1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ne açıdan kardeş anlayamadım?
    Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.

Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.

Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.
    Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.

Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.

Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.
    Fenerbahçe ilgilenmedi, onu biliyorum Serkan abi. Zaten dikkat edersen adı anıldığında dedim.

Ama benim ilgimi çeken kısım Fenerbahçe Emre'yi, Tümer'i vs. oyuncuları rakiplerinden alırken ses çıkarmayanlar Aurelio Beşiktaş'a gelince Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden aldıkları oyuncuları sıralamışlar. Benim sitemim buna.

Her takım taraftarı ilk başta bir yadırgar bu tip durumları ama sonradan muhakkak alışılıyor. Hem zaten futbol profesyonellik gerektirir. Bunun en güzek örneğini de bu yaz İngiltere'de gördük. Yıllarda Chelsea'de forma giyen Joe Cole ile Yossi Benayoun takımlarını değiştirdi ve İngiltere'deki Chelsea veya Liverpool taraftarlarının rakiplerinden aldıkları oyuncuları -varsa- yazdıklarını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post

Sağol açıklaman için bu arada kardeş..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 06:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aurelio eğer büyük sakatlıklar falan yaşamazsa Beşiktaş'a faydalı olur ama yaşı da ilerliyor.Bu sene fayda verir en fazla.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 06:56

Mesaj Yetkileri