Sayfa 323 / 1204 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
9,661 ile 9,690 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu gün 2 oyuncu demişler galiba Shumpert ve ilerleyen saatlerde Emana açıklanabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Emana Galatasaray'ın ilacı olabilir.Defansif anlamdada iyi ve mücadeleci,Aynı şekilde hücumdada etkili.Gol vuruşları güzel ve hırslı.Ama Kaleye ve Defansın Sağına takviye şart.Sadece Emanayla düzelmez bu takım.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bir köşe yazısından alıntı herşeyi açıklıyor!

Rijkaard'ın yaptığı çok güzel '1' yemek var. Onu yapmak içim buraya geldi. Malzemelerini yanında getirmeyi düşünmeyip 'Tuz filan vardır orda yaa' bakış açısıyla mutfağa girdi. Mutfak zengin ama istedikleri yok.. Evin sahibi her seferinde elinde başka bir şeyle geliyor ama istediği yok ve aynı zamanda her şey dağınık biçimde yerleştirilmiş, kaos hüküm sürüyor. Bizim temizlikçi kadın oradan on tane atıştırmalık yemek çıkarır lakin misafirler o duyduğu yemeğin kokusunu alıp muhteşem bir yemek beklentisi içerisinde.. Birileri ona 'Gerekli' malzemeleri sağlayıp mutfağa şekil vermediği zaman olmayacak.. Her şey o çok iyi yapabildiği ünlü yemeğinyapılacağı mutfağın düzenine ve malzemelere bağlı.. bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence emana falan iş görmez bizde... bize baya bildiğin antony annan, nigel de jong , battaglia gibi isimler lazım. bu sezon ümidi kestim ben bu ruhsuz takımı görünce.rijkaard sistem sistem diye tutturur. yönetim al bunlarla yap der.

adam helva için şeker ve un lazım diyor, yönetim adama tuz ve karabiberle idare et diyip sonra da bu ne biçim helva diyor şaka gibi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emana mükemmel bir transfer olur çok para verilmezse, 3 yıl da orta sahada sıkıntı yaşamayız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Göktuğ, geldi gibi zaten artık Emana. Bugün içinde açıklarlar herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Göktuğ, geldi gibi zaten artık Emana. Bugün içinde açıklarlar herhalde...
    Gerçekten güzel bir transfer olur, 2 sene önce filan adı çıktığında da çok istiyordum bu adamı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla açıkcası emana yı pek tanımıyorum ama ispanya 2. lig takımı olan betisten gelicek olması gelmesini istememde terreddüt ediyorum ledesma diyolar misimovic diyolar emana geliyo (misimovic gelmesin de )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ledesma nerdeeeee emana nerde.... yazık valla,acınacak halimizle emana geliyor diye zil takıp oynayacağız neredeyse

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yok artık Emana bu yahu neden beğenmiyorsunuz ? Hiç bişe yapmasa 40 metreden kaleciyle sokar içeri 2 maçta 1

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bize uzaktan şut atacak yada hücumcu adam lazım değil. misimoviç'i de istememiştim. Emana da lazım değil. zaten sağlam bir savunma hattının önünde Arda-Kewel-Elano-Baros-Pino gibi isimler yeterli hücum anlamında. ama biz hala hücumu güçlü adamlara bakıyoruz. Emana savunmada o kadar yetenekli değil. aslında biz direk Trabzon'a mustafa-Barış-Ayhan + 5 milyon € verelim, karşılığında Ceyhun ve Colman'ı alalım Valla deli kar etmiş oluruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1 güzel haber daha vereyim

Cristian Ledesma, Lazio ile 2015 yılına kadar sözleşme yeniledi. Yıllık ücreti 1.6milyon Euro.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu doğruysa adnan polat'a saydırmaya başlayın

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel ilginç açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın transfer yapamamasına değinen Üstel, Haludn Üstünel'in istifa süreci hakkında çok ilginç bir açıklama yaptı.

Üstel, “Adnan Polat ve Adnan Sezgin futboldan anlamıyor. Haludn Üstünel kalsaydı çok daha iyi olacaktı. Haldun Üstünel'in ağzından söylüyorum, Haldun Üstünel yeni sezon için bir çok futbolcuyla anlaştı ve imza aşamasına geldi ama Adnan Polat bu transferlere izin vermedi. Haldun Üstünel'in transfer yapmasına izin verilmemesi Üstünel'in görevlerinden istifa etmesine neden oldu. Eğer Adnan Polat izin verseydi Galatasaray'ın transfer sorunu kalmayacaktı. Bu olayı Haldun Üstünel'in ağzından anlatıyorum” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Haldun Üstünel devre dışı bırakılmak istenmeseydi bu huzursuzluklar çıkmasaydı çoktan bitirmiştik transferi şunu bunu..

Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi..şimdi de günü kurtarmak adına transfer yapılacaksa hiç yapılmasın bence gençlere yer verilsin..Emana ya gelince Elano ile iyi bir ikili oluşturabilirler bence kaliteli bir takviye olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Keita iyi paraya satıldı. Mehmet Topal'ın da bir getirisi vardı. Takımın ayırdığı bütçe ile beraber.

Sırf transfer için Cana'yı alacağına golcü olarak Podolski kaleye Dudek'i almak daha mı zordu. Düşündükçe alınabilecek ve faydalı olacağı kesin o kadar oyuncu var ki. Hala bana aynı tip oyuncuların peşinden koşmaya devam ediyorlar. Kale defans her yer alarm veriyor. Tek sorun ortasahaymış gibi davranıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kaleci 3 senedir sorunlu , defans 3 senedir sorunlu , orta saha 2 senedir sorunlu , transfer doneminin bitmesine 1 hafta kalmis hala bundan 1 sene once pesinden kostuklari Emana ile ugrasiyorlar , Allah askina bu nasil bir yonetim mantalitesidir ne yapmaya calisiyorlar anlamak imkansiz

Haldun kalsaydı Deco'yu bile alırdık yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaleci,stoper,bek,orta saha,forvet.. 5 yere adam lazım biz en fazla 2 tane yapıcaz.Biri kesin orta saha.Diğeri de ya kalecidir ya forvet.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ntv spor'dada söyledi 6m euroyu az bulmuş betis

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Almayalım zaten.1 hafta kaldı en azından bir transfer doğru düzgün olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ledesma yi 1-2 milyon euro yuzunden almiyan yonetim emana icin 6 milyon euro ile aciyor gorusmeleri Galatasaray'i en kotu donemine sokmak icin ellerinden geleni yapiyorlar buda takdir edilmesi gereken bir yon

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.

• Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Keşke Emana olsa ama fiyatı da uçurmuş Betis. Bence Jenas için bastırılmalı çok kalite adam bana göre. Umarım en iyisi olur Galatasaray için.
    Last edited by Ahmet Göktaş : 24.Ağustos.2010 at 16:46

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Keşke Emana olsa ama fiyatı da uçurmuş City. Bence Jenas için bastırılmalı çok kalite adam bana göre. Umarım en iyisi olur Galatasaray için.
    City mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ahmet'in karistirmasi dogal surekli M. City'den adam aldigimiz icin

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    City mi ?
    Betis yazıyor ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ahmet'in karistirmasi dogal surekli M. City'den adam aldigimiz icin
    Ayrıca bu günlerde Beşiktaş da sürekli City'li adamlarla ilgilendiği için
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Emana Galatasaray'da .Anadolu Ajansının haberi son dakika geçti .

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ve Galatasaray Emana'yı Bitirdi

24.08.2010 16:26 - Madrid

Galatasaray'ın, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'te forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana'nın transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi.
    Real Betis kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, Sevilla kentinde yapılan görüşmeler sonrasında Real Betis'in, Emana için Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon avroyu kabul ettiği belirtildi.
    Ancak Real Betis'in, 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun Galatasaray'dan başka bir takıma transfer olması halinde yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değişen bir gelir alacağı da ifade edildi.
    Real Betis'in bugün TSİ 18.00'de yapacağı antrenmana çıkmayacak olan Emana'nın, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, 1 yıllık uzatma opsiyonu olacağı ve toplam 5 milyon avro kazanacağı öne sürülüyor.
    Kaynak AA

Mesaj Yetkileri