Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....
    hak eden mi kazansın bence direkt fenerbahçe kazansın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri