Ben ezeli takımdan geldi diye demiyorum. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyordu Bjk taraftarı. Türk futbolunun önünü kestiğimiz söyleniyordu. O açıdan dedim. Sonuçta aurelio formanın hakkını verir. Taraftar da bağrına basar. Ayrıca Aurelioyu biz nasıl yabancıya takılmamak için Türk futbolunu zarara uğratmışsak aynı şeyi şu an Beşiktaş yapıyor. Demek istediğim bu. Büyük konuşmamak lazım.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri